ellada 08.05.03, 09:58 Może ktoś napisał by dla mnie pracę magisterską z pedagogiki?Jest to praca teoretyczna,objętośc ok 70 stron. Jestem w stanie zapłacić 500 złotych Proszę o kontakt na e-mail szymonki@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: praca magisterska IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 18:21 ellada napisała: > Może ktoś napisał by dla mnie pracę magisterską z pedagogiki?Jest to praca > teoretyczna,objętośc ok 70 stron. > Jestem w stanie zapłacić 500 złotych > Proszę o kontakt na e-mail szymonki@interia.pl 500 zł to za mało, ja za anlizy ankiet( około 100) biorę 400 zł. no chyba że to ma być jakaś lipa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saladyn Re: praca magisterska IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:53 Jak się ten świat zmienia. 500 zł za pracę mgr. Po co ja straciłem pół roku, żeby napisać swoją pracę, ale to były inne czasy. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: praca magisterska IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:22 gdzie jesteś Gazeto na tak ordynarną próbę kradzieży ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupia Re: praca magisterska IP: *.prov.east.verizon.net 10.05.03, 05:39 Trzy lata temu ceny nie schodzily ponizej 2000, wiec nie wiem czy ty taka glupia czy naiwna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: praca magisterska IP: *.mtnet.com.pl 10.05.03, 07:56 Czy osoba ta nie należy przypadkiem do Samoobrony?. Jeśli tak, to niech jej ktoś napisze tę pracę. Może pod koniec kadencji sejmu będziemy mieli w tej "sympatycznej" partio-organizacjo- związkowi zawodowemu, kilku doktorów, może nawet zhabilitowanych publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: House Re: praca magisterska IP: *.smlw.pl 10.05.03, 15:02 ŁI TAM JA MYSLAŁEM ZE PRACA DYPLOMOWA KOSZTUJE 500 ZŁ :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysafor Re: praca magisterska IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 22:30 ellada napisała: > Może ktoś napisał by dla mnie pracę magisterską z pedagogiki?Jest to praca > teoretyczna,objętośc ok 70 stron. > Jestem w stanie zapłacić 500 złotych > Proszę o kontakt na e-mail szymonki@interia.pl A potem już, siło fachowa, do pracy z dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
grog Re: praca magisterska 13.05.03, 08:38 mam nadzieje ze w jedynej pracy jaka znajdziesz nikt ci nie zaplaci nawet 500 zl Odpowiedz Link Zgłoś