Dodaj do ulubionych

Prawica wietrzy aferę

• Gość: dr inż. Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 13.06.06, 22:39
      To już są szczyty głupoty. Niedługo bedziemy mieć tu Himalaje błazenady. A juz
      Ramski(juz 3 razy go widziałem w szatańskich hipermarketach) , Błażejowa i
      Murias to niedługo przejdą nawet samych siebie. Osiągną mistrzostwo.
      A teraz coś smutnego. Skoro wiedzimy jak jest to dlaczego nie zrobimy z nimi
      jesienią porządku? A odpowiem dlaczego bo młodzi ludzie nie chodzą na wybory a
      starzy i tak wybiorą ten motłoch, bo oni mają renciny i emerytury wiec po co im
      miejsca pracy, po co im rozwój miasta? Ale myślą sobie że przecież mamy za to
      katolicką władze która chce dobrze dla wszystkich.
      Jesli nie pójdziemy na wybory w listopadzie to dalej bedziemy mieć burdel i
      prawicowe rządy uwłaczające myślącym i chcącym rozwoju ludziom.
    • Gość: woy baranyyyy IP: 82.177.97.* 13.06.06, 22:39
      Krew sie normalnie gotuje jak człowiek po raz kolejny czyta co te oszołomy
      wyprawiają. Ludzie może jakąś rewolucję zróbmy czy coś... Wynieśmy ich z
      ratusza na butach poza granice naszego - powtarzam NASZEGO - miasta. A może
      lepiej powiatu... czy województwa. A w sumie takim jak oni to chyba na
      Białorusi najlepiej by było ;) Przecież tak nie można. Jak ma ktoś poważny
      przyjść tutaj inwestować jeżeli taką nam opinię wystawiają. Porażka. Oni wogóle
      czytają co tu ludzie o nich piszą? Czytacie barany? Więc jeśli czytacie to
      wiedzcie że TO RÓWNIEŻ MOJE MIASTO!!! nie tylko wasz folwark.... ehhh ... byle
      do wyborów...
      • Gość: MC Re: baranyyyy IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.06.06, 09:55
        Popieram Wojtka!!!na taczki i won!!!!
    • Gość: Piotr Blajer Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:40
      szkoda Naszego Pięknego Miasta... mogło być jeszcze bardziej nowoczesne.
      • Gość: px Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:10
        rozgonić tę bandę buraków z LPR!!!!!!!
    • Gość: marcin Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.hsd1.mi.comcast.net 13.06.06, 23:23
      ludzie, zrobcie cos z tymi debilami z PIS i LPR. kto ich wogole wybral?
      najlepiej zrobcie w tym miejscu pastwisko, park im. rydzyka albo wieze nadawcza
      radia maryja. wniosek przejdzie bez oporow.
      • Gość: wojtekb Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:28
        co za ciemnogród!!!!! lpr pis jak można niszczyć taką okazje!!!!! w listopadzie
        wybory niech prawica znika z rzeszowa
      • Gość: dddd Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:29
        Rzeszowiacy róbcie coś zmnimi bo ku.. ośiwieje czytając takie artykuły
      • koloratura1 Re: Prawica wietrzy aferę 14.06.06, 09:21
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> ludzie, zrobcie cos z tymi debilami z PIS i LPR. kto ich wogole wybral?
        > najlepiej zrobcie w tym miejscu pastwisko, park im. rydzyka albo wieze nadawcza
        >
        > radia maryja. wniosek przejdzie bez oporow.

Albo wybudujcie bardzo duuuuży kościół.
        Wniosek na pewno przejdzie bez oporów.
    • Gość: Czarek ch. qu. pi. IP: 82.177.97.* 13.06.06, 23:30
      tp co oni wyprawiają to tylko wziaść ich za jaja i powiesić to są barany pis z lpr szkoda i wstyd mi za nich za takich niedorajdów Hańba dla Rzeszowa
    • Gość: mieszkaniec mieliśmy dobrego inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:48
      Gośc zrobił błąd bo w czasie spotkania z Ramskim Szlachtą jak by dał im w
      kieszeń lub załatwił dobry stołek w spółce dziś firma mogła by zacząc budowe!!!
      A że gośc nie zaskoczył to teraz ma za swoje i przy okazji mieszkańcy !!! Nadal
      przeżytek z dawnych czasów będzie witał przyjezdnych z innych cześci globu.
      SZKODA ale tego po tych głąbaczy można było się spodziewac. Mieliśmy dobrego
      inwestora.
    • Gość: Niuniu Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:23
      Kultys i Ramski - co za gnoje
    • Gość: NIusiek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:28
      co za oszołomstwo
      kultys i ramski co za swołocz
      od pokolen moja rodzina, z dziada pradziada, znaczy od odzyskania
      nieopodległości - 1918 - głosowała za prawicę w tym mieściec ale wy dranie,
      jesteście zeram, zeram totalnym, mam nadziję że to dziadostwo z PiS i LPR to
      przeczyta, znikniecie podczas wyborów, bo ja w zcyiu na was głosu nie oddam, co
      za przywłoki (przybysze) wsiokowe przeyszły do tego miasta, i rozpraiwją o jego
      dobru. Ramdki juz byłeś w AWS, nie wyszło to teraz do LPR-u posszedłeś, ty
      gniwdo, jeśteś zeram rw=azem z Kultysem.
      Zastanówcie się czy wy jesteście radnymi Rzeszowa, czy też działacie w iteresie
      innych podmiotów.....
    • Gość: NIusiek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:40
      wiesz Ramski i Kultys - ja też chodzę do ZLecklerca cassem też do Tesco, jak
      was tam gnoje zobaczę to.... przejdziecie do historii...
      • Gość: mtg Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 14.06.06, 03:59
        Rada Miasta Rzeszowa jest po to, zeby spelniac WOLE WIEKSZOSCI a nie
        mniejszosci. ...Czy jakis "ciemnych charakterow"! Takie sa zasady demokracji. I
        tak uczynili!!!
    • Gość: Paweł Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 06:06
      Rzeszów In Minus - Dudek,Kaczmarczyk, Kiczek, Kopaczewski, Kotowicz, Strączek,
      Szumny, Szyszka, KULTYS, Gołubowicz, Błażej, DZIERŻAK, Szypuła, RAMSKI, Piekło
    • Gość: rts Re: Prawica wietrzy aferę IP: 195.205.230.* 14.06.06, 07:36
      Nie przekonają się - tak naprawdę święte oburzenie na tym forum w niewielkim
      stopniu przełoży się na wynik wyborów - ponieważ większość ludzi nawet o tym
      nie wie, a nawet jak wie to nie bardzo wiedzą o co chodzi. Dlatego też ja
      informuje kogo się da o całej sprawie i namawiam po pierwsze do pójścia do
      wyborów samorządowych( bo regularnie do wyborów chodzą tylko wyborcy PiS i LPR)
      a po drugie do NIE GŁOSOWANIA na tych radnych. I apeluje do innych na tym
      forum - róbcie to samo - w rozmowach, mailach etc. - tylko wtedy pozbędziemy
      się tych radnych-szkodników ...
    • Gość: Tu_man To źle, że tam, gdzie potrzebny rozum i kalkilator IP: *.softel.pl 14.06.06, 07:49
      "nasi" radni wyciągają cylinder, a z niego królika.
      To źle, że ludzie, którzy nie słuchają wyborców są wybierani przez listy
      partyjne do rad, sejmików i sejmów.
      To fatalnie, że ... NIC SIĘ NIE ZMIENI.
      • Gość: ds Wstrętne Szczucie na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:55
        To co zrobiła gazeta wyborcza to zwykłe szczucie i "napuszczanie" ludzi na
        radnych - demokratycznie wybranych reprezentantów mieszkańców w radzie Miasta.
        Daleki jestem od sympatii do LPR i PIS ale to co zrobiła wyborcza w swym
        artykule jako żywo przypomina mi znane z historii antysemickie artykuły w
        polskich czy niemieckich gazetach.
        Z tym że tu rolę "zyda" "murzyna do bicia" narzucono radnym.
        Bardzo mi się to nie podoba.
        • Gość: ps Re: Wstrętne Szczucie na radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:06
          Zauważ człowieku że nie tylko Gazeta jest oburzona decyzja radnych, wszystkie
          gazety o tym pisza i łagodnego tonu te artykuły nie maja, jak się od 2 lata
          jedzie po największym inwestorze który zawitał do miasta to jednak można się
          wkurzyć, dla nich najważniejszy jest własny interes i stołki, ale widocznie na
          stołkach już im nie zależy jeśli na 5 miesiecy przed wyboramia blokuja taką
          inwestycje i to jeszcze bez konkretnego argumentu przeciw oraz twierdzac że "nie
          potrafi wyjaśnić", to jest poprostu parodia <_< Niestety to nie zależy od
          członków pis, lpr, bo nawet jak się ich wszystkich zmieni to będzie to samo,
          ponieważ oni zamiast kierować się rozumem i dobrem miasta to czekaja na
          informacje z Warszawy, która niby najlepiej wie co jest dla nas najlepsze co
          jest absurdalne, tych wszystkich radnych z pisu i lpru zapakowałbym do pódja i
          wysłał na jakaś odludna wyspę gdzie nikomu nie mogliby zrobić krzywdy
        • Gość: golwes precz w ligopisem IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 14.06.06, 17:54
          boś pewnie jest ramski albo inny gad, i nieczepiaj sie wyborcaej bo nowiny i
          nowości napisały to samo
          pis i lpr do piach baranów
      • Gość: ps Re: To źle, że tam, gdzie potrzebny rozum i kalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:56
        A myślisz że czemu pis, lpr i samooborana nie chca jednomandatowych wyborów ? np
        taki Giertych nie byłby teraz w sejmie i nie musielibyśmy się wstydzić w Europie
        za debilizm tego osobnika poprzez decyzje w edukacji. Im zależy tylko na
        stołkach a nie na dobru kraju czy miasta, już za sld było lepiej, a to dopiero
        początek masakry :-/

Zapamiętajcie sobie tą liste, abyście wiedzieli na kogo nie oddać głosu:
        Oni głosowali przeciwko Cushmanowi

Radni PiS:
        1. Antoni Dudek
        2. Władysław Kaczmarzyk
        3.Jacek Kiczek
        4. Antoni Kopaczewski
        5. Cecylia Kotowicz
        6. Marek Strączek
        7. Waldemar Szumny
        8. Ludwik Szyszka
        9. Robert Kultys
        10. Jacek Gołubowicz

Radni LPR:
        1. Janina Błażej
        2. Elżbieta Dzierżak
        3. Andrzej Szypuła
        4. Janusz Ramski
        5. Ryszard Piekło
        • Gość: ds szczucie na Radnych cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:01
          A może Gazeta Wyborcza ma swój cel w napuszczaniu ludzi na radnych, może ma
          "wspólnotę interesów" z urażonym inwestorem??
          A internauci od razu za dobrą monetę przyjmują to co im gazeta napisze :P)))
    • Gość: precz_PIS_i_LPR DOŚĆ z tymi ludźmi!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.06.06, 08:04
      Oby do wyborów. A wszystkim babciom w moherowych beretach będe podwadzał nogi
      żeby niedoszli do urn wyborczych. To sie musi skończyć!!!
    • olias warszawa zleciła mokrą robotę swoim kundlom 14.06.06, 08:19
      mają pogrążyć Podkarpacie. Nic się nie zmieni po wyborach jeśli wygrają kundle.
      Im nie chodzi o przeszkadzanie ferencowi. Oni dostali swoje rozkazy i będą
      dążyć do likwidacji województwa. Tylko że później wyprowadzą sie z rzeszowa. Bo
      będzie to smutne miasto smutnych i przegranych ludzi.
      Którzy zasłużą sobie na swój los, jeśli dopuszczą do ponownego wybory kundli.
    • Gość: Staszek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.man.rsk.pl 14.06.06, 08:22
      kiedy w Polsce (Rzeszowie) bedzie normalnie????????????
      • koloratura1 Re: Prawica wietrzy aferę 14.06.06, 09:32
        Gość portalu: Staszek napisał(a):

> kiedy w Polsce (Rzeszowie) bedzie normalnie????????????

