Dodaj do ulubionych

Radni: wstrzymać prace przy skateparku!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:56
Ramski ty powinieneś iść żywcem do nieba. Przez takich gamoni jak ty zaczynam
myśleć o wyprowadzce z tego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:58
      "My radni..." - Niebawem ten idota powie "słońce to ja". Jakim prawem ten gamoń
      przemawia w imieniu całej Rady?
      • Gość: klient Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:01
        nie no .......... a petenci do urzedu wojewodzkiego to gdzie sie beda
        zatrzymywac ?? to jest chore i nie realne - no i powodzeia tym ktorzy beda z
        tego korzystac :)
        • Gość: fgfdsg FERENC z takimi radnymi nic tu nie zrobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:29
          FERENC z takimi radnymi nic tu nie zrobi dla tego miasta a gosciu naprawde
          chce tylko ci radni z pisu i lpr blokuja
      • mieszkaniec_rz-owa Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! 29.06.06, 20:33
        no dzis czytalem ( w lokalnej gazecie)dokladny plan jak to radni chca zrobic z
        tym parkingiem gore im oddac a pod zienie zrobic parking - tylko ze jest jeden
        maly klopt tam jest mokro i moczary to chyba ze e auta beda plywac to tak bo
        przeciez jakies 5 lat temu byl pomysl na budowe przejsca podziemnego a tamtym
        rejonie i co ...nic bo prace probne i badania wykazaly ze to jest nie realne i
        tylko szaleniec porywa sie na budowe cegos takiego w takim miejscu a moze ten
        parking zrobimy nad ogrodkiem ..ksiezy ??
    • Gość: res Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 82.177.98.* 27.06.06, 20:05
      to jest q.a skandal dodam jeszcze pary razy q.a, q.a, dzialka w centrum dla
      kosciola czy ja mieszkam w normalnym miescie czy to jest jakis senny koszmar,
      kiedy sa te wybory, bo sie boje ze jak sie obudze pojutrze to zamiast zyc w
      nowoczesnym miescie bede zyl w jaims slamsie ale za to z samymi kosciolami.
      • Gość: ASD Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 01:48
        W sredniowieczu i pozniejszych epokach najprezniej rozwijaly sie miasta przy
        kosciolach :>
    • Gość: robi Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:06
      Ramski na drzewo się goń!
    • Gość: WKU..ONY [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jasio Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:09
      wystrzelam pisuary i lpry, kutwa ;/
    • Gość: , [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:11
      • Gość: Pamiętliwy Re: Rekompensata za parking IP: *.nat.rsk.pl 27.06.06, 20:19
        Przecież bernardyni dostali rekompensatę za ten parking w postaci iluś tam
        hektarów ziemi od Agencji Własności Rolnej Skarbu Państwa ( teraz Agencja
        Nieruchomości Rolnych). PiS jeszcze chyba nie wyrzuciło dyrektora Sosnowskiego,
        więc można to sprawdzić.
        • Gość: wyborca Re: Rekompensata za parking IP: 217.153.194.* 30.06.06, 13:05
          przez 40 lat nikt nic nie mówił i było ok a teraz nagle bernardynom się palcu
          zachciewa !!!
          TAK SIĘ SKŁADA, ŻE CAŁY TEN POMYSL "ODZYSKANIA" PLACU TO WYMYSŁ JEDNEJ OSOBY -
          NOWEGO PROBOSZCZA U BERNARDYNÓW, KTÓRY SIĘ TAM POJAWIŁ NIE CAŁY ROK TEMU, a że
          przy okazji zwietrzyli okazję, że jest skompropitowana rada, która szuka
          kogolowiek kto by ich poparł.

A swoją drogą jak chcą bernardyni ten teren to niech się to odbędzie na
          NORMALNEJ drodze jak to bywa w normalnych państwach - ustalenie ceny (za
          lokalizację w centrum miasta wojewódzkiego + za to że jest to teren uzbrojony i
          pokryty nie najtańszą płytą) i wystawienie na sprzedaz - niech wtedy kupią jak
          ich stać a nie "rządać" za darmo (swoją drogą to zwykła bezczelność ze strony
          kościoła szczególnie ze juz nie jest to peirwszy obiekt ktory by dostali gratis).

NAJLEPIEJ jesli prezydent Ferenc w razie przekazania ZABLOKUJE DECYZJĘ RADY LUB
          ZASKARŻY DO SĄDU - same procedry potrwają tyle, że wystarczy czasu do wyborów, a
          po wyborach - mało prawdopodobne, że ktokowiek z pisu czy lpru zasiądzie w
          nowej. Jeśli by jednak doszło do przekazania terenu - prezydent powinien
          unieważnić i odzyskać teren.
    • Gość: ja Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.res.pl 27.06.06, 20:23
      co im dawać?? przecież czarni już dostali rekompensatę.. i jeszcze chcą?? to
      może w drugą strone - znacjonalizować kościelne tereny w rzeszowie - zmieści się
      na nich kilka nowych budynków o wiele bardziej pożytecznuych niż koscioły, które
      z roku na rok są coraz bardziej puste....
      • Gość: pax Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:46
        Spoko!
        Zobaczymy jak to się skonczy.
        Ferenc jest wytrawnym politykiem, krytykuje, proponuje, a koncówke zobaczymy po
        wyborach.
        Jesteście wszyscy w błędzie widząć w Ferencu "lewicowca"
        To polityk - układy są podstawa mądrej działalności.
        Dzisiaj działki na szkołe dla siostrzyczek na Strzelniczej a jutro pseudo park
        dla młodych, którym wydaje się, że "czarni" są zagrożeniem ladu i spokoju.
        Starajmy się osądzac z całości a nie z fragmantów.
        Bądźmy bardziej roztropni i nie osądzjmy chwilą lecz całością.
        Oceniając w miarę obiektywnie jestem jednak za FERENCEN.
        Radni są zakałą, którą niestety społeczeństwo wybrało.
        Przestańmy winić Radnych za ich idiotyzm, lecz siebie, bo wybory są domeną
        społeczeństwa.
        • Gość: ja Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.res.pl 27.06.06, 20:48
          a mnei mało obchodzi z której opcji jest prezydent - żeby tylko był rozsądny.
          właśnie jak p. Ferenc.

a że związany jest z lewicą to tylko dobrze o nim świadczy :-)
    • Gość: Paweł Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.dami / 81.15.189.* 27.06.06, 20:41
      Gdzie mieszka ten ramski, kultys i kiczek dajcie mi namiary
      • Gość: ja Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.res.pl 27.06.06, 20:47
        ramski - szeregówki na skrzyżowaniu kotuli i witosa (przy domu ma piekarnię
        paluszków)
        kultys - gdzieś na krakowskiej-południe
        kiczek - też gdzieś w okolicach bo go kilkakrotnie widziano w autobusie linii 6
        (była jużo tymmowa na forum)
      • Gość: Ryu-san Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:47
        Przeginają ci radni prawicy to jakieś mocherowe berety z dowódctwem w toruniu
        hi. Nie dobrze sie dzieje w rzeszowie już dwie inwestycje zablokowli te barany.
        Tak trzymaj Tadziu nie daj się im.
        • Gość: pax Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:49
          Powtórka
          Spoko!
          Zobaczymy jak to się skonczy.
          Ferenc jest wytrawnym politykiem, krytykuje, proponuje, a koncówke zobaczymy po
          wyborach.
          Jesteście wszyscy w błędzie widząć w Ferencu "lewicowca"
          To polityk - układy są podstawa mądrej działalności.
          Dzisiaj działki na szkołe dla siostrzyczek na Strzelniczej a jutro pseudo park
          dla młodych, którym wydaje się, że "czarni" są zagrożeniem ladu i spokoju.
          Starajmy się osądzac z całości a nie z fragmantów.
          Bądźmy bardziej roztropni i nie osądzjmy chwilą lecz całością.
          Oceniając w miarę obiektywnie jestem jednak za FERENCEN.
          Radni są zakałą, którą niestety społeczeństwo wybrało.
          Przestańmy winić Radnych za ich idiotyzm, lecz siebie, bo wybory są domeną
          społeczeństwa.
      • Gość: MadgaK Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 195.117.30.* 28.06.06, 11:57
        w Philadelphi w centrum miast jest "maly park", nazywany "Love Park". Mlodziez
        jezdzaca na deskach zna go na calym swiecie. Jest to symbol skeat'ow. Czy jest
        to przypadek, ze Nasze dzieci wybraly miejsce obok pomnika na skate park. Na
        pewno nie, od lat tam sie spotykaja i jerzdza na deskach. Czy to cos dziwnego?
