Gość: DODO IP: 80.50.19.* 08.04.03, 19:09 KIEDY ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kulturalny Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 19:55 "Na całej połaci śnieg W przeróżnej postaci śnieg" Specjalnie mi ta zima nie przeszkadza. Tylko wciąż mi się zdaje że to grudzień albo styczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMA Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 20:20 Jeszcze tylko troszeczkę. Jeszcze tylko chwileczkę. Mooooooooogę ???????? Tak tu miło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.04.03, 20:38 Moze jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMA Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 20:53 Gość portalu: pac napisał(a): > Moze jutro? JUŻ JUTRO !!!!!!!! Nie!! Od jutra może zacznę się pakować a może i nie zacznę.Może w niedzielę a może a maju. Kiedyś muszę sobie pójść. Chlip, chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturalny Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 12:05 Gość portalu: ZIMA napisał(a): > Gość portalu: pac napisał(a): > > > Moze jutro? > > > JUŻ JUTRO !!!!!!!! > Nie!! Od jutra może zacznę się pakować a może i nie zacznę.Może w niedzielę a > może a maju. > Kiedyś muszę sobie pójść. > > Chlip, chlip. No dobrze już, nie rycz już stara, bo jeszcze nam tu nakałużysz i po strażaków będzie trza dzwonić. Oni Ci tego nie powiedzą, że Ty piękna jesteś, bo się boją, że im jeszcze dasz popalić. Ale taka jest prawda najszczersza, więc prosiemy znów do nas gdzieś tak w połowie listopada, a na dobre to tak może z Mikołajem przy początkach grudnia, żeby mu renifery znowu nie narzekały, że po piachu sanie muszą ciągnąć. Bo potem jest totalny obciach: renifer gada z misiem przez telefon o jakichś starych fokach, a Mikołaj sam zdezelowanym żukiem worki po dzieciach rozwozi. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy uchu ha 09.04.03, 18:01 uchu ha a w trzcinicy zima zla! kurna przez tom zime to mi kwiatki na parapecie zamarzly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: uchu ha IP: 80.50.19.* 09.04.03, 18:39 romek_z_trzcinicy napisał: > uchu ha a w trzcinicy zima zla! > kurna przez tom zime to mi kwiatki na parapecie zamarzly! NO WLASNIE TOBIE KWIATKI A MI SAMOCHÓD :( UGRZĄZŁ :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMA Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 18:54 No już niech Wam będzie. Zbieram się do drogi. Walizki okurzyłam. Pakuję się. chlip, chlip, chlip, chlip BUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: 80.50.19.* 09.04.03, 19:00 Gość portalu: ZIMA napisał(a): > No już niech Wam będzie. > Zbieram się do drogi. > Walizki okurzyłam. Pakuję się. > > > chlip, chlip, chlip, chlip BUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! NO MAM NADZIEJE ZE W SOBOTE PO TOBIE SLDU JUŻ NIE BĘDZIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMA Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 19:46 Gość portalu: DODO napisał(a): > NO MAM NADZIEJE ZE W SOBOTE PO TOBIE SLDU JUŻ NIE BĘDZIE !!! No też coś !!!! Ja mam dużo i sukienek i płaszczyków i bucików. Do soboty nie dam rady się spakować. I niech DODO nie krzyczy bo przestanę się pakować !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grog Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? 10.04.03, 16:16 Zima musi odejść! Razem z Balcerowiczem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMA Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 19:34 Z Balcerowiczem ? OK ale każde w swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Mróz Re: KIEDY ZIMO SOBIE PÓJDZIESZ ?? IP: *.gimsat.pl 11.04.03, 19:17 Gość portalu: ZIMA napisał(a): > Z Balcerowiczem ? OK ale każde w swoją stronę. A gdzie ty się bez mojego pozwolenia wybierasz? Zostań jeszcze parę dni , bo jeszcze igloo nie wyremontowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMA Re.........Zmykam IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 09:05 Fuj, fuj, fuj...... Przywlokło się to zagrypione przedwiośnie. Nie chcę się zarazić. Zmykam. Kichajcie sobie sami ! paaaaaaaaaaa Ps Wrócę we wrześniu (hi,hi). Odpowiedz Link Zgłoś