Wtedy, kiedy nie tylko w Rzeszowie, ale i w całym kraju ludzie pokażą
        "Kozakiewicza gest" aktualnie rządzącej koalicji, tj.: PiSowi, LPRowi i
        Samoobronie. I to nie tylko w wyborach samorządowych, ale i najbliższych
        parlamentarnych.
    • Gość: rzeszowiak Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:31
      Po tym co pokzali radni PiS i LPR po raz pierwszy w moim 22 letnim życiu wstydze się, że jestem z Rzeszowa...
      • koloratura1 Nie przesadzaj! 14.06.06, 09:37
        Gość portalu: rzeszowiak napisał(a):

> Po tym co pokzali radni PiS i LPR po raz pierwszy w moim 22 letnim życiu wstydz
        > e się, że jestem z Rzeszowa...

W sumie - nie odbiegacie od ogólnopolskiej normy.

Coraz częściej się zdarza, że nam, Polakom, przychodzi się wstydzić, że jesteśmy
        z Polski.
    • Gość: załamany AFERA !!! IP: *.orange.pl 14.06.06, 08:36
      Podobno właściciel CONRESU jest oskarżony w Tarnowie o kierowanie grupą przestępczą! To naszym radnym jakoś nie przeszkadzało w uchwalaniu dla niego planu. Pie...lić takie prawo i sprawiedliwość!
    • Gość: wafel Re: Prawica wietrzy aferę IP: 195.117.241.* 14.06.06, 08:42
      To było do przewidzenia. Do wyborów nic się w tym temacie nie da zrobić
      niestety :(
      • Gość: dr inż. Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 14.06.06, 09:06
        Nie chce byś pesymistą ale po wyborach też sie nic nie zmieni, jesli nie
        pójdziemy wszyscy głosować. Jak przychodzi do wyborów to jakimś dziwnym trafem
        znowu wygrywa LPR i PIS. Ruszyć wreszcie d..y i zróbmy z nimi porządek.
    • Gość: Maybach Rydzyka Największą afera jest sama prawica :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:55
      • chuck_norris Re: Największą afera jest sama prawica :-))) 14.06.06, 09:15
        Jak radni prawicy mówią nie dla rozwoju miasta, my mieszkańcy powiedzmy nie tym
        patałachom, oszołomom i dewiantom. Sorry ale szlag mnie trafia jak widzę co
        radni pokroju Ramskiego, Dzierżakówny i innych matołów wyrabiają to normalnie
        słów brakuje.
        Jak Tadzio Ferenc ma zostać dalej prezydentem to głosujmy na ludzi, którzy go w
        tej radzie popierali i popierają.
        Ekipa Ferenca przyszłością tego miasta
        __
        50 % Polaków nie wie, że jest połową społeczeństwa...
        • Gość: hugo Re: Największą afera jest sama prawica :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:26
          "Zapamiętajcie sobie tą liste, abyście wiedzieli na kogo nie oddać głosu:

Radni PiS:
          1. Antoni Dudek
          2. Władysław Kaczmarzyk
          3.Jacek Kiczek
          4. Antoni Kopaczewski
          5. Cecylia Kotowicz
          6. Marek Strączek
          7. Waldemar Szumny
          8. Ludwik Szyszka
          9. Robert Kultys
          10. Jacek Gołubowicz

