Dodaj do ulubionych

rondo JPII

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:11
to że jest durnie wyprofilowane już wiemy, ale to co zobaczyłem ostatnio to
juz szczyt głupoty. chodzi o zamalowanie czyli wyłączenie z ruchu jednego z
pasów przy zjezdie z ronda w ul Marszałkowskaaa. Wjeżdzamy na rondo 2 pasami,
a zjezdzamy jednym tylko kto to może przewidziec i Ci co jadą wewnętrznym
pasem nagle nie wiedza co robic........to jest chore.
Obserwuj wątek
    • jetpilot1 Re: rondo JPII 14.09.06, 10:32
      w końcu to rondo im. JP2 :P
      • Gość: vince Re: rondo JPII IP: *.pata.pl 14.09.06, 13:42
        Nie tylko w Marszałkowską, ale i w Lubelską też. Debilizm do kwadratu. Niech
        ktoś napise maila do Ferenca. Ten kto to podpisał to powinien za własne
        pieniądze to teraz naprawiać.
    • Gość: gosc Re: rondo JPII IP: 82.177.97.* 14.09.06, 14:34
      rondo bylo zle wyprofilowane, 2 samochody (nie wiem jak osobowki ale dostawcze na 100%) sie nie miescily. mozna bylo albo przebudowac albo jeden pas wylaczyc z ruchu. wybrano tansza opcje
    • Gość: aakk Re: rondo JPII IP: 81.219.8.* 14.09.06, 14:58
      A uroczyste otwaracie ronda już w sobotę..... Dziś służby miejskie intensywnie
      pracowały przy trwanikach... Wstyd w ogóle otwierać coś takiego!!
      • Gość: klient Re: rondo JPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:09
        ja nie wiem co wam sie w tym ronzie nie podoba ?? moim zdaniem jest to +dobrze
        zrobione rondo :) sa lekkie nie daciagnieca ale takie ze idzie sobie z nimi
        poradzic :)
        a co wolelisbyscie aby tam bylo rondo cos na styl "pseudoronda" pod hotelem
        rzeszow czy kolo szpitala na krakowskiej ??
        • Gość: maniek Re: rondo JPII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:36
          a ja się ciągle zastanawiam jak to jest, że najwybitniejsi specjaliści od budowy dróg marnują czas na to forum, ludzie, przecież wy moglibyście zarabiać miliony złotych rocznie wykorzystując swoją wiedzę na budowach wielkich miast za granicą naszego pięknego kraju, no chyba że już tyle zarabiacie, a tutaj tylko delikatnie podpowiadacie co ktoś spier... ;P
        • Gość: kierowca TIIIIRA Re: rondo JPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:31
          klient, maniek czy wy MZDiZ pracujecie; czy pojęciaza za grosz nie macie - w
          sumie to to samo. NA Pobitnym jast rondo wykonane na przestrzeni jaka była do
          dyspozyji w miejscu nowego słynnego ronda. tam są dwa pasy na rondzie ; i na
          wjazdach i wyjazdach; i co źle się tam jeździ? przecież wjazy można było zrobić
          po stycznych do okręgu ronda.
          Niech ktoś poprawi skrzyżowanie: Wyzwolenia z Okulickiego
          • Gość: klient Re: rondo JPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:53
            nie prauje w MZDiZ :)
            • Gość: kieowca TIIIRA Re: rondo JPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:59
              A masz prawko czy tylko rower?
              • Gość: klient Re: rondo JPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:00
                mam prawko a co ??
                • Gość: kierowca czołgu Re: rondo JPII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:10
                  takie małe to rondo, że nie mam co z lufą zrobić, nie mieści się na jednym pasie
                  • Gość: kierowca buldożera Re: rondo JPII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:15
                    beznadziejne to rondo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka