Dodaj do ulubionych

Ochrona zachowała się jak banda chuliganów

• Gość: Jaś Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 09:05
      Ludzie, tylko popatrzcie, sterydy wyłażą tym ochroniarzom uszami więc czego
      oczekujecie, tam już nie ma miejsca na mózg, to to samo co legia cudzoziemska,
      płatni bandyci w służbowych samochodach w świetle bzdurnego polskiego prawa.
      • 1zorro Ochroniarze to w wiekszosci bezmozgowe bydlo! 18.09.08, 09:55
        napakowane sterydami i zakompleksione. Czegoz wiec od bydla wymagac?
        • Gość: twojastara ja wymagam, zeby.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 10:31
          zeby sie byli grzeczni i kulturalni, zeby sie myli!!, ladnie sie
          klaniali Panu, czyli mnie, szczekali na zawolanie, zamiatali
          chodniczek, nie zarli tam gdzie Pan, czyli ja, nie zalatwiali sie
          tam gdzie Pan, czyli ja i nie wq*wiali swoja nedzna obecnoscia kiedy
          sobie nie zycze. Tego wymagam, a takze docenic potrafie.
    • Gość: jan Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.ghnet.pl 18.09.08, 10:27
      Czy to jakas nowosc zarowno zakowanie sie tych pseudoochroniarz jak
      i ich szefa? Podobne i o wiele gorsze sceny mozna widziec chyba w
      calej Polsce. Ja mam okazje ogladac to czesto w Krakowie z Rynkiem
      Glownym wlacznie. Przeciez glownie po to idzie sie na ochroniarza,
      aby miec mini-wladze i ja pokazywac. Chamstwo, a czasem wrecz
      brutalnosc w stosunku do ludzi czy okradanie ochranianych obiektow,
      to tylko wg szefow firm ochraniarskich jest niemozliwe. Zreszta
      niedaleko pada jablko od jabloni skora w naszym demokratycznym kraju
      policja ma prawo zabijac niewinnych ludzi przez pomylke, ale zgodnie
      z procedurami. Dla mnie jest to jeden z wielu przykladow, ze nie
      umiemy poradzic sobie z ta demokracja i kraj gnije. Bardzo
      pesymistycznie widze najblizsza przyszlosc.
    • Gość: wiesz Agnieszka Bajda to zakompleksiona baba! IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 18.09.08, 10:54
      i w dodatku brzydka fuj...
    • Gość: ee Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:54
      pracownicy sklepu powinni może wezwać pogotowie. a tych ścierwusów ochroniarzy
      należy karać - i robić testy psychologiczne. Niedowartościowane, prymitywne
      dresy wywodzące się z plebsu i najgorszej hołoty. Kupa ścierwa i tyle. Mocni
      są- w stosunku do kobiet i słabych
    • Gość: zuzia Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:13
      Skoro to taka chudzinka to dlaczego pani redaktor go nie podniosła
      czyżby czuła JEDNAK zagrażonie od tej chudzinki.Gdyby ten bezdomny
      pijany wszedł do redakcji pewnie by ta pani go poczęstowała kawą?
    • Gość: zuzia75 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:29
      Pani redaktor mogła sama przejąć inicjatywę i zaopiekować się
      biednym bezdomnym pijaczkiem.Może powinna go nawet zaprosić do
      redakcji na kawę?
    • Gość: gość portalu Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.wod.airbites.pl 18.09.08, 13:10
      Chyba czekali aż facio wykorkuje.To nie byli ochroniarze,to raczej
      łowcy skór.
    • hlk19722 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów 18.09.08, 19:01
      Faceta bomba, ale mały zapalnik. To są kompleky "facetów" z
      małymi ..., debile po podstawówkach i tyle. Niespełnione marzenia
      zostania policjantem. A czy pani redaktor nuie może złozyć
      zawiadomienia do prokuratury? Naruszenie nietykalności cielesnej
      itd. ... Ukarać F R A J E R Ó W !!!
    • Gość: kuba.b2 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 88.156.160.* 18.09.08, 19:54
      Ciekawe czy jak sa sami bewz munduru i jest wieksza gruba mlodych
      ludzi czy sa wtedy tacy silni>Securite OFICE to najweksze cwaniaki z
      firm ochroniarskich w Rzeszowie
    • Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: dddamiano [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Daria Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 82.160.252.* 18.09.08, 21:34
      Ludzie czytam te komentarze i nie wiem w czym
    • Gość: XXXXXX Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 82.160.252.* 18.09.08, 21:51
      Ludzie ochrona to nie pomoc społeczna ich praca nie polega na niańczeniu żuli!!!
      Macie jakiś problem i czepiacie się tego ze przyjechało 6 facetów- to
      prawdopodobnie był przycisk anty napadowy więc co w jednego mieli przyjechać!!!
      A Paniusia z GW niech by kolegę żula przytuliła pocałowała w czółko i postawiła
      jeszcze kolejną flaszeczkę na pewno byłby bardzo zadowolony ale nie jego wygląd
      co Paniusie zraził? Oj kobieto zajmij się naprawdę istotnymi problemami a jak
      chcesz być tanim pismakiem to zmień gazetę... Ja myślę, żę przełożeni sobie z
      Paniusią przeprowadzą rozmowę bo chyba jej się coś w świadomości zatarło...
    • huskyman Ochrona zachowała się jak banda chuliganów 18.09.08, 22:26
      Czytam komentarze i mam wrażenie, że część osób wypowiadających się prezentuje niższą kulturę osobistą niż ci panowie z ochrony.
      • Gość: 123 do huskyman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 21:21

Jeżeli jesteś adm. i dbasz o regulamin powinieneś być obiektywny.

Twoje wrażenia mnie nie interesują - dbałość o regulamin to Twoja domena.
        Jako adm. swoje odczucia i oceny zachowaj dla siebie i pozwól innym odstawiać
        błazenadę.

Wpisz mój IP na czarną listę.

• huskyman Re: do huskyman 20.09.08, 15:01
          Gość portalu: 123 napisał(a):

>
          > Jeżeli jesteś adm. i dbasz o regulamin powinieneś być obiektywny.
          >
          > Twoje wrażenia mnie nie interesują - dbałość o regulamin to Twoja domena.
          > Jako adm. swoje odczucia i oceny zachowaj dla siebie i pozwól innym odstawiać
          > błazenadę.
          >
          > Wpisz mój IP na czarną listę.
          >

Dbałość o regulamin to powinna być również Twoja domena. Skoro ty tego nie wiesz, postaram się Tobie czasem o tym przypomnieć. To, że jestem administratorem tego forum nie odbiera mi prawa wypowiadania się w tematach. Więc uwagi tego typu zostaw lepiej na przyszłość dla siebie.
    • Gość: nic1234 Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: 88.156.163.* 21.09.08, 09:41
      jestem ciekawy kto dał tym trolom jakie kolwiek uprawnienia do przeprowadzania
      interwenci na ulicach.ta niby ochrona to zwykłe ciecie do pilnowania zakładów
      pracy.nachlają sie sterydów i lengną sie kanarki debilom w głowach.tych
      legalnie działających bandytów powinni pozamykac .od pilnowania porządku jest
      policja a nie ciecie
    • Gość: Igor Re: Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 15:09
      To skandal! Jak można było tak sie zachować? Za co płaci się tym
      ochroniarzą? Od czego oni właściwie są? Czeęsto widzę jak jeżdżą
      sobie samochodami z napisem ochrona tak bez celu i szpanują. Ten
      zawód jest kompletnie niepoterzebny, tam pracują ludzie bez
      wykształcenia i sami nieudacznicy, któży nic nie potrfią robiuć i
      mają dwie lewe rece. Myślą że jak dostaną mundurek to juz są Rambo a
      przecież to tylko zwyki ciecie.
    • Gość: żaczek Re: Ochrona zachowała się jak banda chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 20:29
      Ochrona to nic innego jatk tylko zwyki ciecie co nic nie mogą. Od
      pilnowania porządku na ulicach miast jest Policja która ma do tego
      uprawnienia. Ochrona jest od pinowania sklepów i zakładów pracy i
      nie ma prawa podejmować działań poza tym terenem. Pytam wiec jakim
      prawem ci ochroniarz (ciecie) pojawili się na ulicy i szarpali
      niewinnego człowieka? Kto daje tym cieciom prawo do panoszenaia się
      na ulicach? i w końcu od czego oni właściwie są?
    • Gość: dziadzio Re: Ochrona jest potrzebna!!!!!!!!!!!! IP: 91.108.92.* 15.02.09, 21:20

Re: Ochrona jest potrzebna!!!!!!!!!!
      Autor: dziadzio
      witam wszystkich na tym forum,sa tutaj pozytywne oraz negatywne odpowiedzi
      oczywiscie przewazaja negatywne .kiedys sam pracowałem w ochronie i to długi
      czas bo trwało to 10lat i mało tego ,pracowałem w tej firmie o której się
      wypowiadacie , przez te 10 lat pracowałem tam w patrolu interwencyjm , praca ta
      wiele mnie nauczyła , praca miedzy ludzmi w dzien czy to w nocy , wyjazdy na
      interwencje , zabezpieczanie imprez masowych , ochrona osobista oraz wiele
      wykonywanych czynnosci w tej branzy może duzo człowieka nauczyć bardzo wiele , w
      sposób godny,godne zachowanie w obec drugiego człowieka czy to w obec tego
      kturego zagraza innym czy w obec tego kturemu należy pomóc, w obec tych
      pierwszych dla nich nie zawsze oplaca się byc dobrym ale wszystko czyli
      zachowanie ochrony musi byc w granicach rozsadku i tolerancji. Smieszy mnie
      wypowiedz jednego z was ktury twierdzi że jak ktos ma na sobie mundur oraz
      pałkę,kajdanki i gaz (czyli środki przymusu bezposredniego)to wtedy woda mu do
      głowy uderza.powiem wam że ja posiadałem przy sobie wszystkie srodki przymusu
      bezposredniego łacznie z bronia palna(pomyslicie teraz po co tym ludziom bron
      palaczyli ostra)otóz dlatego że ci ludzi niezajmuja sie tylko wyjazdami do
      zebraków zakłocających spokój publiczny,ale w swych zadaniach maja bardzo poważą
      pracę , poważne zagrożenia kture spotykaja ich jak i równiez ich klijentów.firma
      Security office w Rzeszowie jest jedna z firm ktura sie podejmie najgorszych
      zlecen ,kture inne firmy sie tego nie podejmuja ze wzgledu na bezpieczeństwo
      swych ludzi,ale praca w patrolu interwencyjnym to nie praca w przedszkolu , tam
      musza byc najlepsi dobrze wyszkoleni ludzie kturzy nie cofną sie przed niczym.(
      w latach 1996-2006)za moich czasów pracowali najlepsi a obecnie niewiem ,nie
      przebywam w kraju ,
      Mógłbym duzo pisac .na zakończenie pozdrawiam dyrekcję Security Office oraz cały
      zarząd, (komentarz dodał (były pracownik ,psełdonim Dziadzo)pozdrawiam wszystkich

• Gość: aga jak posadzić pijanego IP: *.128.107.226.static.crowley.pl 30.05.10, 00:55
      Wszyscy psioczą na ochronę a co zrobili przechodnie i panie z redakcji widzące upadającego i lezącego człowieka??? Nic, nic nie zrobili, czekali na dalszy rozwój sytuacji czy to nie jest chamstwo? Nie ruszyliście się bo facet był brudny i pijany??? W ramach oczekiwania na rozwój sytuacji doczekali się nasi samarytanie przyjazdu ochrony i poprosili o podniesienie człowieka. Czy wy jesteście poważni jak można posadzić faceta który jest tak pijany???? Musi leżeć bo jak siądzie nie daj Boże na ławce to się przewróci i krzywdę sobie zrobi. Musi leżeć do czasu przyjazdu policji dla własnego bezpieczeństwa. W głowie mi się nie mieści co panie z redakcji piszą za głupoty, same się nie ruszyły a innych oczerniają,może zacznijcie od siebie i od przyglądających się ludzi dlaczego nikt nic nie zrobił przed przyjazdem ochrony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka