leszlong 02.11.07, 14:54 Znów obywatele RP pokazali jaki mają stosunek do świąt i jak bardzo zależy im na spotkaniu ze zmarłymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Akcja Znicz na drogach Podkarpacia IP: *.160.unknown.vectranet.pl 02.11.07, 20:30 To sa skutki jazdy naszych niedzielnych kierowców bo 2/5 kierowców którzy wybrali się 1 listopada na groby to kierowcy bez doswiadczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Akcja Znicz na drogach Podkarpacia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 22:04 Chyba tak ci się tylko wydaje. Ja natomiast widzę, że najwięcej palantów jeździ w starych mocnych autach przyciągniętych z zachodu i tylko wydaje im się, że są doświadczeni. Sam uciekałem na poboczę, kiedy jakiś palany z czerwonego passata kombi RTA... wyjechał mi na czołówkę wyprzedzając pod górkę, na ciągłej przed zakrętem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autostrada Akcja Znicz na drogach Podkarpacia IP: *.res.pl 04.11.07, 13:01 Liczba wypadków nie zmniejszy się dopóki nie będziemy w końcu mieli autostrad! Każdy, kto jechał przez Polskę dalej niż 500 kilometrów, zgodzi się ze mną. Mi wystarczy około 100km, żeby zacząć traktować ograniczenia prędkości z przymrużeniem oka. A wam? Odpowiedz Link Zgłoś