Dodaj do ulubionych

Czy w Rzeszowie powstanie największe we wschodn...

• Gość: aga Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: 62.233.250.* 10.02.06, 18:02
      A ja się zastanawiam, czy w Rzeszowie jest potrzebne drugie kino wielkosalowe.
      Ktoś tu pisze, że jest tylko jedno. OK, ale w tym kraju ( nie na Podkarpaciu,
      bo tutaj w każdym mieście jest kino albo i dwa, ale np. na pomorzu Gdańskim) są
      miasta większe od Jasła, Krosna, w kórych kin nie ma w ogóle, a miasta sporo
      większe od Rzeszowa mają jedno i na razie nie słychac, aby ktoś chciał tam
      budowac coś więcej.
      W sumie to nie mój problem, bo i kasa nie moja ani z moich podatków... Tak
      tylko sie zastanawiam, czy to nie jest poroniony pomysł.
    • Gość: Yapa Estetyka IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:45
      Ha, ciesze się z każdej inwestycji w naszym Rzeszowie, ale rzeczywiście to z
      estetyką jest na bakier. Gdzie jest naczelny architekt miasta z prerogatywami,
      wytycznymi, sugestiami i kanonem do zastosowania. ja po prostu nie wierze, że
      jeśli coś takiego-przecież bardzo sensownego-bylo, to inwestorzy by to
      uwzględniali, przecież w zalożeniu będa tu zarabiać. No ale jak co po niektórzy
      bawią sie w ciuciu babkę i każą coś przygotowywać, a potem to czego chcieli się
      im nie podoba to ja po prostu mam ochotę wyjść... I chyba wyjdę :-0
      • townmaker Re: Estetyka 11.02.06, 23:55
        Nie ma czegos takiego jak naczelny architekt miasta, a więcej nie napiszę.
        To co na wizualizacji nie jest wcale złe, a nawet jak na teren tuż przy granicy
        miasta bardzo dobre, konkurs jest tu zbędny choćnby dlatego, że to nie jest
        ścisłe centrum miasta. Kwestia ile z tego co widzimy na zdjęciu pozostanie na
        etapie realizacji, ale to już sprawa do dopilnowania przez miejskie służby
        później. Teraz trzeba pozwolić inwestorowi budować.
    • Gość: mieszkaniec Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:30
      Pepiki wymięknął z naszą radą miasta!!! Poprostu zrezygnują :(.
      • Gość: ANTYKOMUNISTA KOMU SŁUŻA MANIPULACJE GW IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 11.02.06, 23:20
        NAPEWNO NIE POLSCE
        • Gość: klechokracja ? Re: KOMU SŁUŻA MANIPULACJE GW IP: *.osk.enformatic.pl 12.02.06, 01:34
          idz chlopie po olej do kaganka oswiaty i wlej go sobie w glowe ok?
          • Gość: ANTYKOMUNISTA Re: KOMU SŁUŻA MANIPULACJE GW IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 12.02.06, 16:50
            NIE MA JAK TO PRANIE MOZGÓW WYWOLANE GW POZDRO DLA WASZEGO MĘDRCA OMNIBUSA
            PRZYWÓDCY STADA CZYLI OSOBY ZA WAS PODEJMUJE DECYZJE A WY POSŁUSZNIE JE
            WYKONUJECIE ADASIA JĄKAŁY
    • Gość: G Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: *.krak.tke.pl 13.02.06, 09:19
      jak sie nie zgodza to normalnei spale im domy :-/ taka szansa wiecej sie nie
      powtorzy
    • Gość: max Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:36
      z tego co pamiętam to ten inwestor JUŻ wykupił większość działek w tamtym rejonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka