Gość: Prześmiewca IP: *.centertel.pl 30.01.08, 21:14 I co Polacy? Cisza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PP Re: Policja szuka sprawców napadu na Romów IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 30.01.08, 21:34 A co płakać mam bo paru Romów poszarpano? Też mi afera. Takie rzeczy codziennie widzę na osiedlu, no ale jak nie szarpią Cyganów, to temat niegodny GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re:do Prześmiewcy: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 09:52 Prowadziłem punkt handlowy. Kilkakrotnie cyganie podkradali drobne towary. W końcu się wkur..em. Zabroniłem im wejścia do mojego sklepu. Początkowo burzyli się. Mimo zakazu wchodzili nadal - jak to cyganie. Wówczas ja przerywałem obsługę klientów i chodziłem za cyganem (cyganką) krok w krok dając jemu (jej) oraz wszystkim w sklepie, że patrzę na ręce by czegoś nie ukradli. Po kilku próbach przestali do mnie przychodzić w celu KRADZIEŻY. Dla mnie Cygan pozostanie złodziejem, ponieważ niestety NIE ZNAM CYGANÓW, KTÓRZY NIE KRADNĄ . I wcale nie wstydzę się swoich poglądów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re:do Prześmiewcy: IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 31.01.08, 18:53 Zgadza się. Dla mnie Rom, Rumun, Cygan to jeden ch... Oni żerują na naszej naiwności, szczególnie ci na skrzyżowaniach (czemu im tego jeszcze ktoś nie zabronił, czyt. Policja). Kuśtyka taki tam i z powrotem, udając strasznie niepełnosprawnego i biednego. Pomijam to, że trzeba na takiego uważać, żeby nie wlazł pod koła. Ale jak pasuje zdążyć mu na autobus to zapitala szybciej niż niejeden zdrowy. I kule wtedy mu niepotrzebne. A widząc takich Romów, Rumunów, czy Cyganów "biedaków-niepełnosprawnych" wcale nie czuję żalu, a niechęć. Szkoda mi jedynie tylko tych malutkich dzieci, które nic nie rozumieją, a rodzice tak je wykorzystują. A czemu dostali łomot? Może kogoś właśnie okradli, albo ot tak sobie, bo znaleźli się w złym miejscu o złej porze. Mało to napadów zdarza się w Polsce co dnia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieRom Policja szuka sprawców napadu na Romów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 12:36 Niedaleko od Mielca, w biały słoneczny zimowy dzień, przechodząc przez Rynek w Dębicy, mijając bardzo czarnego pijanego Roma, ten mamrocząc coś wywalił mi ,,fangę,,. Ponieważ jestem b.policjantem - zanim pomyślałem wyłożyłem mu dwie i kopa wq rozporek, schyliłem się aby podnieść okulary, które mi spadły i wtedy zdążyłem pomyśleć, że jestem w miejscu gromadzenia i przesiadywania Romów zwanych dawniej Cyganami, i że za chwilę będę miał na karku kilku Cyganów,Cyganek i Cyganiatek. Dlatego pozwoliłem Romowi oddalić się marynarskim krokiem. Przechodząc obok postoju Taxi usłyszałem: Panie, wreszcie mu ktoś dołożył! Przed chwilą uderzył w twarz starszego gościa i szarpał wcześniej innego.... Idzie i po koleji chce bić przechodniów.... I było to w Centrum i w biały dzień i nie było tam sfrustrowanej pani ze świetlicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Policja szuka sprawców napadu na Romów IP: *.nm.e-zet.pl 31.01.08, 13:15 Gazeta Wyborcza zmienia poglady ? jeszcze niedawno bylo glosno o morderstwie w Belgii ktorego dokonalo 2 Romów Polskiego pochodzenia i wtedy GW smialo nazywala ich Polakami a tutaj prosze zmiana o 180 stopni i nazwanie rzeczy po imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielczanin A gdy ja ratowałem kiedyś polskie dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 12:55 bo były bite przez "Romów" to jakoś żadna gazeta tego nie chciała opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezus Re: A gdy ja ratowałem kiedyś polskie dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 14:21 Jednej podstawowej rzeczy nie rozumiecie. Oni zostali pobici dlatego ,że sa Romami. O to chodzi. Co mają do tego opisywane sytuacje przez was? Gdyby jakiś Rom pobił kogoś dlatego ,że jest Kowalskim albo polakiem to wtedy mozna sprawy porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś