Gość: aga Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: 62.233.250.* 10.02.06, 18:02 A ja się zastanawiam, czy w Rzeszowie jest potrzebne drugie kino wielkosalowe. Ktoś tu pisze, że jest tylko jedno. OK, ale w tym kraju ( nie na Podkarpaciu, bo tutaj w każdym mieście jest kino albo i dwa, ale np. na pomorzu Gdańskim) są miasta większe od Jasła, Krosna, w kórych kin nie ma w ogóle, a miasta sporo większe od Rzeszowa mają jedno i na razie nie słychac, aby ktoś chciał tam budowac coś więcej. W sumie to nie mój problem, bo i kasa nie moja ani z moich podatków... Tak tylko sie zastanawiam, czy to nie jest poroniony pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yapa Estetyka IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:45 Ha, ciesze się z każdej inwestycji w naszym Rzeszowie, ale rzeczywiście to z estetyką jest na bakier. Gdzie jest naczelny architekt miasta z prerogatywami, wytycznymi, sugestiami i kanonem do zastosowania. ja po prostu nie wierze, że jeśli coś takiego-przecież bardzo sensownego-bylo, to inwestorzy by to uwzględniali, przecież w zalożeniu będa tu zarabiać. No ale jak co po niektórzy bawią sie w ciuciu babkę i każą coś przygotowywać, a potem to czego chcieli się im nie podoba to ja po prostu mam ochotę wyjść... I chyba wyjdę :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
townmaker Re: Estetyka 11.02.06, 23:55 Nie ma czegos takiego jak naczelny architekt miasta, a więcej nie napiszę. To co na wizualizacji nie jest wcale złe, a nawet jak na teren tuż przy granicy miasta bardzo dobre, konkurs jest tu zbędny choćnby dlatego, że to nie jest ścisłe centrum miasta. Kwestia ile z tego co widzimy na zdjęciu pozostanie na etapie realizacji, ale to już sprawa do dopilnowania przez miejskie służby później. Teraz trzeba pozwolić inwestorowi budować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:30 Pepiki wymięknął z naszą radą miasta!!! Poprostu zrezygnują :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKOMUNISTA KOMU SŁUŻA MANIPULACJE GW IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 11.02.06, 23:20 NAPEWNO NIE POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klechokracja ? Re: KOMU SŁUŻA MANIPULACJE GW IP: *.osk.enformatic.pl 12.02.06, 01:34 idz chlopie po olej do kaganka oswiaty i wlej go sobie w glowe ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKOMUNISTA Re: KOMU SŁUŻA MANIPULACJE GW IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 12.02.06, 16:50 NIE MA JAK TO PRANIE MOZGÓW WYWOLANE GW POZDRO DLA WASZEGO MĘDRCA OMNIBUSA PRZYWÓDCY STADA CZYLI OSOBY ZA WAS PODEJMUJE DECYZJE A WY POSŁUSZNIE JE WYKONUJECIE ADASIA JĄKAŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: *.krak.tke.pl 13.02.06, 09:19 jak sie nie zgodza to normalnei spale im domy :-/ taka szansa wiecej sie nie powtorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czy w Rzeszowie powstanie największe we wscho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:36 z tego co pamiętam to ten inwestor JUŻ wykupił większość działek w tamtym rejonie. Odpowiedz Link Zgłoś