Radni LPR:
          1. Janina Błażej
          2. Elżbieta Dzierżak
          3. Andrzej Szypuła
          4. Janusz Ramski
          5. Ryszard Piekło"

ZAPAMIETAJCIE NIEROBÓW.
          Kto ta bande awanturników wybral. Co za skonczeni idioci. Na pal z nimi albo
          przynajmniej publiczna chlosta.
        • Gość: revenant Re: Największą afera jest sama prawica :-))) IP: 82.177.97.* 14.06.06, 09:30
          Deklaruje się na forum że w niedługim czasie przyp...dole drewnianą pałka którą
          mam w samochodzie albo kutasowi tzn kultysowi albo ramskiemu zacznijcie się bać
          sk..wiele bo nic mnie nie powstrzyma ani wymiar sprawiedliwości ani monitoring
          jeśli nawet będe odpowiadał w sądzie za napaść czy pobicie czy rozbój to z
          pewnym poczuciem dumy i poparcia społecznego a jeśli sędzia i reszta będzie z
          rzeszowa i o zdrowym rozsądku to mine uniewinnią za niską szkodliwość społeczną
          pozatym można przedstawić inne papiery na swoją obronę!!!!
    • Gość: normalny PAWłOWSKI Sądy w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:20
      PAWłOWSKI SĄDY W TARNOWIE
      POSŁOWIE PiS WIEDZĄ, KTO MA SPRAWY SĄDOWE PAN PAWŁOWSKI MA KARNE I SKARBOWE
      I CO I NIC PRAWICA BIERZE KASĘ DO KIESZENI A PRACA W RZESZOWIE DLA LUDZI ICH
      NIE OBCHODZI.
    • Gość: revenant Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 14.06.06, 09:38
      Czy jest jeszcze ktoś kto nie boi się udać pod ratusz i zaczekać na tych
      skur.wieli a może jakaś zbiorowa akcja weźmy sprawy w swoje ręce i oklepać ich
      dla przykładu bo z debilem niema co rozmawiać bo on nie potrafi odpowiedzieć
      tylko wpier.ol może im przemówic do głowy !!!!
      • Gość: revenant Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 14.06.06, 09:40
        LPR PIS = KRAINA PUSTOSTANU MYSLOWEGO !!!
        • koloratura1 Szerzej... 14.06.06, 09:44
          Gość portalu: revenant napisał(a):

> LPR PIS = KRAINA PUSTOSTANU MYSLOWEGO !!!

Dołóż jeszcze SO i wyjdzie Ci obraz ogólny całego naszego PRLu-bis.
    • Gość: CC 0-601 087600 IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.06.06, 09:49
      Jesli ktos ma pretensje oto numer jaki podaje strona PiS do pana Kultysa...
    • Gość: miaszkaniec Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.fenomenalny.net 14.06.06, 09:51
      Jeżeli P.Błażej twierdzi, że właściciel firmy Semako ma postawione zarzuty a on sam wyjasnia, że takowych nikt mu nie postawił to P.Błażej fałszywie oskarża i oczernia właściciela Semako. A może tak P.Błażej zająłby się Sąd za takie pomówienia?. Natomiast P.Kultys to już przeszedł sam siebie stwierdzając, że nie wie dlaczego nie pozwolili przedstawicielowi Cushmana wypowiedzieć sie na sesji. Jeżeli Pan P.Kultys tego nie wie to może warto wrócić sie do szkoły... Mam nadzieję, że firma Cushman jednak wybuduje ten obiekt, a radni którzy głosowali przeciwko budowie będą mieli dożywotni zakaz wstępu do tego obiektu. I mam nadzieję, że to już ostatnie miesiące tych radnych, którzy nie pozwalają na rozwój naszego miasta.
      • Gość: revenant Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 14.06.06, 10:02
        Ale się zdenerwowałem jednak dotrzymam słowa i załatwię to o czym wcześniej
        wspomniałem kultys ty kretynie ty jesteś normalnie nie normalny...
    • Gość: tr patałachy !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:57
      patałachy!!!
      napewno czekają na łapówkę !!!
      i wtedy wszystko pójdzie jak z płatka !!!
      patałachy !!!
    • Gość: vic ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:02
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      Ferenc na Prezydenta !!!
      • Gość: BOSS Re: ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 14.06.06, 10:14
        w Rzeszowie
        Radni PiS:
        1. Antoni Dudek - NIE
        2. Władysław Kaczmarzyk - NIE
        3. Jacek Kiczek - NIE
        4. Antoni Kopaczewski – NIE
        5. Cecylia Kotowicz - NIE
        6. Marek Strączek - NIE
        7. Waldemar Szumny - NIE
        8. Ludwik Szyszka - NIE
        9. Robert Kultys - NIE
        10. Jacek Gołubowicz- NIE

Radni LPR:
        1. Janina Błażej - NIE
        2. Elżbieta Dzierżak - NIE
        3. Andrzej Szypuła- NIE
        4. Janusz Ramski - NIE
        5. Ryszard Piekło - NIE

Skład Rady Miasta Rzeszowa

Waldemar Szumny – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Przewodniczący Rady Miasta Rzeszowa
        e-mail: wszumny@interia.pl

Janina Błażej – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Wiceprzewodnicząca Rady Miasta Rzeszowa
        e-mail: pblazej@rsk.rz.pl

Antoni Kopaczewski – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Wiceprzewodniczący Rady Miasta Rzeszowa

Andrzej Dec – Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK
        Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: a.dec@bitbank.pl

Zdzisław Daraż Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: daraz@rzeszow.mm.pl

Antoni Dudek – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa

Elżbieta Dzierżak – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radna Miasta Rzeszowa
        e-mail: elzbietadzierzak@op.pl

Konrad Fijołek Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: kfijolek@podkarpackie.pl

Jacek Gołubowicz – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa

Kazimierz Greń Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa

Adolf Gubernat Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa

Władysław Kaczmarzyk – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa

Tomasz Kamiński Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: tomasz.kaminski@sld.podkarpacie.pl

Władysław Kasza Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK
        Radny Miasta Rzeszowa

Jacek Kiczek – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: jacekkiczek@wp.pl

Andrzej Kochanowicz Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa

Maria Korczowska Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radna Miasta Rzeszowa
        e-mail: maria.k@uw.rzeszow.pl

Cecylia Kotowicz – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radna Miasta Rzeszowa

Robert Kultys – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa

Jan Mazur Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa

Marta Niewczas Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radna Miasta Rzeszowa
        e-mail: martaniewczas@wp.pl

Edward Nosal Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa

Waldemar Ostrowski Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK
        Radny Miasta Rzeszowa

Ryszard Piekło – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: pieklo@neostrada.pl

Janusz Ramski – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: ramska@pro.onet.pl

Piotr Rybka Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: rybkapiotr1@poczta.onet.pl

Marek Strączek – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa

Andrzej Szypuła – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa
        e-mail: a.szypula@o2.pl

Ludwik Szyszka – ROZWÓJ MIASTA : NIE

Radny Miasta Rzeszowa

Karol Wąsowicz Rzeszów = Rozwój/ Jestem na TAK

Radny Miasta Rzeszowa

• Gość: inernauta Re: ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:19
          Niech każdy z nas wyśle do radnych maila z odpowiednim podziękowaniem. Do
          wszystkich do tych którzy byli za podziekujmy im, a tym którzy byli przeciw
          "podziekujmy" w odpowiedni sposób.
      • Gość: dsgsdds Re: ## Ferenc na Prezydenta !!! ### IP: 217.153.194.* 14.06.06, 10:16

Radni PiS:
        1. Antoni Dudek
        2. Władysław Kaczmarzyk
        3.Jacek Kiczek
        4. Antoni Kopaczewski
        5. Cecylia Kotowicz
        6. Marek Strączek
        7. Waldemar Szumny
        8. Ludwik Szyszka
        9. Robert Kultys
        10. Jacek Gołubowicz