Gość: 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:20 Normalni faceci(poważnie podchodzący do życia)poukładane w głowie.Istnieją tacy???dyskoteki odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slaweq Re: faceci IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 22:37 co to znaczy "powaznie podchodzący do życia"? i czy pojście na dyskoteke sie pobawić to cos złego i nagannego?? Czy gdy ktos idzie na dyskoteke to już nie jest normalny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 latka Re: faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 20:55 chodzi mi o mamusi synków,którzy myśla niejak sie zabawić,wyszaleć itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: faceci IP: *.rzeszow.mm.pl 22.10.07, 17:00 ale troche niesprawiedliwie generalizujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: faceci IP: *.rzeszow.mm.pl 23.10.07, 19:32 oczywiscie ze nic nagannego ale wszystkie moje znajome idą do dyskoteki pobawić się ale wiedzą też ze nie znajda tam owaznego faceta, cos w tym jest.......... niestey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: faceci IP: *.rzeszow.mm.pl 23.10.07, 20:59 a dlaczego Twoje koleżanki zakładaja że nie znajdą? to samo mozna myslec w druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: faceci IP: *.rzeszow.mm.pl 23.10.07, 21:04 Nie można generalizować, że w pewnych miejscach są ludzie dobrze a w innych źli. porządne osoby mozna spoykać w sklepie, w bibliotece, na meczu siatkówki jak ktoś niżej napisał, jak również w pubie czy dyskotece. Postrzeganie ludzi lubiących w sobote sie pobawić i napic piwa jako nienormalnych i nie nadających sie dożycia jest niesprawiedliwe. Pozory mają to do siebie, że często mylą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: faceci IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 22:45 No wiesz za poważne podchodzenie do życia bywa szaleństwem zatem nie wiem czy tacy "strasznie poważni" to normalni:) Trochę żartuję, ale tylko trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastard Re: faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 14:59 Do czego potrzebni są Ci faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: faceci 17.10.07, 16:09 Heheh skromnością nie zgrzeszę! Istnieją. Zdradzę Ci w tajemnicy, że jest nas trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel5211 Re: faceci 18.10.07, 10:11 pewnie że są ale w tym wieku to już zdecydowana większość zajęta przez te które kiedys bawiły się w dyskotekach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: faceci IP: *.164.unknown.vectranet.pl 20.10.07, 21:33 Trochę jesteś spóżnialska,zresztą...Do czego to potrzebne,tu ciężko znależć takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaveh Azizi Re: faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 23:21 zajebisci jestescie z tym "spoznialska"...ale dobre, bo podkarpackie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin30 sa ale Ty zle szukasz IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.10.07, 11:08 sa sa, sam znam kilku naprawde fajnych, po studiach, wysoka kultura, fajna praca.tylko z kobietami jakos sie nie uklada...albo nie szukaja albo juz stracili wiare ze sa normalnie niewytapetowanie puste jak balon laleczki.a oni takich nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 latka Re: sa ale Ty zle szukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 18:42 kolego jak mnie nieznasz to mnie nieoceniaj do pustych lalek!twoi koledzy może są za wybredni i niewiedzą czego chcą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin30 Re: sa ale Ty zle szukasz IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.10.07, 20:33 nie oceniam Cie kolezanko.powiedzialem ze na dyskotece porzadnych ludzie raczej nie poznasz.tam sie ceni plastik fantastik silikon i szybki jednonocny seks. wiec na polowanie wybierz sie gdzie indziej, proponuje raczej miejsca typu kwadrat na gorze, filharmonia, mecz Asseco Resovii na podpromiu, poroazgladaj sie. mam do Ciebie pytanie-to ze szukasz porzadnego goscia to wiem, pytanie co Ty mozesz zaoferowac?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 21.10.07, 20:57 Na księcia z bajki może czekać tylko prawdziwa księżniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 latka Re: sa ale Ty zle szukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:15 dzięki kolego za podpowiedzi gdzie mam szukać.Co do drugiego pytania.Co mam do zaoferowania? to ZASADY! i poukładanie w głowie,a nie jak niektóre myślą ze jak niezaliczą zgonu to żadna impreza niebyła.Taka jest prawda.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal30 Re: sa ale Ty zle szukasz IP: 84.38.160.* 21.10.07, 22:04 hm powiem to tak mam 30 lat i powiem szczerze ze od baardzo dlugiego czasu nie poznalem dziewczyny(wolnej) z ktora moglbym sie wybrac do kina, czy na kawe. wiec jak widzisz udeza to w dwie strony. pozdrawiam- zaznaczam ze 1 nie jestem alkoholikiem 2 mieszkam sam 3 pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 latka Re: sa ale Ty zle szukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:22 Oczekiwania podobne mamy kolego.Miło byłoby mi zamienić z tobą parę słów,ale juz poza forum.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: sa ale Ty zle szukasz IP: *.rzeszow.mm.pl 22.10.07, 16:27 takich ludzi jak Wy jest masa, uwierzcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycząca 30-stka Re: sa ale Ty zle szukasz IP: 84.38.160.* 22.10.07, 16:32 Hej, też chętnie poznam kogoś pokroju Rafała:) yoleczka@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: sa ale Ty zle szukasz IP: *.rzeszow.mm.pl 22.10.07, 16:56 To ja rownież poznam jakąs interesujaca Panią :)))) sla-weq@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: sa ale Ty zle szukasz IP: *.rzeszow.mm.pl 22.10.07, 16:58 Po Twoich wpisach mozna wywnioskować, że jestes strasznie uprzedzona do zabawy. Piszesz cos o pijaństwie na imprezach itp. hmmm, ludzie naprawde potrafią sie fajnie bawić bez alko, a jak ktos raz na jakis czas wyjdzie się zabawić to chyba nie jest jakimś degeneratem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal30 Re: sa ale Ty zle szukasz IP: 84.38.160.* 22.10.07, 20:13 jak by sie nudzila jakas plec piekna to prosze sie odezwac archaniol@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: statystyka IP: *.centertel.pl 22.10.07, 23:37 Nie czujecie panowie tego bluesa? "28 latka" to statystyczny przykład kobiety.Mniej więcej w tym wieku, opada zasłona z oczu.Aby nie przynudzać proponuję poszukać pana w wieku 35-37lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal30 Re: statystyka IP: 84.38.160.* 23.10.07, 23:46 bzdury piszesz! kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAneczka Re: statystyka IP: *.intertele.pl 24.10.07, 14:39 Oj Chłopcy i dziewczęta... Jqk to mówia każda potwora znajdzie swego amatora. i ta plastikowa pusta silikonowa lala, ale także inteligentny, wesoły facet..Wystarczy tylko poszukać ... czasem koło siebie a czasem na necie... Odpowiedz Link Zgłoś
sla-weq Re: statystyka 24.10.07, 15:34 racja... i na tym stwierdzeniu można zakończyć temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: statystyka IP: *.intertele.pl 24.10.07, 22:06 Rafał możesz zakończyć. Odsłoniłeś się wystarczająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_24 Re: statystyka IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 24.10.07, 23:18 prawda jest taka że spotkać interesujacą kobiete w lokalu typu klub czy dyskoteka w rze dla mnie graniczy z cudem , wielu znajomych (obu płci)podziela ta opinie - marzy mi sie lokal ze selekcja powyzej 24 czy 25 lat gdzie przebywaja ludzie na pewnym poziomie zwlaszcza kobiety:) i gdzie nie bede musial ogladac puszczalskich glupitkich nasto i 20 latek polujacyh na drniki za 30 pln oraz kretynow plci meskiej ktorym sloma wystaje z butow zataczajacych sie po kolejne piwo podsumowujac chyba ktos musi zalozyc wlasny klub albo trzeba bedzie zmienic miasto. kto nie szuka ten nie znajduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin30 Re: statystyka IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 25.10.07, 01:59 ja zaloze, koncze biznes plan.bedzie na ok 2000 osob.porzadna dyskoteka a nie jakies wiejskie popierdolki.wstep wtedy gdy bedzie dobry DJ a nie dla samego wstepu.selekcja.powyzej 18. Odpowiedz Link Zgłoś