        Dla ludzi, ktorzy mysla tylko o wladzi i interesach na peno tak. Dla rodzicow
        na pewno nie. Czy ktos pomyslal, o tych nastolatkach. Jak duzo pracy wlozyli w
        to, aby park ten powstal? Czy tak latwo ich zniechecic ? Mam nadzieje ze nie.
        Na pewno dla nich nie ma znaczenia czy park bedzie na terenie miast, czy na
        terenie Bernardynow. To tylko kilkanasce metrow przeznaczone dla mlodziezy.
        Dajmy sie im bawic, zamias pic i cpac.
        • Gość: juk Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:13
          Jasne dajmy sie bawic, tylko w stosownym miejscu. To idiotyczny pomysl na
          skatepark w tym miejscu
          • Gość: siema jurek prawicowi radni - do klasztoru ! IP: 81.15.189.* 28.06.06, 15:19
            Gość portalu: juk napisał(a):
            > Jasne dajmy sie bawic, tylko w stosownym miejscu. To idiotyczny pomysl na
            > skatepark w tym miejscu

w stosownym miejscu? czyli gdzie? na ławce przed blokiem? szkoda , że u mnie na osiedlu ciężko jakąkolwiek znaleźć - większość już dawno zniknęła właśnie dzięki takim jak ty....
            • Gość: juk Re: prawicowi radni - do klasztoru ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:50
              Ha ha, a to czemu niby? Nie obrazaj mnie, ja Ci lawek nie zniszczylem, ani nie
              wynioslem. A jakby mieli na podropmiu np,. to co nogi by ich rozbolaly od
              przemieszczenia sie tam??? Musza miec w scislym centrum??? Kolo urzedu i
              klasztoru??? Co za wizytowka miasta...
              • Gość: siemasiema Re: prawicowi radni - do klasztoru ! IP: 81.15.189.* 28.06.06, 19:06
                haha ! na podpromiu to była atrapa a nie skatepark!
                a własnie będzie to bardzo dobra wizytówka miasta - miasta przyjaznego młodym ludziom - nie tylko klerowi i biznesmenom węszącym wszędzie interes

ja osobiście mam juz dosyć kolejnych świątyn konsumpcji , asfaltu i zbędnego betonu w tym mieście
                • Gość: juk Re: prawicowi radni - do klasztoru ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:23
                  a to co to bedzie na murawce???;) A to ze byla atrapa na podpromiu, to nie
                  znaczy ze nie mozna tam wybudowac skateparku z prawdziwego zdarzenia
    • Gość: emsi no deskorolkowcy do roboty macie pole do popisu IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 27.06.06, 21:02
      nazwiska znacie twarze tez....czas wytlumaczyc panstwu radnym kto w tym miescie
      rzadzi...
      • Gość: Paweł Re: no deskorolkowcy do roboty macie pole do popi IP: *.dami / 81.15.189.* 27.06.06, 21:13
        Trzeba z ty gównem zrobić porządek raz na wieki Amen
      • Gość: dr Ritchie Ramski Wyp Jer Dal Aj!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:14
        jw.
        • Gość: sekator [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:18
      • olias kurnia, nie ma tam dresów do cholery!? 28.06.06, 11:59
        ja rozumiem że rzeszów to miasto przyjazne i bezpieczne ale czy nie ma tam choć
        kilku dresów? No to już przesada!
    • Gość: BoB Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.68.73.145.debica73.tnp.pl 27.06.06, 22:02
      I po raz kolejny pseudoradny Ramski i reszta ........ ferajny udowadnia
      kompletną ignorancję i swoja własna głupotę. Byle blokować inwestycje i
      wstrzymać rozwój Rzeszowa a jak sie zrobi z miasta zadupie do potęgi to
      cichaczem oddać je czarnym. A może ostatniej inwestycji sprzeciwiali się
      Bernardyni ?, może znowu trzeba im coś oddać zamiast rozwijać to miasto??
      RAMSKI PRZESTAŃ SIĘ WYGŁUPIAĆ jak tak bardzo chcesz być świętym do idż do
      klasztoru bo do rady miasta to ty się kompletnie nie nadajesz
    • olias Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! 27.06.06, 22:03
      a niby dlaczego Ty masz się wyprowadzać?!
      wyprowadź tę menażerię. Te dziwadła stanowią zaprzeczenie praw ludzkich i
      boskich - takie coś nie może istnieć.
    • olias no! braciszkowie bernardyni - apel mój 27.06.06, 22:08
      nie bierzcie udziału w tej hucpie. Moze nawet i zyskacie nieco placu ale za
      utratę duszyczek do piekła ciupasem pójdziecie.
      A tak poważnie ... obyście nie byli winni opustoszałych kościołów. Dziś wasz
      OBOWIĄZEK - poprzeć młodzież, nawet waszym kosztem.
      • Gość: kkk Re: no! braciszkowie bernardyni - apel mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:15
        Ale glupotym gadasz. Jasne superowy szantaz... do piekla
    • Gość: sslate Panowie radni pis i lpr, rozdawajcie ale ze swoich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:09
      Najłatwiej jest rozdawac cudze, już mieliśmy przykład z działka na rejtana.
      • letowniak Re: Panowie radni pis i lpr, rozdawajcie ale ze s 28.06.06, 00:14
        Myślałem że dzisaj już niczym mnie nie zaskoczą
    • Gość: mieszkaniec Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:29
      poprostu nie wytrzymam Ramski ty złodzieju mało już napsułeś krwi ludziom z
      miasta ???? Zajmij sie prosukcją paluszków !!!! I tak do nieba się nie
      dowstaniesz !!!!! Ja ci to mówie, moja w tym głowa :). DEBILU
    • Gość: jol Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:32
      Ciekawi mnie czy Bernardyni będą brac kasę za wiazd na parking ??? No chyba że
      ktoś pokaże legitymacje którejś z róż żywego różańca to wjazd gratis !!!!
      • Gość: spr in Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.range86-128.btcentralplus.com 28.06.06, 01:23
        Wyp.. Staych grzybow z urzedow-oni maja tylko plecy i wiecej nic.Nie tylko
        pislpr.Sbekow i komuchow tez,bo to perfumowany gnoj kolesiow!
    • Gość: marek WYBORY!!!! pamiętajcie to!!!! IP: 81.15.189.* 28.06.06, 00:42
      Do jesien!!! wyraźcie swój sprzeciw.W wyborach samorządowych głosujcie na kogo chcecie tylko NIE na Lpr i Pis.Równajmy do Krakowa i Lublina a nie do Przemysla i Krosna.
    • Gość: moherowi bezradni Radni będą blokować wszystko? jesienią ich koniec IP: *.hsd1.nm.comcast.net 28.06.06, 07:06
      po co nam taka rada???
    • Gość: jacyek Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 28.06.06, 07:12
      Jako mieszkaniec tego miasta,sprzeciwiam się decyzji p. Ramskiego.Nie chcę by o
      czym kolwiek decydował w moim imieniu
    • Gość: uszatek_mis Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.rzesa.rzeszow.pl 28.06.06, 08:22
      1. co z parkingiem prz urzędzie wojewódzkim? ciekawe gdzie mają parkowac
      petenci.
      2.po co rozbudowa klasztora w centrum miasta?
      3.skoro ktoś juz podjął decyzję w sprawie skateparku to może się jej jednak
      trzymać?
      i jeszcze 4. chyba pis i lpr ma małe szanse w nadchodzących wyborach... po
      ostatniej radosnej tfu..rczości...
    • m.m5 Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! 28.06.06, 08:36
      Może od razu cały Rzeszów oddasz klerowi, ty skończony baranie!!!
    • Gość: fan rady Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:44
      ramski ty h*ju oddaj swoja dzialke klerowi, a od miastowego (czyt. nie swojego)
      terenu sie odpie*dol, albo od razu wypie*dalaj z tego miasta palancie
    • Gość: antik Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:46
      tak tak,oddac "biednemu" klerowi ziemie za przysłowiową złotówke,a kler sprzeda
      sobie ją juz za "nieprzysłowiową" złotówke
    • Gość: student To już kompletne DNO ! IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 28.06.06, 10:18
      Co za kompromitacja. A może całe śródmieście oddamy Bernardynom? Może w XVIIw.
      do nich należało?
    • Gość: max Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:39
      Nie no tych radnych to już całkiem pojebało, mam wrażenie że zaczynają śrubować własny rekord.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka