Gość: K-a* Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:45 A dlaczego nikt nie wspomniał o naszej kochanej pani dyrektor?! O jej wspanialym wylądzie, ponetnych ustach i paznokciach, rewelacyjnych kucykach- palmach na czubie głowy. A jej buty... Ja mam linijkę krótszą, niż jej obcasy (osobiście widziałam jej dwa karambole na schodach z powodu oczywiscie nieodpowiedniego obuwia). Ach, a te stroje... - A co mądry uczeń robi? - pyta. - Notatki! - choć tego zdołała nas nauczyć :) "Panowie szlachta!" "Jak ja lubie jak wy gadacie" "...wielkim poetą BYŁ!" "Próbuj, próbuj, to nic, że dostaniesz 20 razy jedynkę, jak za 21 razem dostaniesz to 2, to będziesz miał satysfakcję!" Albo to podśpiewywanie wierszach na lekcjach, po czym wpadamy w paniczny śmiech, co ona uznaje za wyraz uznania dla jej wokalu. A jej lekcje oczywiście polegają na odczytaniu interpretacji z opracowania, niesprytnie spoglądając w żółtą ściągę. A później zaliczamy calymi tygodniami polrocze w jej gabinecie, gdzie chyba nie ma magicznej żółtej książeczki, bo za każdym razem ma inną odpowiedź na to samo pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalony Boy Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.dnet.pl 29.11.05, 22:44 Najlepsza to jest pani mgr. profesor Perenc!! Ta kobieta mnie dobija!! Nie żebym jej nie lubił czy coś... Po prostu wielkie G... uczy. Zadaje lektureją na przerabiamy jednej lekcji a na nastepnej bez zapowiedzi wcześniejszych omawia nastepną :/ Druga sprawą sa testy!!nie czytając podanego tekstu( bo profesor nie daje na to czasu) rozwiązujemy je ?? Raczej nie bo robi to pani profesor narzekając że w każdym pytaniu pytają o to samo!! i zerkając co drugie pytanie do tyłu !! Ekh... Pani Mrózek zasługuje na największa pochwałe!! dzięki odrobinie chęci można sie u niej wszystkiego nauczyc!! Sprawiedliwie ocenia, dobrze tłumaczy i jest wyrozumiała. Trzeba tu jeszcze o panu Szajowskim wspomnieć !! Fakt!! Cyba wszyscy znają jego randke w ciemno :D i wogóle posób prowadzenia lekcji... nie będę się powtarzał bo juz to pisali moi poprzednicy!! Wg mnie tylko CI nauczyciele zasługują na większą uwagę!! Pozdro dla wszystkich 2 klas :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.pl / *.skyware.pl 03.12.05, 19:37 up :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawny uczeń Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 81.15.189.* 14.12.05, 21:49 ehheh ratujemy wątek tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: 9 LO IP: *.171.43.117.crowley.pl 21.05.07, 13:31 fack off rulezzzzzz 9 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynaaa :D profile IP: *.dnet.pl 31.08.07, 12:56 Pytanie mam ;P bo jestem tam w gimnazjum tzn idę do 3 klasy czy możliwe jest żebym miała 3 języki ? angielki niemiecki i francuski ? i jakie są profile w 9LO bo planuje tam zostać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealistka z 9 lo Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 15.12.05, 00:37 to prawda,ostatnio jest tu przestuj, a to tylko dlatego bo ludzie z naszej szkoły mają inne rzeczy na glowie,dzis (15.12.05r) są matury próbne dla klas 2 i 3 licealnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbisssssssssssss PRÓBNA Z POLAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:06 żydy jak wam poszla probna z polskiego? <2klasy> Masakra nie? :D SZYDERA :D macie odpowiedzi: :D Zadanie 1. Tytuł "Dzikie słowa" jest: A. metaforą. Zadanie 2. Celem doświadczenia było sprawdzenie, w jakim stopniu mały szympans przebywający w ludzkiej rodzinie będzie zdolny do porozumiewania się z ludźmi Zadanie 3. Czasownik "zaadoptowali", jest wzięty w cudzysłów bowiem nie ma on dołownego znaczenia, jest to taka przenośnia autora. Zadanie 4. Określenie "feralne dzieci" oznacza dzieci dorastające poza ludzkim społeczeństwem, które wychowywane sa przez zwierzęta. Zadanie 6. "fundamentalnym atrybutem człowieczeństwa" jest opanowanie sztuki mówienia w procesie kształtowania się ludzkiej osobowosci. Zadanie 7. PostacieRomulusa, Remusa, Tarzana i Mowgliego łączy to, że wszyscy zostali wychowani przez zwierzęta, jednakże niie mieli kłopotów z życiem w normalnym społeczeństwie, szybko się przystosowali. Zadanie 11. A. Dziecko, które nie opanuje mowy mniej więcej do 12. roku życia, nigdy mówić nie będzie. C.. Dziecko, które nie opanuje mowy mniej więcej do 12. roku życia bedzie miało większe trudności w nauczeniu się Zadanie 12. Przedmiot badań psycholingwistyki stanowi badania nad uczniem sie języka. Zadanie 14. W kontekście historii opisanej ostatnie zdanie przeczytanego tekstu wyraża uznanie dla sceptycyzmu kronikarza. Kronikarz nie chce oceniac sprawy o której nie wie wystarczajaco. Zadanie 15. a-inforamcaj b-informacja c-opinia d-informacja/opinia Zadanie 16. Tekst był: B. artykułem popularnonaukowym. reszty nie zdolalam znalezc :P pozdro :D i powodzenia jutro na JĘZYKACH!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawny uczeń no no IP: 81.15.189.* 15.12.05, 18:59 Po pierwsze moja jest setna wypowiedz. Po drugie cytuje : Gość portalu: Bejbisssssssssssss napisał(a): > żydy jak wam poszla probna z polskiego? <2klasy> Masakra nie? :D SZYDER Troche poziomu prosimy. Po pierwsze ortograf, po drugie dyskryminacja rasowa - nie przystoi uczenicy LO. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbisssssssssssss HRHRHRHR!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:10 >>Troche poziomu prosimy. Po pierwsze ortograf, po drugie dyskryminacja rasowa - nie przystoi uczenicy LO. :D<< 1. Trzeba być strasznym sztywniakiem, żeby nie znać się na żartach. 2. Ortograf jest zrobiony celowo, zeby bylo smieszniej :P 3. Jesli chodzi o poziom, to moglo byc gorzej :D 4. Żadnej dyskryminacji rasowej nie ma, wręcz przeciwnie!! 5. Uczennica LO - tylko to Ci wyszło :) 6. Nie wtrącaj sie jak nie wiesz o co chodzi :) 7. Pozdrawiam :P Ho! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania :D Re: HRHRHRHR!!!!!!!!! IP: *.dnet.pl 17.12.05, 23:18 słonko pytanie o to co łączy Romulusa z całą resztą miało inna odp. tam było wyraźnie napisane, że Romulus i jego brat ( :D ) wychowywali sie w społeczeństwie a przez wilczycę byli tylko nakarmieni!! Nie wiem kto Ci takowych inf. udzielił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auksyna Re: PRÓBNA Z POLAKA IP: *.rzeszow.mm.pl 16.12.05, 23:37 Szkoda tylko, że to odpowiedzi z matury z zeszlego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbisssssssssssss PRÓBNA Z POLAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 00:38 z tego tez :) z probnych dla klas drugich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń z 1996 Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:13 Wiecie co kochani byłem w 9 , co prawda uczyłem tam jak jeszcze 9 nie bylo , znaczy sie powstało jak ja odchodziłem ...ale dalej the best to dworak , klimek , szydłowska , i wielu innych . Z ręka na sercu powiem wam że duzo duzo bym oddał aby móc wrucić do tamtych lat i jeszcze raz być uczniem ........wspomninam przecudownie a szczególnie częste dywaniki u P klimka czy P Dworaka ehhhhhh . pozdrawiam całe 9-te !!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbissssss :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:34 Nawet wywieszek nie powiesili ze sciany sa świezo malowane i ktoś na tym ucierpiał niestety :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
bruxsa 9 LO ranking nauczycieli 28.04.06, 22:24 Wprawdzie miałam przyjemność chodzić do gimnazjum przy 9 LO ale to jedna wielka rodzina, więc moge wspomnieć paru nauczycieli: ś.p. prof. Ślusarz, mój wychowawca-genialny człowiek, spokojny, opanowany, użerał się z moją klasą niesamowicie... prof. Dworak - no własnie czy ona jest profesorem...to ja mam duuuuuuuuuuże wątpliwości, bo po 2 LO raczej umiem lepiej historie niż ona;] ale malowało się Piłsudkiego na uroczystość nadania szkole imienia owego marszałka, ile ja to się namęczyłam;], Alfred Kopeć od techniki, z tego co wiem juz nie uczy objał jakieś stanowisko nie związane za bardzo ze szkołą, ale nie zapomne jego chlania w tym pokoiku przy sali, tego smrodu i ponętnego wąsa, Drapała od wfu - ah ta opalenizna ah ta czarna farba do włosów i siedzenie na wfie w kantorku:]! ah oh eh;) Nowak od polskiego- świetna nauczycielka, jak na poziom gimnazjalny dawała z siebie wszystko, zresztą baaardzo ludzka :] Żmudka od fizyki-wiem że ma inne nazwisko, czy ktoś wie czy nadal uczy? dzieki niej pokochalam fizyke, ostra jak zyleta ale uwielbiałam ją:] chemiczka - Mróz? jakoś tak - przesympatyczna, chemia była pestką przy niej:) z Bernacką miałam lekcje w 1 klasie - co za kobieta!więcej takich!:) Pozniej matematyke meczyłam z Walatową i jej nieogolonymi nogami:] Geografia z Kinalem - świetny człek, ugodowy i taki wyważony:] sztuke miałam z przesympatyczna kobietą - skleroza jeśli chodzi o nazwisko jakos na D bodajże. Biologia z Mościszewską - ah ten jej styl:] ale potrafila nauczyć oj potrafila!:) nie wiem jak teraz ponoc poziom w tej szkole jest niski, ludzie niezaciekawi, ale i tak to wszystko miło wspominam:) higienistka też była udana...pamietam że akcje odstawiała, nie zapominajac o sprzątaczkach - Gumiś taka mała wredna;D oj piękne czasy doprawdy piękne:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 16.12.05, 14:43 Drogi Dawny Uczniu,możesz mi wierzyć, że osoba która napisała tego posta,nichciała nikogo obrazić,znam tą osobe dobrze i poprostu ona ma mówi żydzie lub żydówo do większości osób,i każdy kto ją zna wie o tym,jeśli poczułeś sie urażony to przepraszam w jej imieniu :) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawny uczeń Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 81.15.189.