Dodaj do ulubionych

Rozkład jazdy MPK

IP: *.rzeszow.mm.pl 03.03.03, 22:23
Poszukuję adresu strony z pięknym rozkładem jazdy MPK w Rzeszowie.
Adres ten zamieściła rzeszowska GW 15-16 lutego br. Pomóżcie, bo w internecie
jest nie do znalezienia pod wszelkimi mutacjami MPK. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elekon Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 22:51
      www.infores.pl

(dziwne to ale prawidzwe)
      Pozdrawiam
    • Gość: * Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 22:54
      Kupilam rzeszowski rozklad jazdy mpk (ten za 5zl) i jeszcze troche i wyladuje w
      koszu na smieci, czy ktos wogole sprawdzal jak jezdza autobusy zanim wydal ten
      rozklad!!!!
      • adasieczek Re: Rozkład jazdy MPK 04.03.03, 18:05
        www.mpk.myweb.pl
        • slavres Re: Rozkład jazdy MPK 04.03.03, 19:56
          Dlaczego Adasieczku polecasz wszystkim ten adres. Przecież tam nic nie ma
          konkretnego, tylko wszystkich w błąd ta strona wprowadza.
          • Gość: adasieczek Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 20:47
            Przeciez tam jest rozklad.
            • Gość: Agi Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.rzeszow.agora.pl 06.03.03, 11:09
              W listopadzie niechciałam kupować rozkładu jazdy za 5zł. Chciałam go
              sobie ”ściągnąć” z internetu. I koniec końców wyszło tak, że na dniach strona
              MPK została zawieszona, a ja nadal nie wiem, o której godzinie jedzie jaki
              autobus. Po wprowadzeniu linii ”10” coś czuję, że znowu będą drukować nowe
              książeczki z rozkładem jazdy i znowu trzeba będzie wydać 5zł. Potem znowu
              zawieszą ”10”, albo zmienią nieco jej godziny kursów... i znowu pojawią się
              nowe druki książeczek MPK za 5zł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka