Gość: rafter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 18:46 Czesc czy wiecie cos na temat hotelu Amaris -słoneczny brzeg w Bulgari.Prosze o jakies opinie .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: Hotel Amaris IP: *.mbp.kielce.pl 28.05.08, 10:54 ja wiem tylko ile można przeczytać w internecie ale tez chętnie się dowiem czegos bo się tam wybieram. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szreder Re: Hotel Amaris IP: *.gprs.plus.pl 18.07.08, 16:47 Ja stamtąd wróciłem właśnie. Uważam, że jest to miejsce godne polecenia. Mam bardzo miłe wspomnienia i chętnie tam wrócę. Oczywiście trzeba wziaść pod uwagę że to nie jest hotel 5 gwiazdkowy i mieć to na uwadze, ale w swojej klasie jest naprawdę bardzo dobry.Jedynie położenie nie bardzo mi odpowiadało, możnaby trafić lepiej, hotel jest wcisnęty w jakieś mało atrakcyjne miejsce ale poza tym wszystko jest w porządku i kiedy teren wokoł zostanie zagospodarowany będzie ok. Zdecydowanie jestem zadowolony zarówno z hotelu jak i miejscowości w której się znajduje. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał14 Re: Hotel Amaris IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 21:04 SUPER,SUPER,SUPER hotel.doskonałe położenie blisko plaży,jak się wychodzi z hotelu odrazu jest wielki basen 6+ Odpowiedz Link Zgłoś