* 18.12.05, 12:26 Skoro tak to przeprosiny przyjęte. Ja jestem tylko strasznie wrażliwy na wszelką dyskryminacje na jakim kolwiek podłożu. A tak poza nawiasem to ja może też znam tą osobę choć ona o tym nie wie i niech tak pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbisssssssssssss Hrhr!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:05 Oja :P kim jesteś :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealistka z 9 lo Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 25.12.05, 01:20 Wszystkim uczniom,nauczycielom,panom i pani Dyrektor oraz pracownikom szkoły składam najlepsze życzenia wesołych,spokojnych,zdrowych Świat Bożego Narodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pesymistka1 Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI 03.01.06, 23:10 Pani Renata Sztaba - przewodnicząca sztabu nauczycieli historii w IX LO. Jest niezwykle cierpliwa, ale potrafi tez sie bardzo zdenerwować ( machanie ręką i ciche muczenie pod nosem: no ja nie wiem). Dobrze uczy,chociaz nikt do historii sie nie przykłada, uwaza nas za ludzi, którzy nie mają dobrze poukładane w głowach. Ironicznie sie usmiecha, nie lubi opowiadac o Nadrenii,odkad zorientowała sie z czego tak naprawde sie smiejemy kiedy to wypowiada. Ma hełm na głowie którzy czasem burzy sie w nerwach. Czeska Miś-Obżartuch, zawsze jadła na lekcjach, jak juz jej nie chcialo wchodzic to pchała ręką, drapała sie po brzuchu, i zdarzało jej sie chodzić w spodnicy tył do przodu. Słynne koturny dzieki ktorym stała się Emmą ze spice girls. Nie umiała uczyc,Na lekcjach opowiadała "M jak miłość", "Potop przerabia na jednej lekcji. Wszystko czytała z zżółkniętego zeszytu. Nie umiała nawet poprawnie ułożyc notatki. Uwielbiała poniżać ucznia przed innymi co sprawiało jej niesamowitą radość. chodząc po korytarzu przybierała pozycje Adama Małysza. Uwielbiała rozmowy o seksie Pani Barbara Perenc- Bardzo dobrze uczy, lektury omawia porządnie, dokładnie. Czasem sie denerwuje, ale szybko jej przechodzi. Nie znosi chamstwa, za to uwielbia poczucie humoru, ktorego sama ma w sobie bardzo dużo. Lubi dawać pały, ale w efekcie koncowym nie krzywdzi nikogo. Równa babka, roztrzepana, ale dobrze, bo takich ludzi sie pozniej dobrze wspomina. zwalnia z pytania tylko w razie "spalenia chałupy". Nie lubi jak ktoś opowiada lub pisze "dyrdymały". Jest bardzo oczytana i mądra. Fajnie sie jej słucha Pani Pietrusiak - nielubiana ze wzgledu na olewanie swojego przedmiotu, a najbardziej uczniów. Sporadycznie pojawia sie na lekcjach, a jak juz to cos zada i wychodzi. Nic sie u niej nie robi, oceny wystawia z kosmosu. Interesuję ja tylko jak sie wyrwac z sali na kawe albo na ksero. Przeklina na uczniów i jest niekulturalna. Jest chętna na prosby o nierobienie lekcji. Ogólnie to najgorszy nauczyciel angielskiego w tej szkole. Pani Wiśniewska-Kozak - hmm czyżby jakieś powiązanie z byłym liderem Ich Troje? Bardzo dobrze uczy swojego przedmiotu, chociaz czasem trudno ją zrozumiec. załamuje sie brakiem wiedzy uczniów których wczesniej uczyła pani Pietrusiak. Potrafi wpasc w nerwe ale można sie z nią dogadać. Osobiscie bardzo ją lubie i uwazam ze jest tak samo dobrym nauczycielem który potrafi nauczyc i wytłumaczyć. Pani Barbara Juchniewicz- Uwielbia swój przedmiot, nie widzi nic poza niemieckim. Nie jest w stanie pojąć ze musimy uczyc sie tez innych przedmiotów. Ostatnio jest bardzo nerwowa (czyżby menopauza?) Pani Elżbieta Szarek - Kobieta bardzo elegancka. Ma niezwykłe poczucie humoru, nie jest wymagająca. O 6 z geografii nie jest trudno. Uważa, że mature z geografii zdaje albo inteligentna osoba albo chłopczyk hehehe nic dodać nic ująć. Pani Ewa Świdrak - Bardzo mądra kobieta. Ocenami nikogo nie krzywdzi, stara sie uczyć jak najlepiej potrafi i wychodzi jej to bardzo dobrze. Raczej sie nie denerwuje, jest opanowana. Nie wie dlaczego tak bardzo lubimy jak wypowiada słowo " ALLELE" Pani ALa Mrózek - Wymagająca matematyczka, ale nieszkodliwa. Sympatyczna pani profesor i przede wszystkim dobrze ucząca. Pani Elunia Bernacka - Świetna rudowłosa, zawsze na topie pani profesor. Lubi wygłupy, bo sama jest roztrzepana i wszedzie jej pełno. Z tego co pamietam to raz na matematyce była zabawa w "bar- gorące krzesła" na podwyzszeniu w sali 23. Piekne czasy z panią Elunią Pan Dareczek Dmuchacz - Przystojny kawaler, podoba sie maturzystkom. Buty (narty) idą przed nim kilometr a on podąza za nimi, marchewki do kostek, pas na klatce piersiowej, w nie włożona koszula, na to super marynara, aktówka pod pache, włosy na słoninie i gotów na podryw. Pan o dziewiczym głosie. Pan Henryk Klimek - wymagający, lubi sie denerwować, ale ogólnie jest w porzadku. Pan Łukasz Głowczyński - bardzo sympatyczny chemik. Na początku udawał ostrego ale szybko pokazał jaki jest naprawde. Idzie wszystkim na reke. Aha! i jest bardzo religijny, przed kazdą lekcją była modlitwa ( na nastepna lekcje prosze przyniesc : różaniec, ksiazeczke i gromnice