Mam spełnianie się i wypełnianie waszych urodzinowych proroctw,wróżb w zakresie mojej pracy...i mam obawy czy coś nie ukryłyście dając mi żyć moimi pobożnymi życzeniami.
Otóż zmiany przyszły od pierwszych dni września,wielkie zmiany,moja podopieczna w sierpniu była chodząca,samoobsługująca się w pełni,teraz jest bezwolną prawie rośliną,bez pamięci/gada od rzeczy/porusza się "mną"czyli przy mojej pomocy,na wózku,czasem chodzik prawie/jest wiekowa osoba schorowana,ciśnienie skacze niebezpiecznie ale nasz lekarz mówi ze to depresja głownie.
Wróżyłyście mi tez kasę,z tym stanem się wiąże dodatkowa kasa ale i mordęgą zdobyta,chociaż narzekać nie powinnam bo po to tu jestem.
Ale do rzeczy.kilka dni temu postawiłam krzyżak .nasz popularny,na pytanie
Jak będzie ze zdrowiem Gemmy do końca roku 2013
karty wykładałam po kolei z mojej talli ulubionej,dokompletowanej/pisałam o tym w innym wątku/
i tak
Sedno As Kielichów
Tak będzie Dwójka Monet
Tak nie będzie Czwórka Monet
Wynik
DIABEŁ Rycerz Mieczy.Ósemka Kielichów
W pierwszym momencie się ucieszyłam,na oko pierwsze nie widziałam zagrożenia odejściem.ale tak głębiej analizując...ha.
W asie kielichów stan obecny,emocje,depresja to emocje, ale tez może to być szczęście chorej ze ma dużo uczuć wokoło w stosunku do siebie i ją to w tej chorobie otula i ma szczęście w nieszczęściu jakim jest depresja.To wszystko co tu się dzieje w niej i wokoło niej.
dwójka monet -ano..jest rożnie i mało stabilnie,huśtawka,raz lepiej raz gorzej.dosłowne z godziny na godzinę się zmienia jej zachowanie,ciśnienie skacze /niebezpiecznie w górę/ a i siła do podjęcia czynności prostych życiowych.
czwórka monet-nie będzie stabilnie...a może nie będzie hospitalizacji/domu opieki itd...czy nie będzie w domu tu?swoim..no nie wiem..
Diabeł/Rycerz Mieczy i ósemka kielichów/
To to ciśnienie ogromne i ta huśtawka,przy Rycerzu mieczy bardzo niebezpiecznie,jednak z tej ósemki wywnioskowałam to na pierwszy rzut okiem ze odejścia i powroty,ze mimo ze się będzie wydawało że jest już tragicznie i gwałtownie stan się pogorszy to i tak powrót do poprzedniego stanu nastąpi...
No a potem jak sobie tak zaczęłam dumać nad tymi ostatnimi kartami..to wydumałam ze nie nastąpi powrót..
i może to ja będę musiała w tym Rycerzu i ósemce wyjechać na zasadzie "nie chce ale muszę" bo Gemma odejdzie,
,jednak pytanie nie mnie dotyczy tylko zdrowia mojej podopiecznej,ale ja wkalkulowana w jej życie wiec i karty może mi dwutorową odpowiedz dały?
pomóżcie proszę