Gość: abba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:24 gzie jest w rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nel Re: KYOTO SUSHI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:34 na piłsudskiego 32 bodajże, tam gdzie bank BZ WBK przynajmniej logo tam widzialam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: KYOTO SUSHI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 13:45 piękne dzięki, pytałem, bo nie mogłem znależc na necie, słabo sie reklamuja, a może od niedawna istnieją?. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: KYOTO SUSHI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 16:47 brawo moje przeczucia, znów mnie nie myliły. Jak tam jest?, był ktos może?, mam tam mieć imprezę firmowa, czego mogę sie tam spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: KYOTO SUSHI IP: *.nm.e-zet.pl 12.09.08, 16:58 surowego jedzenia :/ zeby w XXI wieku knajpa nie miala gdzie ugotowac jedzenie to skandal gdzie jest sanepid ?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nata90r Re: KYOTO SUSHI 12.09.08, 17:45 byłam tam ostatnio na sushi i było rewelacyjne!! Bardzo mi sie tam podoba i gorąco polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: KYOTO SUSHI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 14:37 dzięki wszystkim za info. wkrótce sie przekonam na własnej skórze jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś