IP: 80.51.253.* 04.02.05, 09:37
Wybieram się w lecie do Mielnana .Pokoje u P.Jamrozika na ulicy Sosnowa1.Może
ktoś był?.
Obserwuj wątek
    • Gość: mich.z Re: mielno IP: *.promax.media.pl 04.02.05, 14:17
      mielno, to ładne miejsce na wypoczynek. ładna, szeroka plaża. z jednej strony
      morze z drugiej jezioro jamno. miejsce dla młodzieży, życie nocne, dyskoteki. z
      tymże w samym mielnie nic więcej nie mamy, typowa miejscowość wypoczynkowa.
      • Gość: Renat Re: mielno IP: 213.238.116.* 08.02.05, 22:38
      • Gość: renata Re: mielno IP: 213.238.116.* 08.02.05, 22:45
        Jeżeli lubisz wypoczywać w tłoku i ścisku,to Mielno jest dla Ciebie. Ja wróciłam
        stamtąd zmęczona, plaża owszem b. ładna, ale brakowało mi tam lasu i
        przestrzeni, a jezioro to niestety miejsce odprowadzania ścieków z pobliskiego
        Koszalina. Uważaj też na oferty kwater, to średnia przyjemność mieszkać w
        pensjonacie, który leży przy ulicy,a na parterze ma pub czynny do późnych godzin
        nocnych...
    • Gość: mich.z Re: mielno IP: *.promax.media.pl 09.02.05, 10:08
      dla zakochanych oraz rodzin z dziećmi którzy naprawdę chcą wypocząć proponuję
      REWAL.
      • Gość: Trzonator Re: mielno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:23
        Jakie Mielno, jaki Rewal to są kombajny turystyczne, ścisk zgiełk hałas do rana
        to jed dobre dla małolatów i facetów z problemami. Jeżeli chcesz wypocząć
        polecam niewielką wieś w okolicy Mielna 6 km. spacerem przy plaży CHŁOPY
        • Gość: mich.z Re: mielno IP: *.promax.media.pl 09.02.05, 22:18
          chłopy owszem. spokój, cisza. ale jeśli chce się coś zobaczyć, podziwiać to
          naprawdę warto pojechać do rewala. mieścina nie jest aż tak tłoczna, wybrzeże
          jest ciekawe, klify i spacery po nich mogą być naprawdę przyjemne, ruiny zamku
          w trzęsaczu. latarnia w niechorzu. a co do tłoku to wystarczy 5 minut drogi
          plażą i masz spokój. kutry rybackie.
          w porównaniu z mielnem rewal jest spokojny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka