Gość: Rychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 14:34 Witajcie Moj ojciec załapał sie do pracy w firmie CREO przy ul. Baczynskiego w Rzeszowie - wyjazd do francji. Czy ktos ma jakies doswiadczenia z ta firma? Czy placa w terminie itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAŚKA Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.ip.netia.com.pl 15.11.07, 15:43 MOJ MAŻ TEŻ MA WYJECHAC Z TA FIRMA I TEZ CHCIALA BYM BARDZO JAKIEŚ INFORMACJE DODATKOWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.informel.pl 22.12.07, 09:22 a o co chodzi dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wituś Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.ostnet.pl 29.12.07, 22:54 Witam! Ja mam zamiar dzwonić do tej w sprawie pracy, polecił mi ja znajomy który nie narzeka na ta firmę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.informel.pl 03.01.08, 14:39 a on gdzie konkretnie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 18:25 To w końcu jak to jest z tym Creo ? Czy już ktoś pojechał z tej firmy. A tak wogóle jakie są warunki wyjazdów .Ile trzeba czekać na wyjazd i czy trzeba wcześniej pracować w firmie w Polsce.Jakie płace w takim razie w kraju.Bo pachnie mi to dużym oszustwem.Za dużo ludzi zachęca do pracy w tej firmie.Co koleś to chwali sie zarobkami a ja nie widzę tego najlepiej.A może ta pani by się wypowiedziała co pisała post we wrześniu .Ona powinna być już zorientowana.Bo z pewnością mąż wyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:04 ja mam wyjechac.jak coś bendzie nie tak to się odezwe bo mam cakly casz kompa przy sobie.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAŚKA Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.ip.netia.com.pl 08.01.08, 23:00 NO I CO DALEJ NIC NIE PISZECIE JAK RZECZYWISCIE WYGLADA PARAC AW FIRMIE CREO ..NA ILE WIARYGODNI SA I JKA WYGLADAJA ZAGRANICZNE WYJAZDY PRZEZ NICH ORGANIZOWANE ... KTO BYŁ ALBO COSIK WIE NIECH SLOWKO CHOC POWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 01:05 Widzę że podobnie jak ja czujesz się zaniepokojona tą firmą.Mój mąz dopiero zaczął tam pracowac.Rezygnując z pracy w naprawdę dobrej firmie.Wiem jedno , że jak do tej pory żadne z obietnic nie zostały s pełnione,wyjazd zagranicę sie odwleka ,umowa o pracę wymaga wiele do życzenia.Czekamy do pierwszej wypłaty jeżeli niespełni naszych oczekiwań mąż wraca do poprzedniej firmy.Niepodoba mi sie również to że wypłata z kontraktu będzie wypłacana w polskich złotych ,ktoś na tym zarabia.Mąz jest fachowcem a jeszcze nie spotkał się z podobną firmą straszny tam podobno bajzel.Ze słyszenia wiem , ale czy to prawda , że na Polskie konto wpływa około 5000 zł. Mam pytanie do ciebie czy twój mąż już w tej firmie pracuje jeżeli tak to co sądzisz o umowie obowiązującej w naszym kraju tej firmy? A tak wogóle to lepiej by sie rozmawiało na GG.Masz GG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sati Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 10.01.08, 19:14 Nie znam Creo, ale jesli twoj maz jest dobrym fachowcem i chce wyjechac za granice to polecam ci "worker.pl" z Rzeszowa. Bylem od nich w Holandii i mialem naprawde niezle zarobki i warunki w odroznieniu od znajomych co jechali z innych firm. Szwagier pojechal od nich do Anglii jako spawacz i ma 14 funtow na godzine. jakby ktos chcial moge dac namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek do sati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 21:13 Sati daj namiary na worker, z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
obcaa CREO 03.03.08, 17:46 no wiec dopiero teraz trafilam na ten watek i chetnie odpowiem na wszelkie watpliwosci zwiazane z firma CREO a szczegolnie z kontraktami zwiazanymi z zagranica poniewaz sama pracuje dla tej firmy, wiec w samej francji mamy w chwili obecnej okolo 50 pracownikow plus 15 na martynice, czym sie zajmujemy:instalacjami sanitarnymi wentylacja i klim. jesli chodzi o zarobki jako jedni z nielicznych w pelni respektujemy prawo francuskie mowiace o placach i nadgodzinach ,,, jesli macie wiecej pytan to zawsze moge na nie udzielic odpowiedzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: CREO IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 20:55 nie jest tak rozowo jezeli chodzi o prace w tej firmie. Oczywiscie zacheta jest na poczatku ale nastepne miesiace nie sa juz tak piekne jeszcze ja sie ma kretyniasta tlumaczke z ktora mozna porozmawiac sobie o pogodzie i ktora ma wszystko w tylku .oprucz tego podwojne listy plac wedlug prawa francuskiego mozna pracowac max 35 godz. w tygodniu a w pracuje sie 60 na 25 niema sie podklaki i jezeli gosciowi cos sie nie spodoba to mozna mu skoczyc jak ci nie zaplaci za nad godziny ja tak mialem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub Re: CREO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:53 temat tlumaczki to dluga historia . Dziwewczyna na Martynice nie nadaje sie do niczego. Zajmuje sie tylko sobą i interesuje ją głównie chęć zysku. Głównym jej zajęciem jest zwiedzanie wyspy i pobyt na plaży a praca tłumaczki jest jej obca. nie polecam korzystania z usług takiego tłumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: CREO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:01 masz racje. ja słyszałem od kilku osób że ta pani jest taka jak piszesz. ciekawe kto i po co ja zatrudnił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matis Re: CREO IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 09.06.08, 23:13 A ja tam jestem zadowolony z tej firmy. Płacą na czas i calkiem niezle. Juz w wielu firmach pracowałem i różnie było. A teraz nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olus Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie IP: *.w90-40.abo.wanadoo.fr 10.05.13, 14:09 Dzien dobry, Chcialam sie zapytac czy ktos moze zna inne firmy podobne do Creo i sprawdzone ? Moj ojciec chcialby wyjechac a budowe za granice. Creo wiem, ze sa solidna firma. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
adam_1230 Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie 22.01.15, 17:23 witam Czy dostałąś(e) odpowiedz o innych firmach wysyłających do pracy tak jak Creo o ile tak czy mogłabys podzielić sie tą informacją Z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
topexxxx Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie 24.05.14, 10:02 jak wszędzie są plusy i minusy . Największym plusem są planowe wypłaty Z drugiej strony minusem są potrącenia podatków , o których pracownik dowiaduje się w momencie sprawdzania swojego konta Plusem są darmowe mieszkania , dojazdy do pracy , zjazdy do kraju . Minusem są terminy zjazdów , czasem nawet co 12 tygodni Plusem jest opieka tłumaczki w razie problemów ze zdrowiem . Minusem , że trzeba mieć szczęście i trafić na właściwą osobę , bo często mają muchy w nosie i są wielce zmęczone Plusem może być dobry kierownik . Minusem że można mieć pecha i trafić na idiotę który się nie zna. Dla tych co nie boją się pracy fizycznej polecam CREO , odradzam alkoholikom , leniom , ściemniaczom szukającym przygód za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
adam_1230 Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie 22.01.15, 17:20 Witam Czy znasz podobne firmy które oferują prace we francji lub w niemczech bez znajomości języka na stanowisku monter instalacji.Wiem że Creo pasuje sie w czołówce .O ile znasz to napisz Dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adam_1230 Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie 02.02.15, 13:40 Witam Zanacie podobne firmy do creo jak tak to dajcie znać na adres meilowy adambrux@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hagaga123 Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie 28.01.16, 23:46 płaca w terminie ale nie do konca tyle ile sie nalezy i tłumacza sie podatkami kierownicy to idioci podlegajacy kolejnemu idiocie mówię tu o panu MT To co mnie wyprowadziło z równowagi to PODPI.ERDALACZE jest ich cała masa jeden kabluje na drugiego byle by zaistniec w oczach kierownika który jak powyzej jest idiota. Stare dziady które dzien w dzien narzekaja jak to ich panstwo zrobiło w balona i jak to ich creo dyma w tyłek i ze ostatni miesiac pracuja w tej firmie a w rezultacie pracuja juz 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
karol-69 Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie 17.04.16, 17:24 Z tego co wiem bardzo się pogorszyła atmosfera w pracy i niestety nawet są pracownicy którzy przez idiotów kierowników przechodzą załamania nerwowe nawet myśli samobójcze im po głowie chodzą. Nie o to moim zdaniem chodzi w pracy. Kierownicy nie szanują pracownika bez względu czy jest dobrym czy złym pracownikiem.Nawet jak by chciał ktoś porozmawiać o tym co się dzieje w pracy to nie ma z kim bo dyrektorzy też mają to w nosie delikatnie mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
marcosaintmarco Re: Opinie nt. firmy CREO Rzeszów, ul. Baczynskie 18.05.16, 14:06 tu kierownik " idiota "..... jak macie zalamania nerwowe to generalnie przez alkohol ktorego za duzo pijecie w weekendy , ale zawsze mozecie odwiedzic swego psychoterapeute ( jak go koles nie masz to zapytaj w swoim ZOZie) Jak wyjezdzasz zagranice jako monter , albo spawacz to znaczy ze powinienes juz cos umiec , a nie dopiero sie uczyc i miec pretensje ze ktos ci obcina wyplate bo zje!!!bales robote albo jestes misiu slabiutki , slabiutenki , duuuuuzzzzzzzooooo slabszy od kolegow , ktorym sie nie zmniejsza poborow!!! Wracajac do poprzedniego postu ; na jaki temat niby chcesz porozmawiac z dyrektorem ? Ze co niby dzieje sie w pracy ??? Ktos Cie mobinguje ??? Nie jestes na wakacjach , przyjechales tu pracowac fizycznie a nie lezec na kocyku nad sekwana pod hotelem i lowic ryby ! Kierownik jest od tego zeby cie rozliczyc z roboty i czasu w ktorym ja wykonales. Co myslisz ze te 6-7 tysiecy na miesiac prezes Ci da za darmo ? Komus sie cos chyba poje........balo Odpowiedz Link Zgłoś