Gość: kaz52 IP: 80.51.253.* 04.02.05, 09:37 Wybieram się w lecie do Mielnana .Pokoje u P.Jamrozika na ulicy Sosnowa1.Może ktoś był?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mich.z Re: mielno IP: *.promax.media.pl 04.02.05, 14:17 mielno, to ładne miejsce na wypoczynek. ładna, szeroka plaża. z jednej strony morze z drugiej jezioro jamno. miejsce dla młodzieży, życie nocne, dyskoteki. z tymże w samym mielnie nic więcej nie mamy, typowa miejscowość wypoczynkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: mielno IP: 213.238.116.* 08.02.05, 22:45 Jeżeli lubisz wypoczywać w tłoku i ścisku,to Mielno jest dla Ciebie. Ja wróciłam stamtąd zmęczona, plaża owszem b. ładna, ale brakowało mi tam lasu i przestrzeni, a jezioro to niestety miejsce odprowadzania ścieków z pobliskiego Koszalina. Uważaj też na oferty kwater, to średnia przyjemność mieszkać w pensjonacie, który leży przy ulicy,a na parterze ma pub czynny do późnych godzin nocnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich.z Re: mielno IP: *.promax.media.pl 09.02.05, 10:08 dla zakochanych oraz rodzin z dziećmi którzy naprawdę chcą wypocząć proponuję REWAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzonator Re: mielno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:23 Jakie Mielno, jaki Rewal to są kombajny turystyczne, ścisk zgiełk hałas do rana to jed dobre dla małolatów i facetów z problemami. Jeżeli chcesz wypocząć polecam niewielką wieś w okolicy Mielna 6 km. spacerem przy plaży CHŁOPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich.z Re: mielno IP: *.promax.media.pl 09.02.05, 22:18 chłopy owszem. spokój, cisza. ale jeśli chce się coś zobaczyć, podziwiać to naprawdę warto pojechać do rewala. mieścina nie jest aż tak tłoczna, wybrzeże jest ciekawe, klify i spacery po nich mogą być naprawdę przyjemne, ruiny zamku w trzęsaczu. latarnia w niechorzu. a co do tłoku to wystarczy 5 minut drogi plażą i masz spokój. kutry rybackie. w porównaniu z mielnem rewal jest spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś