Dodaj do ulubionych

Zmieniam operatora internetu i zastanawiam

IP: 213.199.192.* 14.05.08, 09:20
sie kogo wybrac.Prosze o rade i opinie.Z gorki dzieki./Podwislocze/
Obserwuj wątek
    • Gość: sis Re: Zmieniam operatora internetu i zastanawiam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:47
      a z usług którego operatora korzystałeś?
      • Gość: inz tylko nie RSK IP: *.gemini.net.pl 20.05.08, 18:05
        byle nie RSK, męczyłam się z nimi kilka lat, potem przeszłam do ZETO- jest
        b.dobrze, bo to solidna firma w przeciwieństwie do rsk

nie ma przestojów, spadają ceny i rośnie przepustowość łączą
        • Gość: ad Re: tylko nie RSK IP: *.nat.rsk.pl 28.08.08, 11:24
          a glupoty gadasz.ja juz kilka lat jestem w rsk i nie mialem
          problemow.wszystko chula jak trzeba,transfery wysokie itd.
      • Gość: bratpit Re: Zmieniam operatora internetu i zastanawiam IP: 83.15.3.* 23.05.08, 21:11
        Mialem radiowy z Mikrotela.Z poczatku to jakos biegalo ale pod
        koniec to tragedia.
    • Gość: gość Re: Zmieniam operatora internetu i zastanawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:26
      bierz neostradę, może mają teraz jakąś promocję, ja mam i chwalę
    • Gość: as Re: Zmieniam operatora internetu i zastanawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:00
      Ja mam z rsk i faktycznie parę lat temu był okres że net nie działał najlepiej
      ale od tamtego czasu (czyli gdzieś tak od 4-5 lat chyba) jest w porządku. Ceny
      też spadają a przepustowość rośnie. Dla przykładu do niedawna płaciłem 64 zł za
      512kb a niedawno zaproponowali mi w ramach jakiejś promocji (ale na stałe) 512kb
      za 40zł albo 1mb za 60zł.
      • Gość: ? Re: Zmieniam operatora internetu i zastanawiam IP: 84.38.160.* 20.05.08, 21:31
        ?
        • Gość: gtw Re: Zmieniam operatora internetu i zastanawiam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:50
          SL-NET, płacę 48 zl za 1 Mbps, nie narzekam....
          • Gość: Ada a jaki operator jest na Lubelskiej ? IP: *.intertele.pl 21.05.08, 07:22
            • Gość: inz Re: a jaki operator jest na Lubelskiej ? IP: *.gemini.net.pl 21.05.08, 18:20
              podam przykład dlaczego nie rsk: przy rozwiązywaniu umowy przez mnie w ich
              siedzibie na słowackiego jakiś gość pytał się dlaczego? mówię mu, że często nie
              ma neta, zagrzmi gdzieś w krakowie a w rzechu już nie ma neta, jak w pt padł net
              to do pn go nie było, nie odbierają telefonów jak nie ma neta itp praktyki jakie
              stosowała/stosuje ta firma

na to gość mi odpowiedział: jak to nie odbierają widać dzwoniłam na fax, bo oni
              zawsze przyjmują zgłoszenia o braku neta

no cóż, brak słów, niech każdy oceni sam

tu przykład ceny z zeto:
              Pakiet MIDI
              1024 kb/s/256 kb/s/45 zł/19,99zł
              W godzinach od 23.00 do 6.00 prędkość transferu jest podwojona.

zetorzeszow.pl/?c=mdTresc-cmPokaz-149
              pozdr

• Gość: IP Re: a jaki operator jest na Lubelskiej ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 19:30
                Gdzie mozna uzuskaj najszybsze polacznie za jak najmniejsza kwote.
                • Gość: inz Re: a jaki operator jest na Lubelskiej ? IP: *.gemini.net.pl 22.05.08, 22:10
                  poszukaj jacy operatorzy są u ciebie dostępni i porównaj ich oferty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka