Dodaj do ulubionych

modne imiona dla dzieci

IP: *.d4.club-internet.fr 30.12.05, 14:33
ciekawi mnie jakie sa wedlug was imiona na topie dla noworodkow???

w tamtym roku to bylo zatrzesienie kacperkow, a w tym chyba szymkow...j(eny,
jak mozna swoje dziecko nazwac szymon?)...

a modnych imion dla dziewczynek to nie znam..a wy?
Obserwuj wątek
    • madi1 Re: modne imiona dla dzieci 30.12.05, 14:46
      A co druga Wiktoria to nie modna?? Poza tym Oliwia, Maria a ostatnio
      Amelia....U chłopców nadal króluje Kacper, ale słyszy sie tez o Oliwierach,
      Kamilach czy Patrykach..
      Szymon ochyda!!!!
      • Gość: gość Re: modne imiona dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:44
        Jan, Paweł, Lech, Roman, Jan-Maria a dla dziewczynek Hanna
        • andrzej.sawa Re: modne imiona dla dzieci 30.12.05, 18:45
          Pomyśl,albo bądź idiotką na topie!!!
          • Gość: lola Re: modne imiona dla dzieci IP: *.d4.club-internet.fr 30.12.05, 19:32
            spokojnie, ja jeszcze nie znalazlam tatusia dla moich przyszlych dzieci, wiec
            nie musze byc idiotka!

tylko w wakacje moja kuzynka sobie nazwala syna szymek ( !!!!) i taka dawna
            kolezanka tez !!! dwoch szymkow w jednym czasie, wiec sie zastanawiam jakie sa
            imiona na topie...

No i widze,ze katastrofa, jak sobie mozna nazwac dziecko maryska???? czemu nie
            zoska albo frania????jeny...
            • Gość: lolo Re: modne imiona dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:11
              a może jesteś bezpłodna..? a może niedoszły tatuś jest? pewne rzeczy lepiej
              jest robić najpierw,a dopiero potem pytać o imię :PP
              • Gość: lola bardzo smieszne lolo IP: *.d4.club-internet.fr 02.01.06, 16:32
                nie powiedzialam ze szukam imienia dla MOJEGO ewentualnego potomka (chlopak
                bedzie Thierry (czyt. TJERI), dziewczynka moze Giulia ( Dzulia z "dz" jak dzem
                ((nie ma "z" z kropka na mojej klawiaturze)) :))) ..albo ileane (czyt.ilean) Hé
                hé... Albo chlopak maxime a dziewczynka maxine (tez czytac bez
                koncowych "e"')...
                tylko ze ja mieszkam nie w polsce...
                • andrzej.sawa Re: bardzo smieszne lolo 02.01.06, 16:36
                  To po co Ci modne w Polsce imię?
                • Gość: jasiu Re: bardzo smieszne lolo IP: *.d4.club-internet.fr 02.01.06, 17:51
                  moze tak fatima dla dziewczyny hasan lub AHMED nie czytac h I H
                  i ja tez nie mieskam w polsce jesli chcesz to CI znajde jeszcze LADNIEJSZE
                  imiona
                  • Gość: lola jasiu oszalales IP: *.d4.club-internet.fr 02.01.06, 18:28
                    jasiu, no nie, tylko nie arabskie imiona!!! tez znam ich pelno, ale przeciez
                    nie mozna tak znecic si enad wlasnym potomkiem,co by go nazwac hassan karim
                    khaled abdel ou abdelah....zgroza....
                    • Gość: jasiu Re: jasiu oszalales IP: *.d4.club-internet.fr 02.01.06, 21:57
                      ALEZ to so IMIONA przyszlosci WSZYSTKIE drzwi SAME sie otwierajo POWIE hassan
                      lub ITP to drzwi sie otwierjon jak W 40 ROZBUJNIKACH i ALIBABA
                      SEZAMIE OTWURZ SIE
      • szymsze Re: modne imiona dla dzieci 02.01.06, 16:00
        Że jak?????? Że moje imie sie szanownej koleżance nie podoba????Ja jestem
        bardzo wdzieczny mojej rodzicielce za ten wybór:)
        A żeby bylo bardziej merytorycznie to zwracam uwagę, że imie nadaje sie małemu
        bobasowi ale słuzy mu ono CAŁE życie i może Szymon nie bardzo pasuje do malucha
        w beciku ale Szymek i Szymcio nieładne?????
        A może Kacperek ładniejszy????????(pasuje jak ulał do starego pryka)
        • nina40 Re: modne imiona dla dzieci 03.01.06, 09:33
          Szymon to moje ulubione imię, pozdrawiam wszystkich Szymków.
    • Gość: josh Re: modne imiona dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:40
      na topie ostatnio wsrod dziewczynek sa Weroniki i Wiktorie co druga ma tak na
      imie
    • Gość: anka Re: modne imiona dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:51
      kuba , to jest to.
    • Gość: Blanka Re: modne imiona dla dzieci IP: 62.93.41.* 30.12.05, 22:34
      hehe piotrki,michały też chyba są na fali,sprawdz w necie :P co jest na topie,
      • Gość: azagoth Re: modne imiona dla dzieci IP: *.local.pl / 83.17.225.* 30.12.05, 23:25
        w tym sezonie z tego co wiem na topie jest Abadon, jeśli zaś chodzi o
        dziewczęta to króluje Lilith,ewentualnie Damballa.....
        • Gość: mtg Re: modne imiona dla dzieci IP: *.delv.east.verizon.net 01.01.06, 10:04
          Ohh ohh ohh Oskar , Oskar ohh ooo jak mi dobrze. Ohh ohh. ... ...
          • mikael_mc Re: modne imiona dla dzieci 01.01.06, 10:33
            Michaś najładniejszy.
            • Gość: imionnik Re: modne imiona dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:46
              Chłopcy : Kaczych, tadzio, kazio, jaruś, lechujś, becik /nie mylić z
              bercikiem/,smętek
              dziewczyniki : Radryja, recesja, Kaczycha,
              • aron2004 Re: modne imiona dla dzieci 02.01.06, 17:13
                Julia dla dziewczynek jest modne - po 100 latach wraca. Co ciekawe na Ukrainie
                imię Julia było modne jakieś 40 lat temu :-)
                Byłem na cmentarzu i popatrzyłem sobie na groby - jest bardzo wiele imion
                Julia, Wiktoria, Weronika itp. wśród osób urodzonych ok. 1900 roku.

• Gość: julianna Re: modne imiona dla dzieci IP: *.chello.pl 02.01.06, 20:22
      zobacz sobie, co jest modne
      www.gorny.najlepsze.pl/imiona/
      • adam-west Re: modne imiona dla dzieci 02.01.06, 20:24
        Adam jest fajne imię:)
        • adam_west Re: modne imiona dla dzieci 02.01.06, 22:17
          oczywiście :-)
      • Gość: Laurent Re: modne imiona dla dzieci IP: *.res.pl 03.01.06, 08:54
        Nie ma tam LAURENTa mimo iż tacy jedni znajomi w Rzeszowie tak właśnie nazwali
        swoje dziecko. Koszmar .LUDZIE !!! NIE WYSTAWIAJCIE NA POŚMIEWISKO SWOICH DZIECI
        tylko dlatego aby być oryginalnymi. Jest tyle pięknych polskich imion na prawdę
        jest z czego wybrac.
        • Gość: wafel Re: modne imiona dla dzieci IP: 195.117.241.* 03.01.06, 09:02
          Szkoda mi dzieci. Za debilizm rodziców będą płacić całe życie. Jakby mnie ktoś
          nazwał Laurent :/ ........ Brak słów!
          • Gość: lola laurent - piekne imie IP: *.d4.club-internet.fr 03.01.06, 10:51
            laurent to piekne imie, ale rzeczywiscie nie w polsc, zwlaszcza wymowione
            LAURENT... we francji to sie wymawia LOR(A) ; gdzie (A) to nastepna polska
            litera po a, ktorej nie ma na mojej klawiaturze.. i naprawde Laurent jest
            wtedy ladne imie
            • Gość: aron Re: laurent - piekne imie IP: *.pl / 83.142.112.* 03.01.06, 12:44
              Laurent to po polsku Wawrzyniec.
              • marcelina1968 Re: laurent - piekne imie 03.01.06, 12:49
                wawrzyniec to pewnie by dziecku nie dali ale Laurent brzmi
                tak "zagramanicznie" -:(
                ps. ja ostatnio widzialam taka akcje jak dzieciaki 10-11 lat darły sie za takim
                jednym biedakiem GRACEK - PLACEK.....prawdopodobnie obdarzonym
                przez "kochajacych" rodzicow imieniem GRACJAN brrrr koszmar....
            • mayaka Re: laurent - piekne imie 03.01.06, 17:32
              a moze tak dla dziewczynki RACHIDA
              a dl chlopaka rachide
    • mayaka Re: modne imiona dla dzieci 03.01.06, 17:34
      OSTATNIO jest MODA WE francjii IMIE dla garconuw RACAILLE
      to jest Imie CHAMPION szczegulnie jest modne w regionie 93 94 95 92
      POLECAM
    • Gość: pbala Re: modne imiona dla dzieci IP: *.osk.enformatic.pl 03.01.06, 17:47
      Jeśli chodzi o jakieś wydziwiane imiona to zauważyłem pewną prawidłowość

Nosza je dzieci
      1. wyemancypowanej wiochy
      2. z patologicznych rodzin. Prosze zauważyc, że jak jest jakieś pobite przez
      rodzica dzicko prawie na smierć, to ma jakies nietypowe imie albo choć oryginalne
      • Gość: pb Re: modne imiona dla dzieci IP: *.osk.enformatic.pl 03.01.06, 17:55
        chociaż nie jest to żelazna reguła mówię z góry!!!
    • Gość: gościu Re: modne imiona dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:53
      Ja bym proponował takie europejskie raczej imiona:
      dla chłopca: Auchan, Leclerc albo Carrefour.
      dla dziewczynki: Castorama albo Ikea.
      dla kota: Tesco.
      • Gość: karolinanka Re: modne imiona dla dzieci IP: 80.109.97.* 03.01.06, 19:39
        A moj synek nazywa sie Oliver i mi sie podoba
    • Gość: asd Re: modne imiona dla dzieci IP: *.netcontrol.pl 03.01.06, 21:21
      tradycja :)
      • oscarmielec Re: modne imiona dla dzieci 05.01.06, 19:29
        buahahahaha
    • Gość: lekarz Re: modne imiona dla dzieci IP: *.d4.club-internet.fr 05.01.06, 21:00
      ostatnio jest modny dla chlopcuw KWASEK
      • andrzej.sawa Re: modne imiona dla dzieci 05.01.06, 21:23
        Dlaczego wy tak nienawidzicie dzieci?Przecież jakiś kretyn to przeczyta i nada
        dziecku głupie imię i będziecie mieć dziecko na sumieniu.Opamiętajcie
        się,głupich jest sporo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka