Gość: Rzeszowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:52 W jakim sklepie można kupić fajne, porzadne buty dla młodego człowieka :) - nie chodzi mi o sportowe (adidasy). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)) Re: Sklepy z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:38 Na Balcerowicza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Sklepy z butami IP: *.intertele.pl 15.09.06, 08:13 w RESPANIE !!!! Ceny najniższe w rzeszowie, wystarczy podejsc do full marketu i zobaczyc jaka jest różnica. Te same buty w respanie-50% tańsze niż w full markecie.Bo kupują w respanie i sprzedają we wszystkich galeriach w rzeszowie i full markecie. Na prawde warto się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: Sklepy z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:08 w respnanie nie polecam, reklamowalem tam i do dzis nic nie zalatwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Sklepy z butami IP: *.intertele.pl 18.09.06, 07:52 chyba coś ci się pomyliło, ja jestem bardzo zadowolona i nigdy nie mialam problemów z reklamacją (chyba aż jedne buty (z ok.30 par) reklamowalam i to wymienili mi na nowe). Trafiles na kompetentne sprzedawczynie :). Ja nadal jestem za respanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Sklepy z butami IP: *.intertele.pl 18.09.06, 08:18 na niekompetentne sprzedawczynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Sklepy z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:51 Reklamacje bywaja w kazdym sklepie... Raz są z winy klienta a raz producenta. Jak nie załatwili to jest jeszcze taka instytucja jak PIH. Odpowiedz Link Zgłoś