Dodaj do ulubionych

muszki owocówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:28
jak można wytępić muszki owocówki????? próbowałem wszystkiego, nawet paliłem
je dezodorantowym miotaczem ognia, ale sie odrodziły
Obserwuj wątek
    • Gość: GSM Re: muszki owocówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:33
      Załatw sobie płytkę niemieckiej firmy, taką zieloną za ok. 15 zł na owady, a
      wszystko wytruje- muchy, komary, prusaki, karaluchy i inne paskudztwa. Powinna
      być w sklepie gospodarstwa domowego. Ale trzeba ją od czasu do czasu chować do
      zamknięcia lub dobrze wietrzyć pomieszczenia, bo głowa boli (chlor z niej
      paruje).
      • Gość: bianka Re: muszki owocówki IP: *.pl / *.skyware.pl 29.10.05, 08:20
        kufa ale pomysł,zamiast wytępić muszki to sami padniemy od tego chloru :/
        • Gość: Myśliwy Re: muszki owocówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:31
          Ja kiedyś je wytępiłem w następujący sposób. Do worka foliowego wrzuciłem
          rozciapaną śliwkę. Worek pozginałem w ten sposób że był tylko mały otwór
          prowadzący do śliwki. Kiedy muszki po pół godzinie się zleciały, powoli aby ich
          nie spłoszyć podszedłem do worka i szybko go zacisnąłem. Operację powtórzyłem
          kilka razy. Drugi sposób jest taki. Trzeba się zasadzić z włączonym odkurzaczem
          w miejscu gdzie się pojawiają muszki i je po prostu wciągnąć do środka. Życzę
          udanych łowów - dasz bór.
      • kmd_rohan Re: muszki owocówki 29.10.05, 10:01
        GSM! Jak możesz?
        Ty, przeciwnik Tuska kryptohitlerowca - reklamujesz wyroby niemieckich zakładów
        chemicznych? Przecież te same zakłady produkowały cyklon-B!!
        No, tego się po Tobie nie spodziewałem!!!
        ;-)
        • Gość: GSM Re: muszki owocówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:49
          Ta płytka jest produkowana w Polsce, ale na niemieckiej licencji. Jest to
          oddział niemieckiej firmy. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka