Gość: Air Force 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:04 Czesc poszukuje jakiejs pracy. Mam 17 lat. Co moge zrobic oprocz udania do sie urzedu pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nut Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:09 Możesz pracować w hipermarkecie na kasie/wykładaniu towaru, roznosić ulotki. Dużo jest takich ogłoszeń. Możesz również sam/a zamieścić ogłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:14 mogłam bym pracowac na wykładaniu towaru mam w tym doswiadczenie , na kasie miałam szkoelnie i pracowałam w hipermarkecie,roznosenie ulotek tez prosze o odp jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia2108 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich 23.06.08, 17:23 Mam 16 lat. szukam pracy na wakacje : ) Praca jaką chciała bym wykonywać to: opieka nad dzieckiem, wyprowadzanie psa, przepisywanie prac komputerowo i ręcznie, roznoszenie ulotek, zbiory warzyw i owoców i wiele innych. szybko się uczę, jestem sumienna, miła, punktualna, odpowiedzialna. Godziny pracy nie są dla mnie problemem. kontakt : patrysia2108@wp.pl , gg :5229838 lub tel. 607663462 Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1403 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich!!! 26.06.09, 09:42 Jeśli interesuje Cię praca przez Internet klikaj link: allekasa24.pl/?t=52115940??????? Ja już wygrałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: Praca dla młodzieży / nieletnich3 IP: 89.108.219.* 30.06.09, 12:03 Praca dla młodziezy i nie tylko ! zarobki - nie ograniczone Witam praca polega na odwiedzaniu stron za każda strone płacona jest dana suma. Strone do rejestracji podam na email ! W czasie rejestracji podaj mój nick jako polecający. za rejestracje dostajesz 7.50zł na wejściu :) życze powodzenia :) pytania prosze kierowac do mnie na email daras514@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: Praca dla młodzieży / nieletnich3 IP: 85.222.48.* 03.10.09, 18:57 jestem zainteresowany tą pracą mam 13 lat to mój e-mail dominik9711@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Praca dla młodzieży / nieletnich3 IP: *.play-internet.pl 17.06.11, 15:50 dziendobry ja chciałem sie dowiedziec na czym polega ta praca i czy jest uczciwa ta co pan podał ogladanie stron internetowych jak pan wysle te pieniadze kture zarobie dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Praca dla młodzieży / nieletnich3 IP: *.play-internet.pl 17.06.11, 15:53 przepraszam zapomniałem podac email swoj jozefszurek169@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik514 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich i nietylko IP: 89.108.219.* 30.06.09, 12:02 Praca dla młodziezy i nie tylko ! zarobki - nie ograniczone Witam praca polega na odwiedzaniu stron za każda strone płacona jest dana suma. Strone do rejestracji podam na email ! W czasie rejestracji podaj mój nick jako polecający. za rejestracje dostajesz 7.50zł na wejściu :) życze powodzenia :) pytania prosze kierowac do mnie na email daras514@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANIK Dam prace duże zarobki ! Dla młodzieży IP: 89.108.219.* 30.06.09, 12:04 Praca dla młodziezy i nie tylko ! zarobki - nie ograniczone Witam praca polega na odwiedzaniu stron za każda strone płacona jest dana suma. Strone do rejestracji podam na email ! W czasie rejestracji podaj mój nick jako polecający. za rejestracje dostajesz 7.50zł na wejściu :) życze powodzenia :) pytania prosze kierowac do mnie na email daras514@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dam prace duże zarobki ! Dla młodzieży IP: *.tronic.pl 31.03.10, 12:31 sylo@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Dam prace duże zarobki ! Dla młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 14:48 Jestem bardzo zainteresowany praca mam 14 lat , ineresuje mnie praca na okres 2 miesiące czyli wakacje , jezeli mam za mały wiek praca moze byc tak jak by na moją mamae a ja będe ją wykonywał prosze o kontakt nr tel : 792 696 259 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15000 Re: Dam prace duże zarobki ! Dla młodzieży IP: *.gizycko.mm.pl 24.01.12, 15:10 ZARÓB 15,000 ZŁ W JEDEN MIESIĄC!!! Zerknij a nie pożałujesz!! Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15,000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz! Naprawdę warto! Otwórz poniższy link!!! file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/Zar%C3%B3b%20szybko%2015000z%C5%82%20%20%20%20Wp%C5%82acasz%205%20z%C5%82%20a%20zarabiasz%20szybko,%20zar%C3%B3b%20(Strona%20%201).htm Odpowiedz Link Zgłoś
karola1810 praca dla mlodziezy 14.07.14, 16:42 szukam pracy na wakacje, ukladanie towarów, rozdawanie ulotek itp. mam 16 lat, czekam pilnie na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daras514@wp.pl Dam prace !!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo duże zarobki IP: 89.108.219.* 30.06.09, 12:05 Praca dla młodziezy i nie tylko ! zarobki - nie ograniczone Witam praca polega na odwiedzaniu stron za każda strone płacona jest dana suma. Strone do rejestracji podam na email ! W czasie rejestracji podaj mój nick jako polecający. za rejestracje dostajesz 7.50zł na wejściu :) życze powodzenia :) pytania prosze kierowac do mnie na email daras514@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Dam prace !!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo duże zaro IP: *.cus.pl 18.08.09, 10:26 poszukuję pracy prosze o kontakt nr gg 11262730 lub numerem tel 510-395-896 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniulaaaa Re: Dam prace !!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo duże zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:21 prosze o link do tej strony lalola16@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsobieraj2@op.pl Re: Praca dla młodzieży / nieletnich i nietylko IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.09, 17:58 Jestem zainteresowany praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Praca dla młodzieży / nieletnich i nietylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 12:44 jestem zainteresowana tą pracą mam 18 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwinka_ag@o2.pl Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.chello.pl 20.06.08, 19:52 szukam pracy na sezon letni . prosze o jakies propozycje . mam 15 lat a moja kolezanka 14 ... prosze pilnie o odpowiedz .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 17:12 ja poszukuje pracy mam 12lat i poszukuje pracy na wakacje i w roku szkolnym na sobote i niedziele kontakt: tel 515101022, stalant.kamil@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pał Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.83.230.25.88.debacom.pl.e-zabrze.pl 01.11.09, 13:21 Mogły Byście ssac mi jaja i mógł bym was stukac za niezłą kase pozdro :D hah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:42 jestem 15 latka i moge przyjac prace w wykladaniu towaru...moja poczta to madzia1541@op.pl prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.cable.fordon.turmak.pl 08.01.09, 14:51 A gdzie mozna zamiesic to ogłoszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASZU1992@interia.p Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.widok.omi.pl 25.02.09, 11:46 Witam serdecznie! Oferuję podjęcie pracy (w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin) przy marketingu internetowym. Dzięki tej pracy, możesz i powinieneś/naś pracować w domu. Jedynym wymaganiem jest posiadanie komputera i dostęp do Internetu (najlepiej stałe łącze). Na początku podchodziłam do tego sceptycznie, ale spróbowałam i teraz nie muszę sięmartwic o swoje finanse, warto spróbować!!! Aby przekonać Ciebie do tego zajęcia, proponuję 30-dniowy okres próbny, w którym będziesz mógł/a sięprzekonać co do tego zajęcia. Przez ten okres będziesz mógł/a przekonaćsię ile możesz zarobić miesięcznie .Zarobki oscylują w granicy 1400 PLN- 3000 PLN(w zależności od zaangażowania). Elastyczny czas pracy. Dodatkowo gwarantujemy przeszkolenie on-line. Proszę w razie zainteresowania, odesłać maila zwrotnego na adres: ASZU1992@interia.pl To naprawdę się opłaca ;] Pozdrawiam ASZU1992@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.09, 10:38 Dziendobry masz taką prace dla mnie ja mam 15 lat?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.09, 13:18 Witam...z własnego doświadczenie wiem jak ciężko jest dziś zarobić młodzieży. Znalazłem na to sposób...wystarczy wejść w link nagrody24.pl/?t=31062470 i zagrać w bardzo prostą grę, którą zapewne każdy z was zna. Po wygranej należy się zarejestrować i wpisać dane do przelewu. Pozdrawiam i życzę powodzenia :) nagrody24.pl/?t=31062470 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAKA Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 16:07 CZEŚĆ ! Mam na imię Klaudia mam 15 lata. Od urodzenia mieszkam w małym miasteczku niedaleko Olsztyna. Bardzo chciałabym abyś przeczytał poniższy tekst. To dosłownie 10 minut czytania, a efekty będą zaskakujące. Ja zawsze szukałam sposobów na zarobienie pieniędzy przez internet. Nie chciałem przy tym ryzykować pieniędzy, tracić czasu i wysilać się. Próbowałam różnych systemów z klikaniem w reklamy. Ale tam tracimy dużo czasu, a zyski są minimalne. Aż w końcu pewien miły „gość”, który przysłał mi na e -mail wiadomość i zachęcił mnie do wzięcia udziału w pewnym prostym systemie zarabiania pieniędzy. Przyznał się, że gdyby nie ten system, nie uczył by się teraz w Toruniu. Powiedział, że w miesiąc zarobił 10 tysięcy złotych. Kiedy to przeczytałam, pomyślałam że robią mnie w banbuko. Wiem, że w tym momencie większość osób zrobi to samo ! Nie zrób tego błędu ! Pewnego dnia, kiedy nie miałam nic do roboty, postanowiłam z czystej ciekawości przeczytać wiadomość od tego faceta. To co przeczytałem zadziwiło mnie swoją prostotą i możliwościami. Ale przede wszystkim tym, że zainwestować trzeba tylko 5 złotych ! Obecnie, po 1 tygodniu od zainwestowania 5 złotych, moje konto powiększyło