Dodaj do ulubionych

Adecco - Neostrada

IP: 193.37.139.* 26.07.08, 01:15
czy pracował lub pracuje ktoś z was na infolini neostrady przez adecco? konkretnie interesuje mnie temat umowy miesiecznej. przez rok czasu mamy co miesiac podpisywac umowe... o prace, zlecenie czy co????????? czy to jest wogole legalne? :P i jak to wygląda po roku? dają na stałe??

i kolejne pytanie. Gdy ktos pracuje na cały etat to moze sobie jescze brać nadgodziny? czy tylko w przypadku mniejszych etatów mozna dobierac godziny...

ostatnia rzecz, podobno po tym szkoleniu 3-tyg ma byc ostateczny test od ktorego zalezy czy kogos zatrudnią czy nie. jaka jest procentowosc zdania tego testu? czy są na nim tylko rzeczy , tematy , ktore poruszane są podczas szkolenia?

proszę o odpowiedź jeżeli ktoś wie coś na ten temat

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: internauta Re: Adecco - Neostrada IP: *.nm.e-zet.pl 26.07.08, 19:49
      Witam
      Ja tam pracowałem dosyć długi czas i było bardzo przyjemnie zwłaszcza atmosfera
      w pracy była super. Przez rok czasu są umowy o pracę tymczasową i oczywiście są
      100% legalne :) po roku takiej umowy nie mogą wystawić więc dają umowę na rok
      kodeksową. Tylko jak ma się mniej niż cały etat można dopracować do pełnego,
      natomiast jak się ma cały etat to nie można wypracować więcej.
      Na tym ostatnim egzaminie jest to wszystko co było na szkoleniu, jeśli ktoś jest
      na szkoleniu i choć troszkę się przyłoży na pewno zda , wiem to po sobie :)
      • Gość: dŻeSS Re: Adecco - Neostrada IP: 193.37.139.* 28.07.08, 00:34
        Dzieki bardzo za odpowiedz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka