Gość: Maka_ IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 22.11.08, 15:33 witam, chcialam zapytac czy ktos z Was byl na weselu w ambasadorze? jak tam jest, wszelkie opinie beda cenne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamaMakarey Re: wesele w amasadarze? IP: *.krak.tke.pl 22.11.08, 15:54 Jeśli już, to chyba U ambasadora ? Ale nieważne. U ambasadora nie ale kiedyś byłem na weselu u jednego hrabi. Powiem krótko - było cienko. Zmyłem się po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: wesele w amasadarze? IP: *.res.pl 22.11.08, 23:11 zalezy jaką klime lubisz jak drewniacko i sztywno to tak ale jak wolisz normalne fajne wesele to nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wesele w amasadarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 01:36 a co to znaczy normalne, fajne wesele?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Film z wesela IP: *.wsiz.rzeszow.pl 12.12.08, 12:57 Może trochę inny temat, ale jak wesele, to film z niego. Polecam tego gościa: pl.youtube.com/watch?v=KBQhjFXkE60 Odpowiedz Link Zgłoś