Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 11:21 U mojej znajomej stwierdzono nowotwór piersi.Jeśli ktoś zna dobrego onkologa proszę o jego dane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonia300 Re: Onkolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:28 Aniu tu masz wątek z forum dotyczący dr Mruka , ale podają też nazwiska innych onkologów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=67153360&a=67153360 Znajomej życze dużo zdrowia i pozywtywnego myślenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buniaws Re: Onkolog 29.08.07, 17:39 Z tego co wiem dobry jest dr Kruczek - ginekolog-onkolog ze szpitala na Szopena, nie wiem gdzie przyjmuje, ale można zadzwonić na medyczną infolinię, tam napewno udzielą takiej informacji 94-39. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Onkolog IP: *.nm.e-zet.pl 29.08.07, 19:07 Witam. Ktoiś podesłał ci mój wątek apropos dr Mruka. rzeczywiscie bardzo dobry z niego lekarz. Jest ordynatorem oddziału opieki paliatywnej na pogotowiu na ul; Poniatowskiego i przyjmuje on tam po 15, przyjmuje on także w przychodni onkologicznej na ul. Leszczyńskiego chyba 2 razy w tygodniu, a także posiada przychodnię MrukMed tj. na przedłużeniu ulicy Langiewicza tam gdzie 17 ma swoją pętlę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Onkolog IP: 84.38.160.* 29.08.07, 20:30 tyle tylko że zna się na chorobach poniżej pępka i to kilka cm Odpowiedz Link Zgłoś
1tarantula Re: Onkolog 29.08.07, 20:59 Cześć! Dr Mruk super specjalista. Przyjmuje na Szopena, i w Mruk Medzie na Staromieściu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Onkolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:49 Dziękuję wszystkim za szybką odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Onkolog IP: *.rzeszow.mm.pl 30.08.07, 22:16 Polecam dr Mruka, prowadzi leczenie mojej mamy - w Mruk-Med przyjmuje na kasę chorych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: Onkolog IP: *.play-internet.pl 03.03.24, 10:08 Jeśli chodzi o Rzeszów to nie ma lekarza który zawalczył by o pacjenta . Leczą programem NFZ po co się wysilać? Sama popełniłam błąd za który zapłacę życiem!Diagnoza brak na ten czas pomocnej ręki ,dorady ogłupiał mnie do tego stopnia że podjęłam leczenie w MRUKMEDZIE. Koleżanki które miały gorsze rokowania leczyły się w Krakowie u dok P. Weseckiego mają się dobrze ja natomiast zostałam pacjentem paliatywnym. Nawet ciężko dać pacjentowi PETA bo lekarz wciskał kit iż tomograf dokładniejszy a prawda jest taka że ośrodek ma tylko tomograf co wykorzystuje według swoich pacjentów i pewnie jest nas wiele takich osób które doprowadzono do leczenia paliatywnego bo szkoda było pogłębić badanie . W każdym razie jeśli czytasz to i chcesz żyć?zawalcz o siebie stracisz na wizyty ale warto zawsze trzeba zdiagnozować bynajmniej u trzech lekarzy wybierając najlepszą opcję. Rzeszów radzę omijać tu leczyć nie potrafią .Ja czasu nie cofnę mogę tylko przestrzec bo mi nie miał kto doradzić popełniłam błąd a teraz żaden lekarz nie chce kontynuować spatoczonego leczenia . Odpowiedz Link Zgłoś