Gość: szukam IP: 82.177.97.* 11.06.06, 14:56 Może ktoś poda namiary na jakiegoś dobrego krawca w rzeszowie? Potrzebuję krawca od stroi wieczorowych, okolicznościowych.Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja też Re: Krawcowa IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 12.06.06, 10:55 Ja też poszukuję krawca. Czy w Rzeszowie jest jakiś krawiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Krawcowa IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.06, 11:09 Najwięcej jest krawców od przeróbek:) Skoro chodzi o suknie wieczorowe to polecam salon Francoise. Szyją na miarę na Ustrzyckiej. Drogo, ale porządnie. Ja też szukam krawcowej, ale takij do uszycia "codziennych" rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Krawcowa IP: *.wsiz.rzeszow.pl 12.06.06, 11:18 moge Wam polecic krawcowa ale z za Rzeszowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda pilińska Re: Krawcowa IP: *.root.com.pl 12.06.06, 17:28 W Rzeszowie polecam zakład krawiecki przy ESTRADZIE Rzeszowskiej ul. Jagielońska.Tanio ,Solidnie, w miare szybko. Odpowiedz Link Zgłoś