julitta81 27.02.08, 23:36 szukam dobrego chirurga dziecięcego dla niemowlaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankawojcik Re: Chirurg dziecięcy-PILNE! 28.02.08, 08:57 Pani Ziemniak Barbara lek. med. spec. chirurgii dziecięcej przyjmuje w przychodni na Lwowskiej i chyba gdzieś na Jabłońskiego Odpowiedz Link Zgłoś
klami13 Re: Chirurg dziecięcy-PILNE! 03.03.08, 07:57 W przychodni na Lubelskiej nie ma problemu z dostaniem sie do chirurga i przyjmuje tam taki fajny Pan dr, który pracuje tez na Warzywnej ale nie pamietam nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
klami13 Re: Chirurg dziecięcy-PILNE! 03.03.08, 07:58 Juz znalazłam Tomasz Wieliczko Odpowiedz Link Zgłoś
koralik_z_fasolka doskonaly chirurg 19.04.08, 11:22 pewnie juz nie aktualne ale moze kiedys przyda sie komus innemu. DOSKONALYM chirurgiem jest dr. Michał Kądziela. Niestety sama mialam okazje przekonac sie na wlasnej skorze.moj syn mial wtedy niespelna dwa miesiace. Pracuje w szpitalu na lwowskiej, we wtorki przyjmuje w poradni chirurgicznej rowniez przy spitalu lwowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa.adalbert Re: Chirurg dziecięcy-PILNE! 19.11.08, 20:29 podciągam temat, też szukam dobrego chirurga na 2 miesięcznego oseseka, wszelkie informacje mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
asbi Re: Chirurg dziecięcy-PILNE! 23.11.08, 21:52 Również polecam dr Barbarę Ziemniak. Przyjmuje w Medicorze koło stacji. Wizyta kosztuje 70 zł, dostaliśmy skierowanie do szpitala, gdzie pani dr robiła małemu zabieg podcięcia wędzidełka pod języczkiem. Bardzo fajnie i sympatycznie. Teraz dowiedziałam się ze przyjmuje również w przychodni przy szpitalu i tam pójdziemy do kontroli. Podobno dosyć łatwo się do niej dostać. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Chirurg dziecięcy-PILNE! 02.12.08, 23:24 zależy, co jest do zrobienia. Jeżeli chodzi o narządy rodne to najlepsza jest dr Łydka - przyjmuje w przychodni przy WSK. Jedynie w jej ręce "oddałam" 2 synków:) Odpowiedz Link Zgłoś