kiedys_plock 30.06.05, 18:15 Moje gratulacje dr Romanie. Spełnię toast za ten sukces moim ulubionym Glenfiddich'em. Z gratulacjami przesyłam życzenia w szybkiej realizacji następnego kroku czyli pracy habilitacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Glenfiddich'em, dr Romanie 30.06.05, 20:41 kiedys_plock napisał: > Z gratulacjami przesyłam życzenia w szybkiej realizacji następnego kroku > czyli pracy habilitacyjnej. Też sobie tego życzę. A kierownik mojego zakładu na pożegnanie powiedział, że od poniedzialku mam zaczynać prace na habilitacją. Ale chyba żartował, bo od jutra jestem na zasłużonym miesięcznym urlopie. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Glenfiddich'em, dr Romanie 07.07.05, 03:36 roman_j napisał: >A kierownik mojego zakładu na pożegnanie powiedział, że od > poniedzialku mam zaczynać prace na habilitacją. Jak raz się "wdepnęło" w naukę to nie ma odwrotu. To jest jednokierunkowa ulica. Toast spełniłem i to w dosyć znanym miejscu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahahahahah Re: Glenfiddich'em, dr Romanie IP: *.c153.petrotel.pl 30.06.05, 23:52 > Moje gratulacje dr Romanie. Chyba dr Orangenjuice:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLo Re: Glenfiddich'em, dr Romanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 06:51 roman znajdź se babę. Odpowiedz Link Zgłoś
polsilver Re: Glenfiddich'em, dr Romanie 07.07.05, 07:31 Dołączam się do gratulacji i życzę szybkiego rozpoczęcia a potem ukończenia habilitacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś