Gość: dr inż. Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 13.06.06, 22:39 To już są szczyty głupoty. Niedługo bedziemy mieć tu Himalaje błazenady. A juz Ramski(juz 3 razy go widziałem w szatańskich hipermarketach) , Błażejowa i Murias to niedługo przejdą nawet samych siebie. Osiągną mistrzostwo. A teraz coś smutnego. Skoro wiedzimy jak jest to dlaczego nie zrobimy z nimi jesienią porządku? A odpowiem dlaczego bo młodzi ludzie nie chodzą na wybory a starzy i tak wybiorą ten motłoch, bo oni mają renciny i emerytury wiec po co im miejsca pracy, po co im rozwój miasta? Ale myślą sobie że przecież mamy za to katolicką władze która chce dobrze dla wszystkich. Jesli nie pójdziemy na wybory w listopadzie to dalej bedziemy mieć burdel i prawicowe rządy uwłaczające myślącym i chcącym rozwoju ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy baranyyyy IP: 82.177.97.* 13.06.06, 22:39 Krew sie normalnie gotuje jak człowiek po raz kolejny czyta co te oszołomy wyprawiają. Ludzie może jakąś rewolucję zróbmy czy coś... Wynieśmy ich z ratusza na butach poza granice naszego - powtarzam NASZEGO - miasta. A może lepiej powiatu... czy województwa. A w sumie takim jak oni to chyba na Białorusi najlepiej by było ;) Przecież tak nie można. Jak ma ktoś poważny przyjść tutaj inwestować jeżeli taką nam opinię wystawiają. Porażka. Oni wogóle czytają co tu ludzie o nich piszą? Czytacie barany? Więc jeśli czytacie to wiedzcie że TO RÓWNIEŻ MOJE MIASTO!!! nie tylko wasz folwark.... ehhh ... byle do wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: baranyyyy IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.06.06, 09:55 Popieram Wojtka!!!na taczki i won!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Blajer Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:40 szkoda Naszego Pięknego Miasta... mogło być jeszcze bardziej nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:10 rozgonić tę bandę buraków z LPR!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.hsd1.mi.comcast.net 13.06.06, 23:23 ludzie, zrobcie cos z tymi debilami z PIS i LPR. kto ich wogole wybral? najlepiej zrobcie w tym miejscu pastwisko, park im. rydzyka albo wieze nadawcza radia maryja. wniosek przejdzie bez oporow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekb Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:28 co za ciemnogród!!!!! lpr pis jak można niszczyć taką okazje!!!!! w listopadzie wybory niech prawica znika z rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:29 Rzeszowiacy róbcie coś zmnimi bo ku.. ośiwieje czytając takie artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prawica wietrzy aferę 14.06.06, 09:21 Gość portalu: marcin napisał(a): > ludzie, zrobcie cos z tymi debilami z PIS i LPR. kto ich wogole wybral? > najlepiej zrobcie w tym miejscu pastwisko, park im. rydzyka albo wieze nadawcza > > radia maryja. wniosek przejdzie bez oporow. Albo wybudujcie bardzo duuuuży kościół. Wniosek na pewno przejdzie bez oporów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek ch. qu. pi. IP: 82.177.97.* 13.06.06, 23:30 tp co oni wyprawiają to tylko wziaść ich za jaja i powiesić to są barany pis z lpr szkoda i wstyd mi za nich za takich niedorajdów Hańba dla Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec mieliśmy dobrego inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:48 Gośc zrobił błąd bo w czasie spotkania z Ramskim Szlachtą jak by dał im w kieszeń lub załatwił dobry stołek w spółce dziś firma mogła by zacząc budowe!!! A że gośc nie zaskoczył to teraz ma za swoje i przy okazji mieszkańcy !!! Nadal przeżytek z dawnych czasów będzie witał przyjezdnych z innych cześci globu. SZKODA ale tego po tych głąbaczy można było się spodziewac. Mieliśmy dobrego inwestora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniu Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:23 Kultys i Ramski - co za gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIusiek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:28 co za oszołomstwo kultys i ramski co za swołocz od pokolen moja rodzina, z dziada pradziada, znaczy od odzyskania nieopodległości - 1918 - głosowała za prawicę w tym mieściec ale wy dranie, jesteście zeram, zeram totalnym, mam nadziję że to dziadostwo z PiS i LPR to przeczyta, znikniecie podczas wyborów, bo ja w zcyiu na was głosu nie oddam, co za przywłoki (przybysze) wsiokowe przeyszły do tego miasta, i rozpraiwją o jego dobru. Ramdki juz byłeś w AWS, nie wyszło to teraz do LPR-u posszedłeś, ty gniwdo, jeśteś zeram rw=azem z Kultysem. Zastanówcie się czy wy jesteście radnymi Rzeszowa, czy też działacie w iteresie innych podmiotów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIusiek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:40 wiesz Ramski i Kultys - ja też chodzę do ZLecklerca cassem też do Tesco, jak was tam gnoje zobaczę to.... przejdziecie do historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 14.06.06, 03:59 Rada Miasta Rzeszowa jest po to, zeby spelniac WOLE WIEKSZOSCI a nie mniejszosci. ...Czy jakis "ciemnych charakterow"! Takie sa zasady demokracji. I tak uczynili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 06:06 Rzeszów In Minus - Dudek,Kaczmarczyk, Kiczek, Kopaczewski, Kotowicz, Strączek, Szumny, Szyszka, KULTYS, Gołubowicz, Błażej, DZIERŻAK, Szypuła, RAMSKI, Piekło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Re: Prawica wietrzy aferę IP: 195.205.230.* 14.06.06, 07:36 Nie przekonają się - tak naprawdę święte oburzenie na tym forum w niewielkim stopniu przełoży się na wynik wyborów - ponieważ większość ludzi nawet o tym nie wie, a nawet jak wie to nie bardzo wiedzą o co chodzi. Dlatego też ja informuje kogo się da o całej sprawie i namawiam po pierwsze do pójścia do wyborów samorządowych( bo regularnie do wyborów chodzą tylko wyborcy PiS i LPR) a po drugie do NIE GŁOSOWANIA na tych radnych. I apeluje do innych na tym forum - róbcie to samo - w rozmowach, mailach etc. - tylko wtedy pozbędziemy się tych radnych-szkodników ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu_man To źle, że tam, gdzie potrzebny rozum i kalkilator IP: *.softel.pl 14.06.06, 07:49 "nasi" radni wyciągają cylinder, a z niego królika. To źle, że ludzie, którzy nie słuchają wyborców są wybierani przez listy partyjne do rad, sejmików i sejmów. To fatalnie, że ... NIC SIĘ NIE ZMIENI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Wstrętne Szczucie na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:55 To co zrobiła gazeta wyborcza to zwykłe szczucie i "napuszczanie" ludzi na radnych - demokratycznie wybranych reprezentantów mieszkańców w radzie Miasta. Daleki jestem od sympatii do LPR i PIS ale to co zrobiła wyborcza w swym artykule jako żywo przypomina mi znane z historii antysemickie artykuły w polskich czy niemieckich gazetach. Z tym że tu rolę "zyda" "murzyna do bicia" narzucono radnym. Bardzo mi się to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Wstrętne Szczucie na radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:06 Zauważ człowieku że nie tylko Gazeta jest oburzona decyzja radnych, wszystkie gazety o tym pisza i łagodnego tonu te artykuły nie maja, jak się od 2 lata jedzie po największym inwestorze który zawitał do miasta to jednak można się wkurzyć, dla nich najważniejszy jest własny interes i stołki, ale widocznie na stołkach już im nie zależy jeśli na 5 miesiecy przed wyboramia blokuja taką inwestycje i to jeszcze bez konkretnego argumentu przeciw oraz twierdzac że "nie potrafi wyjaśnić", to jest poprostu parodia <_< Niestety to nie zależy od członków pis, lpr, bo nawet jak się ich wszystkich zmieni to będzie to samo, ponieważ oni zamiast kierować się rozumem i dobrem miasta to czekaja na informacje z Warszawy, która niby najlepiej wie co jest dla nas najlepsze co jest absurdalne, tych wszystkich radnych z pisu i lpru zapakowałbym do pódja i wysłał na jakaś odludna wyspę gdzie nikomu nie mogliby zrobić krzywdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes precz w ligopisem IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 14.06.06, 17:54 boś pewnie jest ramski albo inny gad, i nieczepiaj sie wyborcaej bo nowiny i nowości napisały to samo pis i lpr do piach baranów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: To źle, że tam, gdzie potrzebny rozum i kalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:56 A myślisz że czemu pis, lpr i samooborana nie chca jednomandatowych wyborów ? np taki Giertych nie byłby teraz w sejmie i nie musielibyśmy się wstydzić w Europie za debilizm tego osobnika poprzez decyzje w edukacji. Im zależy tylko na stołkach a nie na dobru kraju czy miasta, już za sld było lepiej, a to dopiero początek masakry :-/ Zapamiętajcie sobie tą liste, abyście wiedzieli na kogo nie oddać głosu: Oni głosowali przeciwko Cushmanowi Radni PiS: 1. Antoni Dudek 2. Władysław Kaczmarzyk 3.Jacek Kiczek 4. Antoni Kopaczewski 5. Cecylia Kotowicz 6. Marek Strączek 7. Waldemar Szumny 8. Ludwik Szyszka 9. Robert Kultys 10. Jacek Gołubowicz Radni LPR: 1. Janina Błażej 2. Elżbieta Dzierżak 3. Andrzej Szypuła 4. Janusz Ramski 5. Ryszard Piekło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds szczucie na Radnych cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:01 A może Gazeta Wyborcza ma swój cel w napuszczaniu ludzi na radnych, może ma "wspólnotę interesów" z urażonym inwestorem?? A internauci od razu za dobrą monetę przyjmują to co im gazeta napisze :P))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz_PIS_i_LPR DOŚĆ z tymi ludźmi!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.06.06, 08:04 Oby do wyborów. A wszystkim babciom w moherowych beretach będe podwadzał nogi żeby niedoszli do urn wyborczych. To sie musi skończyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias warszawa zleciła mokrą robotę swoim kundlom 14.06.06, 08:19 mają pogrążyć Podkarpacie. Nic się nie zmieni po wyborach jeśli wygrają kundle. Im nie chodzi o przeszkadzanie ferencowi. Oni dostali swoje rozkazy i będą dążyć do likwidacji województwa. Tylko że później wyprowadzą sie z rzeszowa. Bo będzie to smutne miasto smutnych i przegranych ludzi. Którzy zasłużą sobie na swój los, jeśli dopuszczą do ponownego wybory kundli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.man.rsk.pl 14.06.06, 08:22 kiedy w Polsce (Rzeszowie) bedzie normalnie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prawica wietrzy aferę 14.06.06, 09:32 Gość portalu: Staszek napisał(a): > kiedy w Polsce (Rzeszowie) bedzie normalnie???????????? Wtedy, kiedy nie tylko w Rzeszowie, ale i w całym kraju ludzie pokażą "Kozakiewicza gest" aktualnie rządzącej koalicji, tj.: PiSowi, LPRowi i Samoobronie. I to nie tylko w wyborach samorządowych, ale i najbliższych parlamentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:31 Po tym co pokzali radni PiS i LPR po raz pierwszy w moim 22 letnim życiu wstydze się, że jestem z Rzeszowa... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie przesadzaj! 14.06.06, 09:37 Gość portalu: rzeszowiak napisał(a): > Po tym co pokzali radni PiS i LPR po raz pierwszy w moim 22 letnim życiu wstydz > e się, że jestem z Rzeszowa... W sumie - nie odbiegacie od ogólnopolskiej normy. Coraz częściej się zdarza, że nam, Polakom, przychodzi się wstydzić, że jesteśmy z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany AFERA !!! IP: *.orange.pl 14.06.06, 08:36 Podobno właściciel CONRESU jest oskarżony w Tarnowie o kierowanie grupą przestępczą! To naszym radnym jakoś nie przeszkadzało w uchwalaniu dla niego planu. Pie...lić takie prawo i sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Prawica wietrzy aferę IP: 195.117.241.* 14.06.06, 08:42 To było do przewidzenia. Do wyborów nic się w tym temacie nie da zrobić niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr inż. Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 14.06.06, 09:06 Nie chce byś pesymistą ale po wyborach też sie nic nie zmieni, jesli nie pójdziemy wszyscy głosować. Jak przychodzi do wyborów to jakimś dziwnym trafem znowu wygrywa LPR i PIS. Ruszyć wreszcie d..y i zróbmy z nimi porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maybach Rydzyka Największą afera jest sama prawica :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
chuck_norris Re: Największą afera jest sama prawica :-))) 14.06.06, 09:15 Jak radni prawicy mówią nie dla rozwoju miasta, my mieszkańcy powiedzmy nie tym patałachom, oszołomom i dewiantom. Sorry ale szlag mnie trafia jak widzę co radni pokroju Ramskiego, Dzierżakówny i innych matołów wyrabiają to normalnie słów brakuje. Jak Tadzio Ferenc ma zostać dalej prezydentem to głosujmy na ludzi, którzy go w tej radzie popierali i popierają. Ekipa Ferenca przyszłością tego miasta __ 50 % Polaków nie wie, że jest połową społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Największą afera jest sama prawica :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:26 "Zapamiętajcie sobie tą liste, abyście wiedzieli na kogo nie oddać głosu: Oni głosowali przeciwko Cushmanowi Radni PiS: 1. Antoni Dudek 2. Władysław Kaczmarzyk 3.Jacek Kiczek 4. Antoni Kopaczewski 5. Cecylia Kotowicz 6. Marek Strączek 7. Waldemar Szumny 8. Ludwik Szyszka 9. Robert Kultys 10. Jacek Gołubowicz Radni LPR: 1. Janina Błażej 2. Elżbieta Dzierżak 3. Andrzej Szypuła 4. Janusz Ramski 5. Ryszard Piekło" ZAPAMIETAJCIE NIEROBÓW. Kto ta bande awanturników wybral. Co za skonczeni idioci. Na pal z nimi albo przynajmniej publiczna chlosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Największą afera jest sama prawica :-))) IP: 82.177.97.* 14.06.06, 09:30 Deklaruje się na forum że w niedługim czasie przyp...dole drewnianą pałka którą mam w samochodzie albo kutasowi tzn kultysowi albo ramskiemu zacznijcie się bać sk..wiele bo nic mnie nie powstrzyma ani wymiar sprawiedliwości ani monitoring jeśli nawet będe odpowiadał w sądzie za napaść czy pobicie czy rozbój to z pewnym poczuciem dumy i poparcia społecznego a jeśli sędzia i reszta będzie z rzeszowa i o zdrowym rozsądku to mine uniewinnią za niską szkodliwość społeczną pozatym można przedstawić inne papiery na swoją obronę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny PAWłOWSKI Sądy w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:20 PAWłOWSKI SĄDY W TARNOWIE POSŁOWIE PiS WIEDZĄ, KTO MA SPRAWY SĄDOWE PAN PAWŁOWSKI MA KARNE I SKARBOWE I CO I NIC PRAWICA BIERZE KASĘ DO KIESZENI A PRACA W RZESZOWIE DLA LUDZI ICH NIE OBCHODZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 14.06.06, 09:38 Czy jest jeszcze ktoś kto nie boi się udać pod ratusz i zaczekać na tych skur.wieli a może jakaś zbiorowa akcja weźmy sprawy w swoje ręce i oklepać ich dla przykładu bo z debilem niema co rozmawiać bo on nie potrafi odpowiedzieć tylko wpier.ol może im przemówic do głowy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 14.06.06, 09:40 LPR PIS = KRAINA PUSTOSTANU MYSLOWEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Szerzej... 14.06.06, 09:44 Gość portalu: revenant napisał(a): > LPR PIS = KRAINA PUSTOSTANU MYSLOWEGO !!! Dołóż jeszcze SO i wyjdzie Ci obraz ogólny całego naszego PRLu-bis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC 0-601 087600 IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.06.06, 09:49 Jesli ktos ma pretensje oto numer jaki podaje strona PiS do pana Kultysa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaszkaniec Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.fenomenalny.net 14.06.06, 09:51 Jeżeli P.Błażej twierdzi, że właściciel firmy Semako ma postawione zarzuty a on sam wyjasnia, że takowych nikt mu nie postawił to P.Błażej fałszywie oskarża i oczernia właściciela Semako. A może tak P.Błażej zająłby się Sąd za takie pomówienia?. Natomiast P.Kultys to już przeszedł sam siebie stwierdzając, że nie wie dlaczego nie pozwolili przedstawicielowi Cushmana wypowiedzieć sie na sesji. Jeżeli Pan P.Kultys tego nie wie to może warto wrócić sie do szkoły... Mam nadzieję, że firma Cushman jednak wybuduje ten obiekt, a radni którzy głosowali przeciwko budowie będą mieli dożywotni zakaz wstępu do tego obiektu. I mam nadzieję, że to już ostatnie miesiące tych radnych, którzy nie pozwalają na rozwój naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 14.06.06, 10:02 Ale się zdenerwowałem jednak dotrzymam słowa i załatwię to o czym wcześniej wspomniałem kultys ty kretynie ty jesteś normalnie nie normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr patałachy !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:57 patałachy!!! napewno czekają na łapówkę !!! i wtedy wszystko pójdzie jak z płatka !!! patałachy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:02 Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Ferenc na Prezydenta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS Re: ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 14.06.06, 10:14 Oni głosowali przeciwko Cushmanowi w Rzeszowie Radni PiS: 1. Antoni Dudek - NIE 2. Władysław Kaczmarzyk - NIE 3. Jacek Kiczek - NIE 4. Antoni Kopaczewski – NIE 5. Cecylia Kotowicz - NIE 6. Marek Strączek - NIE 7. Waldemar Szumny - NIE 8. Ludwik Szyszka - NIE 9. Robert Kultys - NIE 10. Jacek Gołubowicz- NIE Radni LPR: 1. Janina Błażej - NIE 2. Elżbieta Dzierżak - NIE 3. Andrzej Szypuła- NIE 4. Janusz Ramski - NIE 5. Ryszard Piekło - NIE Skład Rady Miasta Rzeszowa Waldemar Szumny – ROZWÓJ MIASTA : NIE Przewodniczący Rady Miasta Rzeszowa e-mail: wszumny@interia.pl Janina Błażej – ROZWÓJ MIASTA : NIE Wiceprzewodnicząca Rady Miasta Rzeszowa e-mail: pblazej@rsk.rz.pl Antoni Kopaczewski – ROZWÓJ MIASTA : NIE Wiceprzewodniczący Rady Miasta Rzeszowa Andrzej Dec – Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa e-mail: a.dec@bitbank.pl Zdzisław Daraż Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa e-mail: daraz@rzeszow.mm.pl Antoni Dudek – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa Elżbieta Dzierżak – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radna Miasta Rzeszowa e-mail: elzbietadzierzak@op.pl Konrad Fijołek Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa e-mail: kfijolek@podkarpackie.pl Jacek Gołubowicz – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa Kazimierz Greń Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Adolf Gubernat Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Władysław Kaczmarzyk – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa Tomasz Kamiński Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa e-mail: tomasz.kaminski@sld.podkarpacie.pl Władysław Kasza Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Jacek Kiczek – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa e-mail: jacekkiczek@wp.pl Andrzej Kochanowicz Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Maria Korczowska Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radna Miasta Rzeszowa e-mail: maria.k@uw.rzeszow.pl Cecylia Kotowicz – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radna Miasta Rzeszowa Robert Kultys – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa Jan Mazur Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Marta Niewczas Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radna Miasta Rzeszowa e-mail: martaniewczas@wp.pl Edward Nosal Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Waldemar Ostrowski Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Ryszard Piekło – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa e-mail: pieklo@neostrada.pl Janusz Ramski – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa e-mail: ramska@pro.onet.pl Piotr Rybka Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa e-mail: rybkapiotr1@poczta.onet.pl Marek Strączek – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa Andrzej Szypuła – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa e-mail: a.szypula@o2.pl Ludwik Szyszka – ROZWÓJ MIASTA : NIE Radny Miasta Rzeszowa Karol Wąsowicz Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK Radny Miasta Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inernauta Re: ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:19 Niech każdy z nas wyśle do radnych maila z odpowiednim podziękowaniem. Do wszystkich do tych którzy byli za podziekujmy im, a tym którzy byli przeciw "podziekujmy" w odpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsgsdds Re: ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: 217.153.194.* 14.06.06, 10:16 Oni głosowali przeciwko Cushmanowi Radni PiS: 1. Antoni Dudek 2. Władysław Kaczmarzyk 3.Jacek Kiczek 4. Antoni Kopaczewski 5. Cecylia Kotowicz 6. Marek Strączek 7. Waldemar Szumny 8. Ludwik Szyszka 9. Robert Kultys 10. Jacek Gołubowicz Radni LPR: 1. Janina Błażej 2. Elżbieta Dzierżak 3. Andrzej Szypuła 4. Janusz Ramski 5. Ryszard Piekło Odpowiedz Link Zgłoś