się już o 1,500 złotych i co najciekawsze powiększa się dalej ! Możesz więc wierzyć lub nie, ale ten system naprawdę działa. Nie usuwaj więc proszę tej wiadomości, ani nie uznaj jej za spam. Piszę do Ciebie dlatego, bo wiem, że jeżeli dasz wiarę i zainwestujesz to 5 złotych, już za miesiąc będziesz miał na koncie conajmniej kilka tysięcy złotych. A dzięki Tobie mogą zarobić kolejne osoby. Daj więc szansę sobie i innym. Wg. twórcy systemu w miesiąc zarabia się na nim 15 tysięcy złotych To były słowa wstępu napisane przeze mnie. Mam nadzieję, że nie zamkniesz teraz strony. Teraz przeczytaj proszę tekst, który ja otrzymałem od tamtego „gościa” === Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zl po drugie potrzebujesz troszke pracy doslownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak kazdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zl w okragły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zl w miesiąc bo poswiecilam 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacalo sie.). Ale jeśli wsadzisz dużo mniej czasu to i tak bedziesz mógł zarobić sporo, tylko adekwatnie mniej. Ten sposób wymyśliś Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak sie rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to latwe i proste, ale jesli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytac zapisz ta strone i wróć kiedy będziesz miał czas : ) Tak więc pomysl czy warto sie troszke zaangazowac - to zależey od Ciebie. Gdy opowiedziałam o tym koleżanką, wyśmiały mnie... A jednak wziąłam w tym planie udział. Moi znajomi wyciągneli się jak zobaczyli moje konto, a mówilam od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami sa nie ufni. Hehe, teraz sie z tego smieje.... Jak sobie przypomne ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zreszta mi tez gęba opadla jak zobaczyłam konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rosnie! Dziekuje teraz temu, kto wyslal mi ta wiadomosc i przedstawil mi ten pomysl, dziekuje ze naklonil mnie do tego, aby zrobic jeden maly skok w bok od szarego zycia i zainwestowac pieniadze po to by wlozone - pracowaly dla mnie - a nie ja na te pieniadze. To Twoja szansa na zmiane Twojej przyszlosci ! To jest NAJTANSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniedzy przez Internet w tak KROTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo sie rozgadałem. Ten program dziala i niewazne z jakiego kraju jestes albo w jakim przebywasz. NIE wazne ile masz lat. I na dodatek NIE bedziesz potrzebowal specjalnej wiedzy lub talentu. NIE bedziesz przegladal stron internetowych, NIE bedziesz nigdzie dzwonil, klikal w bannery, lub SPAMowal, NIE bedziesz takze placil za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z mozliwoscia obslugi przez Internet, ale nie koniecznie), - Okolo 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jezeli masz chociaz 13 lat, to mozesz zalozyc swoje wlasne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuje ci mBank lub wbk. Wejdz na http ://www.mbank.pl i znajdz oferte izzyKonto. Zobaczysz, ze majac... zaledwie 13lat mozesz miec juz wlasne prawdziwe konto w banku . KROK 1 ----------- Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, zeby zarobic musisz cos od siebie dac! Wiec pierwsze co musisz zrobic to zainwestowac TYLKO 5 ZL. Jak mowi Robert T. Kiyosaki- "Jesli nic nie zainwestujesz - nic wiekszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiac z powiekszajaca sie rzesza ludzi! Tak wiec, przelej 5 zl na PIERWSZE znajdujace sie ponizej konto bankowe z notka mowiacą (tytulem): "Prosze, dodaj mnie do swojej listy." # CHCE, ZEBYS WIEDZIAL(A), ZE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawde proste!!! Gdy przelejesz 5 zl na pierwsze konto z ponizszej listy, to mozesz juz sie szeroooko usmiechnac :) . Nie wiem czy wiesz, ale juz czerpiesz z tego programu wielkie korzysci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1.Nr konta: 39 1020 3916 0000 0602 0122 9103 < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.09, 00:34 ;/ nie wiem czy wto wierzyc. to jest niemozliwe, ludzie by byli bogacii by nie pracowali. nie pomyslales/es o tym..? wyprubuje to ale tylko zeby przekonac Cie i innych ze to nie dziala.. xd odezwe sie jeszcze. papa..;* odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 13:39 Mam na imie Maciej mam 15 lat jestem chętny do roznoszenia ulotek.Mieszkam w Franku woj pomorskie prosze o odpowiedz serdecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia czyz Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 18:28 witam!! chciałybysmy miec prace wykładać towar.... jestesmy w wieku od 14 do 16 lat. jesli byłoby miejsce dla 2 osób to bardzo chetnie od jutra.... czekamy na pańską odpowiedz... bardzo prosze o odpowiedz dzisiaj do godziny 19.00.... krysia i kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia czyz Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 18:31 przepraszam zapomniałysmy jeszcze napisac naszej poczty..... moja poczta to: czyz_krysia@op.pl. dziekujemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miiii Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.ostnet.pl 27.06.09, 16:29 a gdzie sie zgłosić aby móc pracować w hipermarkecie?? Do jakiegoś pośrednika typu leaderservie czy lepiej prosto np do Tesco??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:03 Szukam pracy, jestem zainteresowana kazdym ogłoszeniem;) Czekam na kontaky... dusia3ek@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WebMaster Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.mobile.playmobile.pl 06.08.09, 11:42 Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Więcej informacji: konrad9001@o2.pl.Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze.(Praca także dla nieletnich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.cdma.centertel.pl 11.11.13, 18:28 Czy oferta nadal aktualna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.free.aero2.net.pl 05.03.15, 17:08 Jak by Pan mógł to prosze się odezwać na mój e-mail, jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna rozum Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:53 Chciałambym rozkadać towar na półkach lub roznosziść ulotki na telenie mojego zamieszkania proszę o odpowiedż i numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna rozum Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 17:36 jestem zainteresowana proszę o numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.radom.pilicka.pl 13.06.10, 18:55 jestem zainteresowana tą paracą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujaca Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 15:09 jakies , informacje konkretne oferty .? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.informel.pl 13.04.11, 17:26 chciała bym się dowiedzieć coś więcej o tej pracy... jestem chętna do zatrudnienia .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kozimala Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.rzeszow.vectranet.pl 09.07.13, 17:59 witam czy znajdzie sie jakas praca dla 2 nieletnich chlopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 84.38.160.* 24.12.07, 14:51 poszukaj na necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace ventura Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 195.248.247.* 24.01.08, 12:28 hej też mam 17 lat i ten sam problem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 195.248.246.* 28.01.08, 20:07 proponuje zapisac sie do OHP tez mam 17 lat i wlasnie zamierzamn to zrobic ;) gdzies na Sokoła to sie mieści ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.rzeszow.mm.pl 25.02.08, 21:19 OHP znajduje się na ulicy Piłsudskiego 31/211 w tym budynku co "Da Grasso" i "Trygon" od strony ulicy na Sokoła jest Leader Service :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:45 ja dzwonilam po placówkach OHP i dawali mi jakis bezsensowny link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.171.16.18.crowley.pl 18.05.08, 20:39 Jak Zarobić Kilka Tysięcy Złotych Inwestując tylko 5 zł?? Ta strona zarobi dla Ciebie 15 000 zł!!! Zamykając ją "wyrzucasz" 15 000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca, a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy! Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać! Nie wierzysz?? To oczywiste, kto da 15 000 zł za nic?? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł, po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15 000 zł w okrągły miesiąc! (Ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc, bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... I tak się rozeszło, aż trafiło do mnie i do Ciebie! Tak, więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy, (co miesiąc 15 000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym, gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe? Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję, że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym. W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! Jedyne, co potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie) - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo Jeżeli masz, chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na www.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13 lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak, więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć :). Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 62 1940 1076 5600 1486 0000 0000 2. Nr konta: 14 1940 1076 4513 9178 0000 0000 3. Nr konta: 46 1140 2004 0000 3102 4659 0000 4. Nr konta: 78 1110 2004 0000 3002 4663 9695 5. Nr konta: 15 1470 0002 2305 2216 4388 0001 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), Następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić) A tutaj troszkę matematyki: Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób) będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ! I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych! (3125 x 5zł). Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś! Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł "zaryzykować" to nie dużo. Dlaczego w cudzysłowiu? Bo jeżeli zrobisz to, co było napisane wyżej, nie ma żadnego ryzyka! Tylko zyski! Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym wspaniałym planie! Na pewno nie pożałujesz! Uczciwość to sens tej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 77.223.195.* 21.05.08, 14:31 to jest siema jak ch.. ino mu kase ktoś wpalaci to jest frajerem i nawet grosza nie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
pati16487 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich 19.01.10, 16:33 Mam prace od zaraz przez internet wystarczy umiec obslugiwac skrzynke e-mail.. chetni piszcie po wiecej szczegolow pati16487@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.autocom.pl 27.05.08, 14:02 Ja mam umowę zlecenie tj. ile s$rzedam tyle prowizji. Pracuje tylko w necie i mnie to odpowiada. Chcesz to sam spróbuj: bogatyojciec.pl/?A=43827&B=14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTos Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 19:16 Najlepiej jak tam masz w miescie jakies firmy ktore np dostarczaja pustaki czy kostke brukowa. Tam Bedziesz układał ja na palety. Ja tak chyba bede robił i płaca niezle bo 7zł za palete a dwie spokojnie w ciagu godziny ułozysz. Takze jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.189.216.5.skyware.pl 20.06.08, 21:33 z jakiego miasta jesteś? straszne był bym ci wdzięczny jakbyś mi takie coś znalazł w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.rzeszow.mm.pl 30.07.08, 15:55 a gdzieto jest i jak bys mugł dac tam telefon zebym mogł się dowiedziec lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekoladowa Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 195.205.238.* 02.08.08, 15:45 Wejdź na badanie-rynku.net.pl/index.php?new=489462700b473 Sama tam jestem i nie narzekam. Kilkanascie minut dziennie, dobre chęci i trochę zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambo Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.promax.media.pl 22.08.08, 22:55 Patrzcie, jakie to proste!!! Chcesz zarobić 15000 zł na miesiąc???? Wystarczy tylko 20 minut dziennie!!!! Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł. Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto go przeczytać! To nie żaden żart! Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas . Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałam. Ten program działa i nieważne, z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. Musisz miec conajmniej 13 lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jeżeli nie posiadasz konta, nie przejmuj się. Poniższa strona łatwo pozwoli założyć Ci konto osobiste. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąćsmile.gif. Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Poniżej obecna lista: 1.Nr konta: 02 1140 2004 0000 3002 5082 2345 2. Nr konta: 32 1140 2004 0000 3202 4840 0975 3. Nr konta: 22 1940 1076 5141 4311 0000 0000 4. Nr konta: 66 1240 3969 1111 0010 0751 3366 5. Nr konta: 27 2030 0045 1140 0000 0030 9780 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!). Następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłam) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!) A tutaj troszkę matematyki: Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy). To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ! I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych! (3125 x 5zł). Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś! Powodzenia, PROSZĘ, nawet, jeśli się nie zdecydowałeś (as) jeszcze, nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZĘ! Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł "zaryzykować" to nie dużo. Dlaczego w cudzysłowie? Bo jeżeli zrobisz to, co było napisane wyżej, nie ma żadnego ryzyka! Tylko zyski! Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym wspaniałym planie! Na pewno nie pożałujesz! Gdyby każdy, kto czyta to ogłoszenie wpłacił w/w kwotę to rezultat jest prosty do obliczenia, będzie szczęśliwym posiadaczem pokaźnej sumki. Miłej zabawy. Uczciwość to sens tej zabawy! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blange Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:09 to jest bardzo dobra perspektywa na zarobienie dodatkowych pieniędzy, ja w to weszłąm i nie żałuję. badanie-rynku.net.pl/index.php?new=48dfd2a2170ab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 23:18 PRACA dla MŁODZIEŻY 10 minut DZIENNIE Zarób 15 000 zł w miesiąc!!! Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł!!! Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca, a gwarantuję, że nie pożałujesz!!! Nie zmarnuj swojej szansy!!! Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!!! To nie żaden żart!!! Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy, dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc, bo poświęciłem 3 godzinki, a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... I tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać, zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas smile Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Hehe, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodziną lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na www.mbank.com.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13 lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. KROK 1: Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, że żeby zarobić musisz dać coś od siebie! Więc pierwsze, co musisz zrobić, to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jesli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz, tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć smile. Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1394 9310 0072 2. Nr konta: 46 1140 2004 0000 3302 4346 3277 3. Nr konta: 58 1140 2004 0000 3602 3842 4346 4. Nr konta: 08 1020 4913 0000 9602 0045 7374 5. Nr konta: 60 1140 2004 0000 3202 5015 9954 PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr 1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta, to pieniądze i tak dojdą!!! KROK 2: Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!!!), następną rzeczą, którą musisz zrobić, to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr 1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz numer swojego konta, przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do góry. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY!!! Robisz to wszystko po to, by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!!" Tomasz Watorek, Warszawa "Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o calej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej!!! Dziękuje jeszcze raz!!!!" Justyna Tojan, Strzelce Opolskie "Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem obie super kompa!!! Nareszcie!!! Dzięki, dzięki, dzięki!!!" Ryszard Bodler, Gdańsk "Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000 zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!!!!!!!" Marcin Kosztyń, Białystok Kilka miesięcy temu każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. A tutaj troszkę matematyki : Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% lu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me xD Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.dzi.vectranet.pl 21.01.09, 13:49 <a href='http://badanie-rynku.net.pl/index.php?new=497718228ad95'>klik^^</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klikniij!! Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.dzi.vectranet.pl 21.01.09, 13:50 badahttp://badanie-rynku.net.pl/index.php?new=497718228ad95nie-rynku.net.pl/index.php?new=497718228ad95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.lublin.mm.pl 22.01.09, 11:00 Kto ukończył 16 lat może przystąpić. Wybór ścieżki kariery w Oriflame 1.Możesz taniej kupować kosmetyki dla siebie i swojej rodziny 2.Możesz zarabiać na kosmetyki i inne przyjemności 3.Możesz budować firmę przyszłości 2. Sprzedawanie * Twój zysk natychmiastowy to 30% ze sprzedaży osobistej Przykład Masz 10 klientów i każdy z nich zamawia kosmetyki za 56 zł w CK (cenie katalogowej) Od klientów otrzymujesz: 10 x 56 zł = 560 zł W Oriflame kupujesz w CH (cenie handlowej): 431 zł Zyskujesz: 129 zł 3. Zapraszanie do współpracy * Prezentuj „Możliwości Oriflame” * Dziel się wiedzą i doświadczeniami * Buduj i rozwijaj swoją grupę Konsultantów * Zarabiaj pieniądze od łącznej sprzedaży całej grupy Przykład Zapraszasz 5 osób, każda z nich zaprasza do Oriflame 4 osoby, z których każda zaprasza 3 kolejne osoby. Łącznie 85 osób dołącza do Twojej grupy i składa zamówienia po 256 zł w każdym katalogu Zarabiasz około 2350 zł co trzy tygodnie, co daje 40000 zł rocznie i tytuł Dyrektora Klubu Oriflame! Oferuję: * zarobek - 30% marży * dodatkowo od 3-21% bonusu (nawet do 2000 zł) * 17 katalogów w ciągu roku = 17 wypłat w ciągu roku * brak minimalnej kwoty zamówienia * brak kar za nie złożenie zamówienia * odroczony termin płatności za kosmetyki - 14 dni. * mnóstwo rabatów i promocji w każdym katalogu ukazywanym co 3 tygodnie * dla chętnych szkolenia kosmetyczne i marketingowe za darmo * gwarantowana pomoc w każdej sytuacji Sam dla siebie jesteś szefem, to Ty decydujesz ile pracujesz i ile zarabiasz! Jeśli jednak stwierdzisz, że Oriflame nie jest dla Ciebie, w każdej chwili możesz zrezygnować bez żadnych konsekwencji! Czy jesteś gotowy zostać Konsultantem? Konsultant Oriflame Kinga Nowak my.oriflame.pl/Kinga e-mail: Kinga.n.nowak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia55 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 19:24 hej:) jestem konsultantką avonu od ponad roku i wszystkim to gorąco polecam;) co 3 tygonie jest 150złotych przy zamówieniach ok.300złotych plus dużo fajnych prezentów i promocji:) jeśli ktoś chciałby uzyskać jakieś dodatkowe informacje lub ma pytania piszcie;) www.nikusia55@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 13:59 Sowa-Mails.pl/index.php?affiliate=1245 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 14:18 badanie-rynku.net.pl/index.php?new=49859dbb1ce76 bardzo polecam nalezy tylko wypelniac ankiety w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anewka Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 12:47 centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=sweety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuptus Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.chello.pl 25.02.09, 10:45 witam teraz jest ciężko o prace ja też mam 17 lat i jest mi naprawde ciężko gdyż byłam ostatnio za pracą w sklepie i powiedzieli że muszą się naradzić z księgową bo nie mają zbyt wielkiego zaufania dla ludzi poniżej 18 więc łatwo nie jest mimo tego że na cv pisałam i liście motywacyjnym że rok pracowałam na kasie fiskalnej i to było u cioci w sklepie ale dla nich to nic nie znaczy mimo tego że chcę pracowac i to bardzo ale teraz ciężko o prace gdy nie jest się pełnoletnim,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.centertel.pl 08.03.09, 22:27 WITAM! Chciałbym Ci zaproponować współpracę z firmą kosmetyczną Oriflame! Jest ona najlepszą firmą na rynku i jest stworzona właśnie !!DLA CIEBIE!! Dlaczego? Ponieważ: -sam jesteś dla siebie szefem (pracujesz wtedy kiedy chcesz i kiedy masz na to czas) -nie podpisujesz umowy tylko „Wniosek o przyjęcie do Klubu Oriflame” - nikt nie może Cię zwolnić - zarabiasz pieniądze - masz możliwość brania udziału w darmowych szkoleniach , pokazach , seminariach , konferencjach - wiek, płeć, wykształcenie, rasa ani status nie mają znaczenia Jeśli jesteś gotowa zacząć się rozwijać, a następnie zarabiać pieniądze w łatwy i przyjemny sposób to skontaktuj się ze mną już dziś. Spotkajmy się w Firmie:) Teraz wpisowe 0zł i atrakcyjny Program Witamy:D ! ! ! e-mail: aniol.oriflame@o2.pl tel. kom.: 695-047-267 grono ID: 1783569 DO ZOBACZENIA! Paweł Anioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil-a987 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 88.220.155.* 15.03.09, 12:56 Chciałbyś zarobić 5.000 - 15.000 na miesiąc? Oto Twoja okazja do zarobienia pieniędzy, niezależnie czy to będzie drugie źródło czy podstawowe. Możesz łatwo zarobić 1000 zł tygodniowo poświęcając tylko 10 godzin Twojego czasu! Możesz dodatkowo zarobić nawet 5000 zł, jeśli masz życzenie poświęcić pełny wymiar godzin. Cała praca jest wykonywana w Twoim własnym domu. Sam ustalasz swój własny rozkład. Wszystko, czego potrzebujesz to komputer, natomiast jest zapewnione pełne Szkolenie on-line. W 30-dniowym okresie próbnym, nie masz nic do stracenia. Zacznij robić pieniądze dziś, kontakt pod adresem: kamil-a987@wp.pl to się naprawdę opłaca ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __|||__|||__ Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 79.139.92.* 15.03.09, 16:08 A co to wszytsko ma wspólnego z forum MOJE OSIEDLE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA 2 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: 79.162.130.* 30.06.09, 09:37 Poszukuje pilnie pracownika do obsługi email, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej, to zależy Tylko od ciebie. Nie potrzebujesz mieć ukończonych 18lat oraz żadnego wykształcenia oprócz obsługi komputera, dostępu do internetu oraz wygodnego fotela :) Praca by polegała na obsłudze emaili. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się z miloszjedra@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsobieraj2@op.pl Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.09, 15:40 jestem zainteresowany praca, prosze o szczeguly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:32 Pobierz ten plik i przeczytaj uwaznie :) www.upik.pl/index.php?id=708fcb3d60de0a41550000f8676fd5e4736 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badnad Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.icpnet.pl 04.04.09, 19:49 Witam serdecznie! Oferuję podjęcie pracy (w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin) przy marketingu internetowym. Dzięki tej pracy, możesz i powinieneś/naś pracować w domu. Jedynym wymaganiem jest posiadanie komputera i dostęp do Internetu (najlepiej stałe łącze). Na początku podchodziłem do tego sceptycznie, ale spróbowałem i teraz nie muszę się martwic o swoje finanse, warto spróbować!!! Aby przekonać Ciebie do tego zajęcia, proponuję 30-dniowy okres próbny, w którym będziesz mógł/a się przekonać co do tego zajęcia. Przez ten okres będziesz mógł/a przekonać się ile możesz zarobić miesięcznie .Zarobki oscylują w granicy 1400 PLN- 5000 PLN(w zależności od zaangażowania). Elastyczny czas pracy. Dodatkowo gwarantujemy przeszkolenie on-line. Proszę w razie zainteresowania, odesłać maila zwrotnego na adres:damian@personagrata.pl To naprawdę się opłaca ;] Pozdrawiam damian@personagrata.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.play-internet.pl 17.06.11, 15:56 podajcie link do tej strony jozefszurek169@wp.pl to jest moj e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GorDI Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 19:53 Ja polecam klikanie na linki reklamowe-tzw buxy. Praca jest lekka, codziennie trzeba zajrzeć na kilka stronek i na nich klikną c na linki. Na początku nie jest to porywające ale po 2-4 tygodniach zaczyna przynosić efekt. Aby zwiększać swoje zyski trzeba mieś dużo poleconych. Serdecznie polecam jeżeli chcecie zacząć piszcie na moje gg nr 1718939 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 21:07 Wygrywaj atrakcyjne nagrody czytając artykuły czyli za darmo ! Projekt adresowany jest dla WSZYSTKICH, bez względu na wiek, płeć zainteresowania ... Nasza idea ma zachęcać Polaków do zwiększania wiedzy, czytania i poszerzania horyzontów. Akcja wspierana jest dzięki środkom i zaangażowaniu Partnerów i Sponsorów. 1. Zbieram punkty czytając artykuły w serwisach punktowych. 2. Zbieram punkty odpowiadając na pytania konkursowe. 3. Zbieram 10% punktów moich znajomych Na poczatek jesli masz zaproszenie od partnera dostajesz 100 punktów!! Do wygrania nagrody takie jak: -psp -skuter -telewizor -markowe zegarki cassio A tutaj mój link partnera : przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=c6d920d5-abdd-4244-8f6e-5aea9ca224b0 Dzieki niemu otrzymujesz darmowe 100 punktów !! Zapraszam do rejestracji! Naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:49 Cześć mam dla zaoferowania fajną prace bez wielkiego wysiłku. Jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to pisz na maila: p-a-w1226@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna SZUKAM PRACY IP: *.vide-sat.pl 07.05.09, 15:03 Mam 17 lat (w listopadzie 18) Szukam pracy od zaraz, może to być praca jako opiekunka do dziecka, opiekunka do zwierząt, wykonywać prace domowe itp. Jestem odpowiedzialna, bezkonfliktowa oraz punktualna . Pracowałam kiedys jako opiekunka do dziecka (Dzidzia miala 2mies. inna 4latka), opiekowałam sie również niepełnosprawnym chłopcem (10lat) A także psami na czas nieobecności ich właścicieli, W solarium itp... Moje gg : 9792858 Email : Justyna.rzadkowska@o2.pl Nr tel : 518829879 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2400 Re: SZUKAM PRACY IP: 194.181.128.* 25.06.09, 12:02 Potrzebujesz pieniędzy? Nikt nie chce Cię zatrudnić, ponieważ nie skończyłeś/aś min. 16 lat? Jeśli na te dwa pytania odpowiedziałeś TAK, to ta praca jest właśnie dla Ciebie! Wystarczy, że będziesz mieć komputer i internet, a możesz zacząć zarabiać naprawdę wiele! nawet 1000 zł tygodniowo, a jeśli poświęcisz więcej czasu, możesz mieć znacznie więcej, bez specjalnego wysiłku fizycznego! Sama na początku myślałam, że to jakaś ściema, ale pomyślałam: "Przecież nic nie inwestuje, więc też nic nie stracę!" Teraz zarabiam naprawdę sporo i mogę spełniać swoje marzenia! NAPRAWDĘ! Aby Cię w pełni przekonać proponuję 30- dniowy okres próbny, w którym będziesz mógł/a przekonać się, że naprawdę to się opłaca! Spróbuj, nic nie tracisz, możesz tylko zyskać! Jesteś zainteresowany? Napisz do mnie pod adres: aga2400@buziaczek.pl To się naprawdę opłaca! ;] Pozdrawiam i zachęcam do współpracy! ;)AGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Kotarba Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail IP: *.autocom.pl 10.05.09, 23:42 Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij e-maila: kloszard93@op.pl Pracownik do obsługi e-mail. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze. Praca na terenie calej polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail IP: *.147.20.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.07.11, 13:49 Jaki moze byc minimalny wiek tego pracownika ? I jesli mozna zapytac, to chcialabym sie jakos bardziej dowiedziec, na czym ta praca ma polegac .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poki324 Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.galileusz.3s.pl 11.05.09, 18:56 "Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się; poki19@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.chelmza.mm.pl 15.05.09, 15:36 Siema. Zarejestruj się z tego linku. A obaj będziemy mieli z tego korzyści. Praca polega na odbieraniu maili i klikaniu w banery, oczywiście za to płacą, może na początku się wydawać, że nie idzie zarobić, ale jeśli będziesz się reklamował i zaciągniesz poleconych to zarobisz niezłe kieszonkowe. Nie zniechęcaj się tylko spróbuj i zbieraj poleconych to troszkę zarobisz. To lepsze niż łażenie i szukanie wiatru w polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.chelmza.mm.pl 15.05.09, 15:45 www.swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=ma24rcin oto link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abuszainteria.pl Re: Praca dla młodzieży / nieletnich IP: *.i24.pl 24.05.09, 13:55 Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij e-maila:Abusza@interia.pl Pracownik do obsługi e-mail. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze. praca na terenie polski Odpowiedz Link Zgłoś