Gość: Jaś Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 09:05 Ludzie, tylko popatrzcie, sterydy wyłażą tym ochroniarzom uszami więc czego oczekujecie, tam już nie ma miejsca na mózg, to to samo co legia cudzoziemska, płatni bandyci w służbowych samochodach w świetle bzdurnego polskiego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Ochroniarze to w wiekszosci bezmozgowe bydlo! 18.09.08, 09:55 napakowane sterydami i zakompleksione. Czegoz wiec od bydla wymagac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twojastara ja wymagam, zeby.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 10:31 zeby sie byli grzeczni i kulturalni, zeby sie myli!!, ladnie sie klaniali Panu, czyli mnie, szczekali na zawolanie, zamiatali chodniczek, nie zarli tam gdzie Pan, czyli ja, nie zalatwiali sie tam gdzie Pan, czyli ja i nie wq*wiali swoja nedzna obecnoscia kiedy sobie nie zycze. Tego wymagam, a takze docenic potrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.ghnet.pl 18.09.08, 10:27 Czy to jakas nowosc zarowno zakowanie sie tych pseudoochroniarz jak i ich szefa? Podobne i o wiele gorsze sceny mozna widziec chyba w calej Polsce. Ja mam okazje ogladac to czesto w Krakowie z Rynkiem Glownym wlacznie. Przeciez glownie po to idzie sie na ochroniarza, aby miec mini-wladze i ja pokazywac. Chamstwo, a czasem wrecz brutalnosc w stosunku do ludzi czy okradanie ochranianych obiektow, to tylko wg szefow firm ochraniarskich jest niemozliwe. Zreszta niedaleko pada jablko od jabloni skora w naszym demokratycznym kraju policja ma prawo zabijac niewinnych ludzi przez pomylke, ale zgodnie z procedurami. Dla mnie jest to jeden z wielu przykladow, ze nie umiemy poradzic sobie z ta demokracja i kraj gnije. Bardzo pesymistycznie widze najblizsza przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesz Agnieszka Bajda to zakompleksiona baba! IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 18.09.08, 10:54 i w dodatku brzydka fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:54 pracownicy sklepu powinni może wezwać pogotowie. a tych ścierwusów ochroniarzy należy karać - i robić testy psychologiczne. Niedowartościowane, prymitywne dresy wywodzące się z plebsu i najgorszej hołoty. Kupa ścierwa i tyle. Mocni są- w stosunku do kobiet i słabych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:13 Skoro to taka chudzinka to dlaczego pani redaktor go nie podniosła czyżby czuła JEDNAK zagrażonie od tej chudzinki.Gdyby ten bezdomny pijany wszedł do redakcji pewnie by ta pani go poczęstowała kawą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia75 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:29 Pani redaktor mogła sama przejąć inicjatywę i zaopiekować się biednym bezdomnym pijaczkiem.Może powinna go nawet zaprosić do redakcji na kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.wod.airbites.pl 18.09.08, 13:10 Chyba czekali aż facio wykorkuje.To nie byli ochroniarze,to raczej łowcy skór. Odpowiedz Link Zgłoś
hlk19722 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów 18.09.08, 19:01 Faceta bomba, ale mały zapalnik. To są kompleky "facetów" z małymi ..., debile po podstawówkach i tyle. Niespełnione marzenia zostania policjantem. A czy pani redaktor nuie może złozyć zawiadomienia do prokuratury? Naruszenie nietykalności cielesnej itd. ... Ukarać F R A J E R Ó W !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba.b2 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 88.156.160.* 18.09.08, 19:54 Ciekawe czy jak sa sami bewz munduru i jest wieksza gruba mlodych ludzi czy sa wtedy tacy silni>Securite OFICE to najweksze cwaniaki z firm ochroniarskich w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddamiano [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 82.160.252.* 18.09.08, 21:34 Ludzie czytam te komentarze i nie wiem w czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXX Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 82.160.252.* 18.09.08, 21:51 Ludzie ochrona to nie pomoc społeczna ich praca nie polega na niańczeniu żuli!!! Macie jakiś problem i czepiacie się tego ze przyjechało 6 facetów- to prawdopodobnie był przycisk anty napadowy więc co w jednego mieli przyjechać!!! A Paniusia z GW niech by kolegę żula przytuliła pocałowała w czółko i postawiła jeszcze kolejną flaszeczkę na pewno byłby bardzo zadowolony ale nie jego wygląd co Paniusie zraził? Oj kobieto zajmij się naprawdę istotnymi problemami a jak chcesz być tanim pismakiem to zmień gazetę... Ja myślę, żę przełożeni sobie z Paniusią przeprowadzą rozmowę bo chyba jej się coś w świadomości zatarło... Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Ochrona zachowała się jak banda chuliganów 18.09.08, 22:26 Czytam komentarze i mam wrażenie, że część osób wypowiadających się prezentuje niższą kulturę osobistą niż ci panowie z ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 do huskyman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 21:21 Jeżeli jesteś adm. i dbasz o regulamin powinieneś być obiektywny. Twoje wrażenia mnie nie interesują - dbałość o regulamin to Twoja domena. Jako adm. swoje odczucia i oceny zachowaj dla siebie i pozwól innym odstawiać błazenadę. Wpisz mój IP na czarną listę. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: do huskyman 20.09.08, 15:01 Gość portalu: 123 napisał(a): > > Jeżeli jesteś adm. i dbasz o regulamin powinieneś być obiektywny. > > Twoje wrażenia mnie nie interesują - dbałość o regulamin to Twoja domena. > Jako adm. swoje odczucia i oceny zachowaj dla siebie i pozwól innym odstawiać > błazenadę. > > Wpisz mój IP na czarną listę. > Dbałość o regulamin to powinna być również Twoja domena. Skoro ty tego nie wiesz, postaram się Tobie czasem o tym przypomnieć. To, że jestem administratorem tego forum nie odbiera mi prawa wypowiadania się w tematach. Więc uwagi tego typu zostaw lepiej na przyszłość dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic1234 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 88.156.163.* 21.09.08, 09:41 jestem ciekawy kto dał tym trolom jakie kolwiek uprawnienia do przeprowadzania interwenci na ulicach.ta niby ochrona to zwykłe ciecie do pilnowania zakładów pracy.nachlają sie sterydów i lengną sie kanarki debilom w głowach.tych legalnie działających bandytów powinni pozamykac .od pilnowania porządku jest policja a nie ciecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 15:09 To skandal! Jak można było tak sie zachować? Za co płaci się tym ochroniarzą? Od czego oni właściwie są? Czeęsto widzę jak jeżdżą sobie samochodami z napisem ochrona tak bez celu i szpanują. Ten zawód jest kompletnie niepoterzebny, tam pracują ludzie bez wykształcenia i sami nieudacznicy, któży nic nie potrfią robiuć i mają dwie lewe rece. Myślą że jak dostaną mundurek to juz są Rambo a przecież to tylko zwyki ciecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaczek Re: Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 20:29 Ochrona to nic innego jatk tylko zwyki ciecie co nic nie mogą. Od pilnowania porządku na ulicach miast jest Policja która ma do tego uprawnienia. Ochrona jest od pinowania sklepów i zakładów pracy i nie ma prawa podejmować działań poza tym terenem. Pytam wiec jakim prawem ci ochroniarz (ciecie) pojawili się na ulicy i szarpali niewinnego człowieka? Kto daje tym cieciom prawo do panoszenaia się na ulicach? i w końcu od czego oni właściwie są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzio Re: Ochrona jest potrzebna!!!!!!!!!!!! IP: 91.108.92.* 15.02.09, 21:20 Re: Ochrona jest potrzebna!!!!!!!!!! Autor: dziadzio witam wszystkich na tym forum,sa tutaj pozytywne oraz negatywne odpowiedzi oczywiscie przewazaja negatywne .kiedys sam pracowałem w ochronie i to długi czas bo trwało to 10lat i mało tego ,pracowałem w tej firmie o której się wypowiadacie , przez te 10 lat pracowałem tam w patrolu interwencyjm , praca ta wiele mnie nauczyła , praca miedzy ludzmi w dzien czy to w nocy , wyjazdy na interwencje , zabezpieczanie imprez masowych , ochrona osobista oraz wiele wykonywanych czynnosci w tej branzy może duzo człowieka nauczyć bardzo wiele , w sposób godny,godne zachowanie w obec drugiego człowieka czy to w obec tego kturego zagraza innym czy w obec tego kturemu należy pomóc, w obec tych pierwszych dla nich nie zawsze oplaca się byc dobrym ale wszystko czyli zachowanie ochrony musi byc w granicach rozsadku i tolerancji. Smieszy mnie wypowiedz jednego z was ktury twierdzi że jak ktos ma na sobie mundur oraz pałkę,kajdanki i gaz (czyli środki przymusu bezposredniego)to wtedy woda mu do głowy uderza.powiem wam że ja posiadałem przy sobie wszystkie srodki przymusu bezposredniego łacznie z bronia palna(pomyslicie teraz po co tym ludziom bron palaczyli ostra)otóz dlatego że ci ludzi niezajmuja sie tylko wyjazdami do zebraków zakłocających spokój publiczny,ale w swych zadaniach maja bardzo poważą pracę , poważne zagrożenia kture spotykaja ich jak i równiez ich klijentów.firma Security office w Rzeszowie jest jedna z firm ktura sie podejmie najgorszych zlecen ,kture inne firmy sie tego nie podejmuja ze wzgledu na bezpieczeństwo swych ludzi,ale praca w patrolu interwencyjnym to nie praca w przedszkolu , tam musza byc najlepsi dobrze wyszkoleni ludzie kturzy nie cofną sie przed niczym.( w latach 1996-2006)za moich czasów pracowali najlepsi a obecnie niewiem ,nie przebywam w kraju , Mógłbym duzo pisac .na zakończenie pozdrawiam dyrekcję Security Office oraz cały zarząd, (komentarz dodał (były pracownik ,psełdonim Dziadzo)pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga jak posadzić pijanego IP: *.128.107.226.static.crowley.pl 30.05.10, 00:55 Wszyscy psioczą na ochronę a co zrobili przechodnie i panie z redakcji widzące upadającego i lezącego człowieka??? Nic, nic nie zrobili, czekali na dalszy rozwój sytuacji czy to nie jest chamstwo? Nie ruszyliście się bo facet był brudny i pijany??? W ramach oczekiwania na rozwój sytuacji doczekali się nasi samarytanie przyjazdu ochrony i poprosili o podniesienie człowieka. Czy wy jesteście poważni jak można posadzić faceta który jest tak pijany???? Musi leżeć bo jak siądzie nie daj Boże na ławce to się przewróci i krzywdę sobie zrobi. Musi leżeć do czasu przyjazdu policji dla własnego bezpieczeństwa. W głowie mi się nie mieści co panie z redakcji piszą za głupoty, same się nie ruszyły a innych oczerniają,może zacznijcie od siebie i od przyglądających się ludzi dlaczego nikt nic nie zrobił przed przyjazdem ochrony Odpowiedz Link Zgłoś