fotografick 17.10.05, 11:59 Kiedy zaczną jeździć? Ile ich kupiono, 9 czy 12? Słyszałem dwie wersje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proud_of_carpatia Re: Nowe Solarisy 17.10.05, 14:31 Wedle mojej wiedzy do końca przyszłego roku planowana jest całkowita wymiana toboru autobusowego. Do końca miesiąca wyruszy 12 tych wspaniałych pojazdów wyposażonych m.in. w ultranowoczesne systemy klimatyzacji i nawigacji satelitarnej zdobiąc cudownie ulice naszej wspaniałej metropolii. Widok ich wymusi na przybyszach z innych częsci Polski (nawet tych rzekomo lepszych) poczucie zazdrości graniczące z zawiścią. Pozdrawiam Ciebie fotografiku. Pa. Całuski. ---------------------------------------------- Rzeszów mą miłością, jego rozwój pragnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Nowe Solarisy IP: 82.177.98.* 17.10.05, 14:37 ja slyszalem ze jest ich 10 i beda dostarczone do konca lutego 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
fotografick Re: Nowe Solarisy 17.10.05, 20:22 No proszę. Zarzucasz coś mnie, oceniasz. A sam robisz dokładnie to samo :) Zmieniasz nicki, obrażasz, piszesz ironicznie. Pomorze Zachodnie nie jest rzekomo lepsze. Dane statystyczne wskazują na bardzo porównywalny poziom rozwoju. I dlaczego nie piszesz pod jednym nickiem skoro tak ci to przeszkadza u innych? Co jakiś czas wypisujesz tu kolejne bzdury pod nickami typu resovia power albo proud of carpatia (pisze się carpathia, taki jesteś rzekomo lepszy a nie wiesz), nicków nielogowanych nie liczę. Zastanów się kto pierwszy tworzy stereotyp kogoś gorszego i lepszego. Mam prosbę abyś w końcu skończył produkować się na tym forum. I ja kończę pisanie na temat Szczecina. W Rzeszowie w ciągu ostatnich lat pojawiło się ponad 80 nowych autobusów (nowych a nie odkupionych ze Szwecji), wkrótce będzie kolejne 20. Jeśli piszę o autobusach w Szczecinie to dlatego że trochę mnie to frustruje, jestem zmuszony czasem nimi jeździć. Ponieważ mieszkałem przez 10 lat w Bostonie i widziałem wiele wartościowych miast, Szczecin po prostu nie robi na mnie wrażenia i to wszystko. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Forum jest miejscem wymiany poglądów a kultura powinna być obustronna. I nie powinno być tak że mieszkaniec Rzeszowa nie może powiedzieć złego słowa na Szczecin, a Szczecinianowi wszystko wolno. Dlatego mam nadzieję że to koniec głupiego konfliktu. Ale Tobie też życzę abyś zrezygnował z takiego sposobu pisania - tak jak ja rezygnuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voy Re: Nowe Solarisy IP: *.osk.enformatic.pl 17.10.05, 20:41 Solarisów jest zamówionych 9, dotrą pewnie gdzieś na zimę. W lecie jazda nimi niestety do przyjemnych należeć nie będzie za sprawą kilku małych uchylnych okienek (jest ich jeszcze mniej niż w dotychczasowych Solarisach)... Odpowiedz Link Zgłoś
gienex Re: Nowe Solarisy 17.10.05, 20:54 Ale przecież ktoś wyżej napisał, że busy będą posiadać klimatyzację. Bo jeśli te stare solarisy też posiadają to ja już wolę w lecie stare jelcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dkuki Re: Nowe Solarisy 17.10.05, 21:26 Chciałbym, żeby w autobusach była klima i nawigacja. Ale niestety to prawdą raczej nie jest, ale trzeba przyznać, że ten kto to napisał ma bujną wyobraźnię. A Solarisów będzie 9 a 12 to one metrów mają:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: Nowe Solarisy IP: 82.177.97.* 18.10.05, 20:37 Ma ktos fotki jak beda wygladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Nowe Solarisy IP: *.viknet.pl 18.10.05, 20:46 Podobne do tych Vecto, na gaz ziemny, z takim garbem na dachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dkuki Re: Nowe Solarisy 19.10.05, 23:37 Zdjęcie takiego Solarisa: infobus.com.pl/text.php?id=4641 Odpowiedz Link Zgłoś