Dodaj do ulubionych

Kupy, c.d.

IP: *.centertel.pl 13.06.11, 23:30
Cześć, to znowu ja, Wasza Carrie. Chciałam Wam powiedzieć, że mój psi nos nie może wytrzymać jak idziemy pod wiaduktem na dworcowej, tam gdzie stoją taksowki. Ludzie są chyba gorsi niż psy! I Wasze WC, takie okrągłe zielone, stoi obok z zakręconymi na śruby drzwiami. A jak Wasze nosy ?!!
Obserwuj wątek
    • Gość: też kierowca Re: Kupy, c.d. IP: *.stk.vectranet.pl 13.06.11, 23:36
      To w sumie jest zadupie, ale pod budynkiem urzędu na Wolności (przejście na parking) to dopiero jest syf, żaden urzędas nie czuje tego?
    • Gość: ha ha ha Re: Kupy, c.d. IP: *.stk.vectranet.pl 13.06.11, 23:38
      Spadające na głowy kupki gołebie nie przeszkadzają psinie i jego piszącemu panu ?
      Guana tyle, ze mozna nim handlować.
    • Gość: kabareton Re: Kupy, c.d. IP: *.unknown.vectranet.pl 13.06.11, 23:50
      Carrie powiedziała tyle co nasrała!!!Dlatego Zabrze tak śmierdzi.
    • Gość: Nosówka Re: Kupy, c.d. IP: *.unknown.vectranet.pl 14.06.11, 08:39
      To wychodek taksówkarzy. Widziałam, zwróciłam uwagę i dostałam opier**l
      Miałabym to gdzieś, gdyby sikali na trawę- ale obszczywając mur sprawiają że wszystko potem cuchnie.
      • Gość: nos Re: Kupy, c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 09:21
        horror dla nosa to jest dopiero na wyzwolenia koło tego przejścia na barbary!
        • Gość: kabareton Re: Kupy, c.d. IP: *.unknown.vectranet.pl 14.06.11, 10:18
          hehehe widać że są tacy co chodzą i smrody wąchają.Lepsi niż detektywi...............
          • Gość: proponuję Re: Kupy, c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 10:33
            Proponuję, żeby do wąchania tych smrodów zatrudnić jakiegoś skutecznie wybranego inspektora w UM.
            • Gość: popieram Re: Kupy, c.d. IP: *.stk.vectranet.pl 14.06.11, 11:03
              inspektor nirezbędny. przy okazji bezrobocie troche spadnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka