Dodaj do ulubionych

Teledysk Danzela gotowy!

IP: *.nat.rsk.pl 06.11.08, 20:10
muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/danzel-what-is-life,243840#teledysk/danzel-what-is-life,243840
- teledysk Danzela, a sceneria to Rzeszów:) jak dla mnie to fajnie wyszło, no
i moje miasto tam jest:) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • eluska-k Re: Teledysk Danzela gotowy! 06.11.08, 20:44
      a jednak pomimo wszystkich negatywnych opinii wyszło świetnie :D bardzo mi się
      to podoba :D
    • Gość: RZ 12345 Jak dla mnie bomba :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:10
      • Gość: golwes Re: Jak dla mnie bomba :D IP: *.dnet.pl 07.11.08, 20:40
        nie mój klikat, ale nieźle
        no i mój Rzeszówek :P
    • Gość: zonk U u Disco Disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:40
      U Juz widze te tłumy z europy ciagnące prosto na Rzeszów.Porażka
      mozna bylo wydac ta kase na cos duzo lepszego i mogącego faktyczmie
      wypromowac Rzeszów jakis festiwal itp a nie na jakiegos spiewaka z
      nażelowana głowką.
      • Gość: NM Re: U u Disco Disco IP: 79.97.234.* 07.11.08, 21:17
        Ten Denzel to może z Trzebowniska jest? tak samo wyglądają wszystkie okoliczne
        Maćki ściągające na saturday night fever i podrywkę do Granda, solarka trzeba
        czy nie trzeba(TRZEBA!), biały but i czubek na/w głowie, klasyka :)

Reasumując, kawał niezłej sztuki, cipy w tle zabrakło, ale myślę, że szacowni
        widzowie Vivy wybaczą to niedopatrzenie twórcy...
        • eluska-k Re: U u Disco Disco 08.11.08, 00:00
          już nie przesadzajcie...

Rzeszów w tym teledysku został przedstawiony w bardzo dobrym świetle... nikt nie
          obiecuje że będą nadciągać tłumy, ale już fakt, że ktoś z Europy usłyszy słowo:
          Rzeszów przypomni sobie ten teledysk i stwierdzi, że coś w tym mieście jest
          interesującego zdecydowanie wystarczy...

nie muszą do nas nadciągać tłumy (nawet i lepiej jak mało turystów jest bo
          turyści w takim Zakopanym czy Krakowie to poranoja), wystarczy że o nas dobrze mówią

ot co..

a poza tym nie musicie zazdrościć Danzelowi tego że jakby nie patrzeć jest
          trochę popularny, ma kasę i jest rozpoznawalny, bo ktoś taki jak ty panie NM
          jest rozpoznawalny jedynie przez ogólne rozczarowanie wszech światem...

może warto odwiedzić dopalacze i nabyć jakiś środek rozweselający bo popadnie
          pan w końcu w depresje i zrobi sobie krzywdę?
          • Gość: NM Re: U u Disco Disco IP: 79.97.234.* 08.11.08, 03:08
            Moim jedynym dopalaczem pozostaje Żurek Rzeszowski.

Denzel wymiata, nie ma bata na powiata!
            • Gość: taa Re: U u Disco Disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 15:33
              to w Irlandii serwują żurek rzeszowski? a ciekawi mnie dlaczego pojechałeś na
              zmywak zamiast zostać w swoim kochanej "metropolii" :)
              • Gość: NM Re: U u Disco Disco IP: 79.97.234.* 08.11.08, 15:43
                Zawsze lubiłem dużo zmywać, zmywanie po powiecie groziło pryszczycą, sam/a
                rozumiesz, nie ma to tamto!

Mimo to niezmącony spokój nie jest mi dany, vis a vis rezyduje jeden taki RLU,
                na halloween zaiwanił mi furtkę od drewutni skubaniec!
                • Gość: ta Re: U u Disco Disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 15:55
                  jak zmywałeś u rodziny po świątecznym obiedzie to faktyczne mogło być to
                  niebezpieczne
    • Gość: kajak krzysztof co to za gwiazda ten Pendzel? IP: 88.156.166.* 08.11.08, 11:18
      a teledysk padaka, jkaby na jego stepie nie pojawil sie napis witamy
      w rzeszowie to nikt by nie wiedzial, ze to zrobili u nas.
      • Gość: NM Re: co to za gwiazda ten Pendzel? IP: 79.97.234.* 08.11.08, 14:16
        Denzel Pendzel :))))))))))))

Jaka padaka, feta po remizach !
    • Gość: zonk disco romance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 19:33
      I bawimy w rytmy disco -szał opalanych ciał,adidaski ,żel
      łancuszek,kręce dupą choc nie musze.Laski prosto po solarce, czarna
      gęba białe majtki...
      Ah
    • Gość: w szoku Re: Teledysk Danzela gotowy! IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 13.11.08, 20:35
      ja jebie to sa jakies kpiny chyba
      40 tysiecy polskich zlotych za takie dno i jeszcze ktos mowi ze to sa niewielkie
      pieniadze za taka promocje. 40 tysiecy naszych zlotych za studnie, znak rzeszow
      wita i kostke brukowa ktora widac w 80% teldysku. Kazdy kto choc troche bawil
      sie kamera i edycja wideo wie ze zrobienie teledysku na takim poziomie mogloby
      sie zamknac na upartego nawet i w 1000zl gdyby to zrobil ktos kumaty i zajarany
      robieniem teledyskow. Calkowita minimalizacja kosztow a efekt taki sam albo i
      lepszy. No chyba ze wiekszosc tej kwoty poszla dla samego "artysty" ktoremu
      darmowy teledysk nie wystarczyl, to juz inna sprawa......

poraz kolejny miasto pokazalo ze nie ma sobie rownych w marnowaniu pieniedzy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka