aflower 28.08.07, 06:38 Jakie są wasze opinie na temat pani endokrynolog-Krystyna Góralczyk? Jakie są wasze spostrzeżenia? Czy leczenie u niej daje oczekiwane rezultaty? Szukam dobrego endokrynologa, a polecono mi tą panią, której nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: endokrynolog-Krystyna Góralczyk>opinie IP: 212.38.200.* 24.09.07, 22:08 Nie słyszałem opinii o Pani Góralczyk, natomiast odradzam wizyty u Pani Doroty Mądrzak, która przyjmuje w Centrum Medycznym "MEDYK" w Rzeszowie. Jest to bardzo niesympatyczna osoba. Pacjentów traktuje jako zło konieczne. Jeżeli pacjent pyta się np. o wyniki badań, to pani doktor odbiera to jak atak na nią i odpowieda np. czy Pan/Pani wie po co do mnie przyszła, może ma Pani/Pan raka a może nie, proszę przyjść za 3 m-ce. Nie można usłyszeć jednoznaczej diagnozy od tej lekarki. Oczywiście opisuję tutaj sytuację, gdy osoba idzie na wizytę z funduszu zdrowia. Niestety nie wiem, jak pani doktor zachowuje się gdy konkretna osoba idzie prywatnie. Uważam, że wszyscy płacimy składki i oczekujemy od lekarzy odpowiedzi na nurtujące nas pytania i takie odpowiedzi powinniśmy uzyskać, czy to się pani doktor podoba czy nie. Lekarz nie powienien tak traktować ludzi chorych. Odpowiedz Link Zgłoś