haen1950 05.02.10, 13:56 www.tvn24.pl/1002740,,,czy-przekonuja-cie-zeznania-prezesa-pis-jaroslawa-kaczynskiego,sondy.html Mało, że łże. Sypie Gosia i kumpli aż miło. Premier-ciemniak, o niczym zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawieemeryt Re: Bohater "LALKI". 05.02.10, 14:00 Łżecki! Laleczka ma główkę laleczka nie ma główki,Laleczka ma główkę laleczka nie ma główki,Laleczka ma główkę laleczka nie ma główki. LALECZKĘ trzeba schować bo laleczka zaczyna rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Zastanawia mnie, 05.02.10, 14:13 czy tak był zaprzątnięty tym swoim układem, stolikiem, służbami, że może faktycznie niczym innym się nie interesował. Dla kontrastu: www.tvn24.pl/1002734,,,czy-przekonuja-cie-zeznania-premiera-donalda-tuska,sondy.html Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Zastanawia mnie, 05.02.10, 14:21 Ależ interesował się. Chodziło im (z Gilowską) o to, żeby "nie zadurzać przyszłych pokoleń". Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Zastanawia mnie, 05.02.10, 14:25 wiarygodne sondaże wiarygodnej stacji przez wiarygodny gmin platfusi,więc i ocena hienia wiarygodna Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zastanawia mnie, 05.02.10, 16:11 bodo.2 napisał: > wiarygodne sondaże wiarygodnej stacji przez wiarygodny gmin platfusi,więc i > ocena hienia wiarygodna Ale jak wieściły sensacyjny spadek popularności PO to byłeś cały łobeszczany:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Łże 05.02.10, 14:29 Komuch z niego wychodzi . Zwróciłem uwage jak wypowiedzial ze o totku i ze mał totolotek wykosic prywatne kasyna itp. W tym celu tworzono specjalne prawa dla totolotka ,bo on tak widzi równosć podmiotów gospodarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 To ideologia dla ludu 05.02.10, 14:38 Jaki tam komuch? Chcieli wielki schwindel z GTech zrobić i przejąć później hazard po całości. Kadencji by starczyło. Jak prywatyzację RSW na podstawie ustawy Glapińskiego. Wiedzą, jak te klocki bezkarnie poukładać. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta To idiota! 05.02.10, 16:44 "Zwróciłem uwage jak wypowiedzial ze o totku i ze mał totolotek wykosic prywatne kasyna itp. W tym celu tworzono specjalne prawa dla totolotka" Sobiesiak, Lewiatan, Bochniarz i inni prywatni przedsiębiorcy powinni go puścić nawet nie w skarpetkach, a tylko w suspensorium za szykanowanie przedsiębiorców prywatnych a faworyzowanie państwowych. Aferzysta Kamiński chciał nawet wywołać aferę międzynarodową ze Graś faworyzował katarczyków bu chcieli kupic cala Stocznię a nie w kawałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Taki daowcip był. 05.02.10, 16:37 Podczas wizyty Pana Prezydenta w Gabonie, rozmawiają polscy i gabońscy dziennikarze: Gaboński - nasz pan prezydent jest właścicielem największego kasyna w stolicy. Polski - e.. tam, nasz nie ma kasyna, ale za to ma państwowego Toto-Lotka. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Łże 05.02.10, 14:34 A w nocy dzieci graja na automatach ustawionych w stacjach paliw. Niezła bzdura. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella To on sie nocami po stacjach szlaja 05.02.10, 16:25 i za dziecmi rozglada? no no no, daje do myslenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: To on sie nocami po stacjach szlaja 05.02.10, 16:37 A jak się takiemu dziecku akurat uda coś wygrać, to woła: "Panie prezesie, melduję wykonanie zadania!" Odpowiedz Link Zgłoś