Gość: Magia IP: *.pl 01.09.01, 17:49 Ciekawa jestem, które Lo uwazacie za najlepsze i dlaczego, proszę o obiektywność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos21 Re: Który ogólniak? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 00:45 Gość portalu: Magia napisał(a): > Ciekawa jestem, które Lo uwazacie za najlepsze i dlaczego, proszę o > obiektywność. trudno tu o obiektywizm , bo nikt nie uczyl sie w 2 czy 3 szkolach jednoczesnie. I nie wydaje mi sie ,by istnialy wytyczne co do pozycji danego liceum wsrod innych. A juz na pewno nie ma sensu kierowac sie iloscia uczestnikow w roznego rodzaju olimpiadach czy tez statystyka ocen z egzaminow maturalnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \laki Re: Który ogólniak? IP: *.radom.pl 09.09.01, 18:16 nallepszy Kopernik i koniec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Który ogólniak? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:04 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martenka Re: Który ogólniak? IP: 212.244.142.* 13.09.01, 15:59 Hm... Najlepszy ogolniak w Radomiu? Biorac pod uwage sympatycznosc nauczycieli- Czachowski, uczniow-Kochanowski... Wszystko zalezy od osoby, ktora zdaje do l.o. Czy woli uczyc sie i tylko uczyc, czy poszerzac swoje zainteresowania. Wedlug mnie to drugie, to lepsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Który ogólniak? IP: 212.149.48.* 01.10.01, 20:11 Gość portalu: Magia napisał(a): > Ciekawa jestem, które Lo uwazacie za najlepsze i dlaczego, proszę o > obiektywność. Obiektywistycznie oczywiscie ze Kochanowski. Bo tak! Odpowiedz Link Zgłoś