Gość: andzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 16:13 Jak wam sie podoba ten sklep? Jak dla mnie: niekompetentne natarczywe "konsultantki", brak probek kremow (chyba ze sie zrobi b. duze zakupy), ochroniaze lazaczy za toba krok w krok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anam Re: rzeszowski Dauglas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:47 ja lubie ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: rzeszowski Dauglas? IP: *.aster.pl 04.05.07, 13:37 Kochanie, pisze się Douglas Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: rzeszowski Dauglas? 04.05.07, 14:42 Bo tam sie kupuje a nie bierze darmowe probki. A co do ochroniarzy - hmmm... widocznie sa tam potrzebni, widocznie klienci kradna duzo i dlatego sa wynajeci. Powiem Ci tylko, ze tam gdzie mieszkam (w mojej okolicy sa 3 sklepy Douglasa) nie ma ochroniarzy w sklepach pilnujacych klientow. Wystarczy metalowa bramka przy wyjsciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPQR Re: rzeszowski Dauglas? IP: *.intertele.pl 04.05.07, 21:37 Ochroniarze muszą chodzić krok w krok za klientami bo wszędzie hurtową kradną, co do obsługi to w tym sklepie jest różnie ale jest taka jedna tam fajna babka taka koło 30, mocno wymalowana zawsze umie dobrze doradzić. Najlepsza obsługa jest w sklepie SEPHORA. Co do próbek kremów to ktoś tu dobrze napisał, że to jest sklep w któym się kupuje, a nie przychodzi na krzywy ryj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: rzeszowski Dauglas? IP: 213.199.192.* 05.05.07, 06:54 świete słowa gdyby ludzie nie kradli ochrony by nie było i ztymi kremamitez swiete słowa trzeba kupowac a nie że sie nalezy za free ale takie myslenie tylko w rzeszowie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: rzeszowski Dauglas? IP: 194.117.241.* 07.05.07, 21:24 ja tam lubie ten sklep, i ochrone:):) Odpowiedz Link Zgłoś