hehehe). Pan Boguś Kinal - cudny marynarz z Golden Eye Pan Krzysiaczek Stec - Jest niesamowitym człowiekiem w hełmie i wąsem pod nosem. Nosi niesmiertelną kamizelunie "drestown york" którą jak sam mowi kupił na Manhatanie. Pięknie pachnie (to chyba adonis) i pieszczotliwie zwraca sie dop swoich podwładnych czyli nas. Przewaznie zwraca sie do nas bezosobowo np "zostawi , pójdzie, połamie se te giczoły". Buty damskie w kantorku oczywiscie ma, moge to potwierdzic kazdemu niedowiarkowi, bo mialam zaszczyt ubrac je na swoje nózki za co niestety trafiłą mi sie nagana, ale mimo wszystko było warto. Często zagląda w akta do archiwum a w tle słychac muzyke z filmu " z archiwum X". Do szkoły jeździ Peoskim citroenem (chyba zeby sie pokazac) a normalnie porusza sie traktorem i przewala deski pod domem. Mistrz gminy w oraniu pola. Pan Jakub Szajowski zwany też Hasaczem - Obejrzenie "Randki w ciemno " i mixu weselnego " w czasie lekcji to podstawa. Chyba od tego zaczeło sie poznawanie go przez uczniów(niezłe jaja). Szybki biLLLLLL, obyty w kazdej dziedzinie . Ciekawe metody nauczania. Potrafi zmusic do nauki niejednego tumana. Potrafi przepytac cała klase na jednej lekcji i jeszcze przerobic temat. Ktoś go słusznie nazwał torpedą. JAko nauczyciel jest wymagający ale ma tez duze poczucie humoru. Typowy imprezowicz, ktory nie lubi w knajpach spotykac swoich uczennic. Odpowiedz Link Zgłoś
pesymistka1 Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI 03.01.06, 23:16 tam mialo byc ze pani Sztaba mruczy pod nosem a nie muczy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajpi777 Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.dami / 81.15.189.* 03.01.06, 23:17 Pani Renia Sztaba, bardzo kulturalna ,zrównoważona osoba, w porywach złosci i bulwersacji gdy brakuje jej słow mowi : " No ja nie wiem..." , albo slynne haslo " gdyby głupota miala skrzydła to byś odleciał" lub.... "No ja nie wiem co Cie tak śmieszy...to już swiadczy o twojej glupocie ze nie wiesz gdzie na mapie znajduje się Nadrenia" <-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 04.01.06, 23:46 <Pani Barbara Juchniewicz...cóż ,nade wszystko uwielbiajaca swój przedmiot, gloryfikująca każdy jego przejaw,potepiająca ludzi ktorzy nie podzielają jej przekonań Trochę to wkurza,ale ogólnie nie jest źle > heheeh coś w tym jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystki Podziękowania!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:32 9 lo było fajne, szczególnie polski z panią Perenc. Kobita jak dynamit ale nauczy co trzeba,czego nie uczyniła poprzednia "nauczycielka"(bez komentarza). Miejmy nadzieję, że nie zawiedzie też nas na ustnej maturce z polskiego <pozdrowienia>:):):):):) Szajowski za to nasz "randkowicz" za bardzo nas olewał ale nawet spoko koleś, lecz ciągle się gdzieś śpieszył. Za duzo tez czasu spedzał (jak na nauczyciela)w Czarnym Kocie:):) Jaki on nam przykład daje???:):):)Ale ogólnie był fajnym nauczycielem i szkoda ze już nie poprowadzi z nami lekcji.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka 2000 Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:48 Wycieczki Pani Miś nie dochodziły do skutku?????? Człowieku jedno zdanie na polskim wystarczyło i za trzy dni siedzieliśmy w autokarze. Mimo, że nie była wychowawczynią naszej klasy byliśmy z nią w Krakowie (6 godzin czasu wolnego - bo musiała zrobić zakupy, w tym trzy godziny z jeszcze nieznanym wówczas nikomu Steffenem Mullerem, który recytował nam z pamięci "Pana Tadeusza" - mówił, że nauczył się z nudów na pamięć). Później wycieczka na Słowację. Super wspomnienia. Pani Miś koniecznie chciała kupić plakaty w muzeum A. Worchola i kupiła, tyle, że później zostawiła je w autokarze, ale za to przywiozła kilka siatek musztardy itp.. No i na końcu wycieczka do Puław siedem godzin w autokarze, dwie godziny w muzeum i znowu siedem godzin w autokarze w drodze powrotnej. To były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuf Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:29 niop to my chyba musimy pogadac :) jestes moze tegorocznym / tegoroczna absolwentka jezeli tak prosze o odpowiedz moze pogadamy na gg pozdroawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiho Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 06.01.06, 19:44 hmmm szczerze mówiąc odechcialo mi sie czytac polowy postów jak widze te słodkie wypowiedzi... chociaz szkoła jako budynek jest super bo wyposażenie jest bdb to jednak do co niektórych nauczycieli mam wątpliwości.. a zwłaszcza do fizyczki Demonicy K. Goski... Kiedy sie sie pojawia w klasie panuje absolutna cisza a ona to z jakiegos piekla pochodzi... wiec gdy wyjdzie z groty [kantorek] od razu powie zeby "zamknąć buzie"... potem pytanko.. i to juz jest sama słodycz... zdarzaja sie pytania których w ogóle nie było na lekcji i wtedy słyszymy: "to było ale nie wprost", albo: "to było w gimnazjum"... no tak jakie to oczywsite... wiec kazda lekcja z nia to prawdziwy horror i zwykle nic z nich nie wiadomo...a na kartkówkach to łypnie wzrokiem i wszystkie ściągi obracaja sie w pył... poprostu kocham te nauczycielke :[[[ Moim zdaniem najmniej wykwalifikowaną nauczycielka jest Mandaryna, Karlica... czyli poprostu Pani Tomkiewicz... nic nie potrafi powiedzieć z głowy po tylu latach nauki i zawsze wspiera sie "pomocami naukowymi" - poprostu ściągami... jedynie jej dowcipy są super... [mysle ze kazdy kto z nia mial lekcje wie o czym mówie...] A teraz pozytywna postać to oczywiście Pani Bernacka :D zawsze jest super na lekcji a ze sie wyjdzie z sali to standard :P ale luzu jej nie brakuje i ją bede wspominał chyba najlepiej chociaz i tak niewiele umiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiho Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 06.01.06, 20:00 jeszcze musze "pochwalic" panią Pietrusiak... ahh angielski.. tylko jaki angielski na 3 miesiące przed końcem roku szkolnego urodziła dziecko i jeszcze jakies problemy w rodzinie miała wiec musiała wylac swoje złości na uczniów... "to moja wina ze zaszłam w ciążę?" a co... nasza??? wiec kazdy juz angielskiego sie uczy na własna reke bo z nia to tak jakby jej nie bylo.. chociaz ostatnio poprawa.. juz nienagina ze swoich lekcji ... wiec byle tak dalej... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tibijczyk Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:17 A wiec musze zgodzic sie co do wypowiedzi pana "hiho" w zupelnosci go popieram, mowi prawde i tylko prawde. Chcialbym jeszcze dodac cos od siebie a mianowicie moj kolega odpowiadal ostatnio z Fizyki oczywiscie u Pani Krystyny( Demona)niebede podawal jego imienia i nazwiska ani niku oto jego przezycia: 11:14 You lose 5 hitpoints due to an attack by Krystyna Goska. 11:14 You lose 330 hitpoints due to an attack by Krystyna Goska. 11:14 You lose 290 hitpoints due to an attack by Krystyna Goska. 11:14 You lose 7 hitpoints due to an attack by Krystyna Goska. 11:14 You lose 1430 hitpoints due to an attack by Krystyna Goska. 11:14 You lose 1273 hitpoints due to an attack by Krystyna Goska. Oto jak sie dzialo ja naszczescie uhalem go bo padl by bez blesow a na 67 lvlu to niedobrze ale skonczylo sie dobrze wyuhalem go i dostal +3 Odpowiedz Link Zgłoś
ediish Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI 15.01.06, 00:12 Bardzo milo przeczytac,ze macie taka pozytywna opinie o liceum w ktorego lawach zasiadalam jako jedna z uczniow z 'pierwszego roczniku'. Osobiscie bardzo mile wspominam p. Mis, ktora byla moja wychowawczynia, p. Szarek.Pozdrawiam wszystkich z 'pierwszego rzutu ;)' Odpowiedz Link Zgłoś
rzufiu Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI 18.01.06, 18:40 jestem tegoroczna absolwentka 9 lo :0 bardzo tesknie za to szkola bo naprawde byla przezajebista. moja wychowawczynia byla przeswpaniala p. Szarek kobieta z klasa na poziomie a p reszczie nauczycieli takze wypowiadam sie na cieply temat np. p. Miś ;), p.Szajowski, p. Juchniewicz :/ ;] i wieli wielu innych. sa moze jeszcze jacys tegoroczni maturzysci ?? prosze o odzwem pozdrawiam papap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .*.*...** * Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 23.01.06, 23:23 co to sie dzieje w tej budzie ??ostatnio ściany malowali i wogóle,biskup przyjeżdza czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: 9 LO RANKING NAUCZYCIELI IP: 62.93.41.* 28.01.06, 16:42 bo jakaś wizytacja w budzie była i dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbissssss :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:35 Nawet wywieszek nie powiesili ze sciany sa świezo malowane i ktoś na tym ucierpiał niestety :D :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kto IP: 62.93.41.* 26.02.06, 11:05 kto sie wybiera na "wykład" jakiegoś hindusa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: kto IP: 62.93.41.* 06.03.06, 06:35 to nie był hindus tylko polak który pojechał do Indii i robił zdjęcia,zresztą fajnie opowiadał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoinformowany Re: ??? IP: 62.93.41.* 14.03.06, 08:48 kto wie o której sie rekolekcje u nas zaczynają ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZBIK:D 9 LO ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:10 CZYTALAM PRAWIE WSZYSTKIE KOMENTARZE UFF.. NIE BEDE JUZ OPISYWAC KAŻDEGO NAUCZYCIELA Z OSOBNA BO TO CHYBA NIE MA SENSU MUSIALABYM SIE POWTARZAĆ.TERAZ TAKA MAŁA DYGRESJA - macie coś to ,,MAŁGO,, ???. DAJCIE JEJ SPOKÓJ I NIE PRAWCIE JEJ SZYDERCZYCH KOMPLEMENTÓW TYPU ,, PIEKNIE DZIS WYGLĄDASZ,,ALBO ,,FAJNY KUCYK,,.MYŚLICIE ŻE ONA NIE WIE OCO CHODZI?CO ONA NA TO PORADZI ŻE SIE TAKA URODZILA? TO W GRUNCIE RZECZY BARDZO MIŁA , DOBRA I UCZYNNA DZIEWCZYNA.NIESŁYSZALAM TEŻ ŻEBY KIEDYKOLWIEK POWIEDZIALA COŚ ZŁEGO O KIMŚ... A TERAZ COS O SZKOLE : jA RÓWNIEŻ NIE ŻAŁUJE WYBORU TEJ SZKOŁY.PANUJE TU NAPRAWDE PRZYJEMNA ATMOSFERA.-CZESTO LECI ,,SZYDERA,, NA PRZERWCH JAK NP. BARTUŚ SPIEWA ,,AJ NO KORIDA ....HEH ,, I NA LEKCJACH PANI SZEREK ALBO PANA SZAJOWSKIEGO,A NAWET PANI DWORAK- FAJNIE SIE GRA POD STOŁEM W KARTY NA JEJ LEKCJACH , ALBO KONSUMUJE KANAPKI:p SYMPATYCZNEGO MAMY TEŻ KAPŁANA CIEKAWIE OPOWIADA ALE NIKT GO NIE CHCE SŁUCHAĆ.jEST BARDZO CIERPLIWY ,NIGDY NIE KRZYCZY I ZAWSZE SIE UŚMIECHA:)KIEC JEST TEZ LUZ-BLUZ. A TERAZ MAMY JAKIEGOŚ NOWEGO FACETA OD MATMY >SZOK< JAKIŚ DZIWAK Z KOSMOSU DAJE ZADANIA:/ IRYTUJE MNIE FAKT, IŻ ZWRACA SIE DO NAS PRZEZ PAN/PANI.WOGÓLE SIE WYMĄDŻA I WYDAJE MU SIE ŻE TO CO MÓWI JEST CIKAWE PODCZAS GDY JA ODMIERZAM CZAS DO DZWONKA.. TO CHYBA TYLE A NA KONIEC POZDROFFIONKA : MNUSTFO CIUMSKUF DLA HEBREWA,SEMITA,ZYDA,JUDENA.:p HEHE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani :P Re:matma IP: 62.93.41.* 19.03.06, 21:36 a ja lubie jak mówi mi przez "Pani", w wieku prawie 18nastu lat brzmi to całkiem ciekawie w ustach belfra :P pozdrówka dla Matematyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
borowkazet wspomnienia!! 22.03.06, 16:18 miło zobaczyć ze ktos ma podobne zdanie o nauczycielach tej skzoły-sa to dobre wspomnienia i uwagi..ja bardzo lubiałam p.szajowskiego!!!ten facet jest poprostu bombowy!!do matury z wosu przygotował ,posmiac sie też potrafil i robil ciekawe wycieczki na wykłady na wsiz..,wychowawczynia byłap.szarek i jest to kobieta jak druga mama!zawsze pomoze!!!super ocenia i łatwo u niej wpadaja 6 tylko te usprawiedliwienia;/heh..co do wf-istów mam utarte zdanie..byle jak,byle gdzie,byle co i byle za co..ogolnie chodzi o to zbey sie nie orobic!ale pozdrawiam p.drapałe!!spoko facet,chociarz podrywacz!a co do matematyki to najlepsza jest p.bernacka!super babka~! niewiem jacy sa teraz ludzie w liceum ale kiedy byli fajni..pozdrawiam pawlaka:):):):)no i przesrane trohe z tymi kamerami i ta straża..no ale coz..czasy sie zmieniaja jak i młodziez.miłego kształcenia!pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbissssss Re: 9 LO ranking IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.04.06, 11:13 O ty dziadzie ;D aleś sie spisala :P Wiem ze te MNUSTFO BUZIAKUF BYLO DLA MNIE ;pppppppp DLA CIEBIE TYSZ MNUSTFO BUZIOLI ZYDZIE ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hah Re: 9 LO IP: 62.93.41.* 04.04.06, 07:29 podobno nowy gosc od matmy ma już ksywke :diDo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BejbissssssHebrew Kochajmy DITA! DITO kingink!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.04.06, 11:16 nie DIDO tylko DITO !! Facio od matmy jest DITO ;d LoL debeściak jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol 2 Re: Kochajmy DITA! IP: 62.93.41.* 10.04.06, 08:56 a ten jego sprawdzian to tragedia :P lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Kochajmy DITA! IP: *.68.79.198.mielec79.tnp.pl 10.04.06, 10:31 ten DITO to kogoś zastępuje? Czy któraś z nauczycielek odeszła na emeryturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Kochajmy DITA! IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 16.04.06, 18:59 Dito zastepuje naszą kochana panią Mrózek.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GooL Re: meczyk IP: 62.93.41.* 19.04.06, 14:40 odbył sie mecz: uczniowe (klasa maturalna) kontra nauczyciele,wynik 7:5 ,był chyba taki,niewiem dokładnie bo sędzia był kalosz a tablicy wyników nie było,było kilka ładnych akcji,mecz odbył sie na szkolnym boisku,przy udziale licznie zgromadzonej publiczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbissssss TARGI IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 18:46 W dniu dzisiejszym tj. 28 kwietnia odbyly sie na naszym rzeszowskim podpromiu targi edukacyjne. Naturalnie nasze ukochane LO również brało w nim udział. Obszerne stoisko z licznymi ulotkami, PRZEMIŁĄ OBSŁUGĄ udzielało informacji na temat szkoly i rozdawalo ulotki :P Impreza była bardzo udana, wiele ulotek, podań i informatorów zostało rozdanych, a zainteresowanie naszą szkołą rosło z minuty na minutę. Mamy nadzieję że do naszej szkoły wpłyne wiele podań. Zapraszamy :P CHCESZ MIEĆ SZÓSTKI, CHCESZ MIEĆ PIĄTKI ZAPRASZAMY DO 9TKI!! Nad sprawnym działaniem panowały panie od informatyki, wf-u, pan Kinal,P. Stec,P. Dito Danczak,P. Klimek, no i przez chwile pan Dyrektor. Pozdro dla nich! :D Impra full!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert oo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 05:25 czestochowa.toplista.pl/?we=jaskier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona :) Re: targi gimnazjalisty IP: 62.93.41.* 28.04.06, 18:39 chcesz mieć szóstki chcesz mieć piątki zapraaszmy do dziewiątki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbissssss Re: targi gimnazjalisty IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.05.06, 19:20 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok 2 :P Re: juz lada dzien IP: 62.93.41.* 01.06.06, 19:49 z każdym dniem chyba coraz mocniej kocham swoją szkole :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbissssss WaKaCjE!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.06.06, 23:03 WAKACJE NIEDLUGO.. DWUMIESIĘCZNY ODPOCZYNEK OD KOCHANEJ SZKOLY no i wracamy.. ostatni roczek z IIa... chlip :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futballFan :P Re: pilka jest okrągła a bramki są dwie IP: 62.93.41.* 09.06.06, 19:34 oleoleoleole POLSKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealistka z 9 Re: to były piękne dni ..... IP: 62.93.41.* 04.09.06, 19:08 Witam wszystkich serdecznie po wakacyjnej przerwie !!! :* :) Mam nadzieje że wakacje sie udały :) bo mi tak :P Niestety,wszystko co dobre szybko się kończy :( ale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealistka Re: to były piękne dni .....cdn... IP: 62.93.41.* 04.09.06, 19:09 niemartwcie się bo już za 10 miesięcy wakacje :D a dla niektórych to już nawet za 9 :D papa życze wszystkim miłej nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już maturzystka Re: było wspaniale IP: 62.93.41.* 01.10.06, 21:57 Mam nadzieje że wszyscy,którzy byli 30.09 (sobota) na pielgrzymce maturzystów już odespali.Dla niewtajemniczonych:pogoda była piękna,podróż ok i wogóle było super... pozdro for all :) Odpowiedz Link Zgłoś
jochaska Re: 9lo ranking nauczycieli 09.11.06, 19:31 Coś odnośnie nauczycieli w IXLO Mrózkowa- mściwe babsko, wedle jej uznania matematyka to świętość, jakikolwiek uśmiech na jej zadufanej twarzy był znikomy, miała zły kontakt z młodzieżą, matematyka równała się ze stresem- nielubiłam tej kobiety nigdy i źle ją wspominam. a fujjj Tomkiewicz Maryja zwana również Mandaryną- miałam u niej 5 ale wszelkiego typu konkursy o tematyce unii europejskiej to świętość, raz zaangażowała nawet całą klasę w spółce z Misiową:)Żarty, które zdarzało jej się opowiadać śmieszyły jedynie ją samą. Raz zakomunikowała, że jak bedziemy kupowac jej prezent na dzień nauczyciela to ona życzy sobie perfumy Gabrieli Sabatini heh Często wysyłała uczniów na lekcjach do pobliskiej biblioteki aby oddać pożyczone przez siebie księgi. Reasumując Mandaryna to zabawne babsko z dziwnie skonstruowaną psychiką. Szajowski-cały czas pierdzielił o aguaparku w Krakowie i tak wkoncu wypad nie doszedł do skutku, starsze nauczycilki m.in. Szarkowa nie dażyły go sympatią- kiedyś to zakomunikowała. Pamietam, że kiedyś prowadził korepetycje z wosu dla maturzystów, mieliśmy indywidualnie rozwiązywać a potem czytać na głos aby porównać i zanalizować udzielone odpowiedzi- wywołał pannę aby przeczytała swoje odp, ta zdążyła przeczytać treść tegoż zadania a on mówi- bardzo dobrze, kto zinterpretował to inaczej hmm. Często mozna było go złapać na braku kompetencji i wiedzy. Zgrywał młodzieniaszka owszem jest to fajne, ale z perspektywy lat wychodzą braki w wiedzy, którą on miał przekazać. Klimek- heh barwna postać, często uskuteczniał wycieczki na most aby rozprawić sie z palaczami, raz jak mnie złapał to dym musiałam trzymać od mostu aż do budy aż mi się w głowie kręciło. Zakochany w przedmiocie który wykładał czyli w fizyce. Do IXLO uczęszczał cały klan Klimków- synuś, żonka i on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Divy100 Re: 9lo ranking nauczycieli IP: 89.188.192.* 22.01.07, 17:31 jeśli chcesz sie czegos dowiedziec to poczytaj ten wątek.Pozdro Maturzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 9lo ranking nauczycieli IP: 89.188.192.* 26.01.07, 08:19 no to weekend :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: 9lo ranking nauczycieli IP: *.171.43.117.crowley.pl 12.03.07, 00:40 joł joł :D co tam słychać ludziska ?? co tam w 9 lo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: its me Re: 9lo ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:58 o nauczycielach juz widze temat sie wyczerpal!!!1 ale cooz wiecej mozna o nich pisac......sa jacy sa i nikt ich juz nie zmeni!!!! a pamieta ktoos moze nasza kochana sprzataczke Tereske Pelc:))heheh to dopiero leser i szydera:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalista Re: 9 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:02 ile pkt. trzeba miec, zeby sie dostac do 9Lo???? i jakie klasy sa planowane w roku szkolnym 2007/2008?? i dlaczego warto wybrac akurat ta szkole???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: 9 LO IP: *.171.43.117.crowley.pl 21.04.07, 19:49 joł joł :D co tam słychać? juz maturka nie długo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: 9 LO IP: *.163.unknown.vectranet.pl 04.05.07, 23:12 Trzeba mieć więcej niż 15 punktów z jednego egzaminu. A klasy to z rozszerzona geografia wosem i angielskim nastepna z rozszerzonym j.polskim i historia a trzecia chyba mat fiz lub biol-chem nie pamietam A co do tego dlaczego wart wybrac ta szkole? Twoja decyzja chcesz przyjdz nie chcesz to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lama Re: 9 LO IP: *.171.43.117.crowley.pl 05.05.07, 11:43 hejka maturzysci :) połamiania piór :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ważne Re: 9LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:04 nie ważne kto wygra ważne kto przetrwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: 9 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:05 Nie może tak być że dzieci oceniają pedagogów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiata Re: 9 LO IP: *.171.43.117.crowley.pl 09.05.07, 19:25 joł jak tam prezentacje ?? ja zdałam :) i sie ciesze jak dziecko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbbbb Re: 9 LO IP: *.171.43.117.crowley.pl 23.05.07, 23:42 to stronka 9 lo www.zso1.resman.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z 9GIMNAZJU Re: 9 LO IP: 84.38.160.* 22.06.07, 00:11 70 pkt wystarczy żeby się dostać wiem że to nie dużo wiec nierobie sobie nadzieji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacynka 9 LO IP: *.218.unknown.vectranet.pl 01.07.07, 22:49 Oj to były czasy(zerówka, podstawówka,LO) ta szkoła to połowa mojego życia :) A co do nauczycieli hehe pani Dworak-historia-zawsze miałam 5 choć mało umiałam, ale ona myślała, że umiem :) śp. p.Ślusarz-fakt uczył zycia a nie teorii ...[*] p.Klimek(podstawówka)-biologia-zawsze nas męczyła :D a pisanie w zeszytach na czystych kartkach i to z jednej strony-to była mordęka :D wychowawczyni(LO) p.Machowicz-zajebiście wyrozumiała babeczka-ona to miała cierpliwość do mnie :D A najwięcej nas "katowała" pani z polskiego w LO-czyli pani dyrektor Wójcik :D o matko to był sajgon :) dała nam popalic przez 4 lata w średniej, ale na maturze zajebiście wyrozumiała i podciągała oceny :) WF z p.Filip :) fajna babka, ale czasem miała zły humor i jush było po lekcji, nie było miło :) Reszta nauczycieli(których nie wymieniłam-skleroza) też byli spoko. Pomimo tego, że nas męczyli to teraz jakoś docenia się tych ludzi...przedtem się ich nienawidziło, a z upływem czasu inaczej się na nich patrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już absolwentka 9 Re: 9 LO IP: 91.189.216.* 25.07.07, 22:42 joł joł :) witam was wszystkich gorąco :* to ja ... już absolwentka mojego ukochanego 9 LO :) zdałam maturke :) papiery na studia złozyłam i teraz czekam czy mnie zechcą :) na studiach :D matkoooo kiedy to zleciały te 3 wspaniałe lata ??? nie mam pojęcia.... pozdro :* ciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już absolwentka 9 moja szkoła :) ukochana IP: 91.189.216.* 09.08.07, 23:24 hejo :) witam :) nawet nie wiecie jak sie ciesze,dostałam sie na wszystkie studia na które składałam papiery...ide na wymarzony kierunek ...od pażdziernika jestem studentką URz :) trzymajcie kciuki :0 pozdrowienia dla Pani Basi Perenc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu do martyna IP: *.189.216.20.skyware.pl 02.09.07, 01:21 to chodzisz tam i nie wiesz ?? nie masz szans na francuski bo w 9 o ile wiem to nie ma .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już absolwentka 9 nowy rok szkolny 2007/ 2008 IP: *.189.216.20.skyware.pl 05.09.07, 10:28 Witam wszystkich cieplutko w ten deszowy dzień :) Już niedługo do was wpadne w odwiedziny :) słyszałam że jakiś remont był i że przeniesli sklepik hehe nauczyciele będa mieli bliżej do drożdżówek :P całuje wszystkich gorąco pozdrowienia dla Pani Basi Perenc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: nowy rok szkolny 2007/ 2008 IP: *.189.216.20.skyware.pl 24.09.07, 13:19 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Li Re: nowy rok szkolny 2007/ 2008 IP: *.189.216.20.skyware.pl 10.11.07, 21:06 :) :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłaAbsolwentka kochma tą szkołe :) IP: *.189.216.20.skyware.pl 11.02.08, 12:45 Witam społeczność 9 LO - najlepszej szkoły w kosmosie :) co tam w 9 lo słychać ?? niedługo wpadne w odwiedziny :D pozdrawiam :* ciał :* aha... zdałam moją pierwszą w życiu sesje :) i ciesze sie jak dziecko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedio Re: kochma tą szkołe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:02 ty TŁUKU jak możesz byc "byłą absolwentką"... Co najwyżej możesz być byłą uczennicą!!!!!!! zdałaś sesje... pewnie w jarosławiu, bądz w którejś z prywatnych szkół co mają czelność nazywać się Szkołami Wyższymi!!!! Ale nic dziwnego, kto na takim poziomie jak Ty i po takiej szkole jak 9lo może robić coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
www.kasia123.pl Re: kochma tą szkołe :) 15.03.08, 16:02 WASZA SZKOŁA TO BUDA BEZ PRZYSZŁOŚCI HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: kochma tą szkołe :) IP: *.189.216.20.skyware.pl 07.05.08, 08:04 pozdro dla maturzystów 2008 :) Odpowiedz Link Zgłoś