Gość: WDR IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 21:20 SLD - partia ZŁODZIEJI i degeneratów!!! Ręce precz od Państwa i NASZYCH pieniędzy... ZAPŁAĆCIE za to co nakradliście za PZPR !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hornet Pozdr. dla biednego Kozaka, już my znajdzieny haka ! IP: *.krak.tke.pl 05.11.03, 21:47 Witam ! Pozdrawiam Pana Kozaka, szkoda tylko że ja nie mam takich znajomości bo mnie za cholerę Urząd Skarbowy nie chce umorzyć niezapłaconego mandatu za przekroczenie prędkości na terenie zabudowanym o 10 km, pomimo tego iż tak naprawdę mam do wyboru albo zapłacić mandat albo obiady dziecka w szkole.Chcę dodać iż sytuacja z Panem Kozakiem to jawna kpina z Prawa i niech rzuci kamieniem pierwszy ten kto się z tym nie zgadza ! Panie Ciesielski ! Jeżeli nie "moczył" Pan w tej sprawie palców to ja jestem rzeszowska Marylin Monroe i Jurij Gagarin w jednym ! Ale już niedługo od żłoba odsuną wyborcy tych, którym się wydaje iż wszystko mogą a im nie można nic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yao Re: IP: *.ma.charter.com 05.11.03, 22:16 sk....syny i tyle, pewnie w zamian za to urzednik Urzedu Skarbowego dostanie zbiornik paliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Podkarpackie SLD wolne od podejrzeń! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 23:50 Na Podkarpaciu przecież nie ma przestępców i złodziei w SLD, wielokrotnie to podkreślał I sekretarz komitetu wojewódzkiego SLD - Krzysztof Martens. Jak mówi, to mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potkal Re: Podkarpackie SLD wolne od podejrzeń! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 17:24 jak to nie ma a ten grzyb to co kurw.a pedały z SLD mojemu tacie to za niezapłacenie w terminie prawie 3tyszł kary naliczyli a tem k....a co 369 daruja szmaty jedne bandyci z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb W SLD-owskim światku przestępczym po staremu IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 00:07 SLD-owski radny sejmiku okradł budżet na 369 tysięcy złotych, przepraszam partyjni koledzy umorzyli mu 369 tysięcy. Adam K., szef sądu partyjnego w podkarpackim SLD, w zamian pozytywnie ich zweryfikuje i wszystko będzie w SLD-owskim światku przestępczym po staremu. I jak tu się dziwić, że SLD w sejmiku popiera wielokrotnie skazanego przestępcę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 07:19 Czerwone B Y D L O!!! Gdy czyta się ten tekst - nóż się w kieszeni otwiera. Ciesielski też kawał D O B R E G P A N A. Zrobił sobie folwark z państwowej posady: temu umoży, innego nęka kontrolami. Po opanowaniu banków przez czerwone bydło-następna działka do ,,regulacji,, gospodarki.Jak tak dalej pójdzie-za parę lat będziemy mieć czerwoną gospodarkę rynkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 08:10 Adaś zarabia w Rafinerii Jedlicze 26 tysięcy złotych miesięcznie. Martens mu to załatwił.Umorzenie podatku to prawdziwa część planu HAUSNERA.Vivat MILLER, Hausner i DEPTUŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurnallist Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 19:00 witam... prosze o jakis kontak mejlowy do mnie naim@poczta.onet.pl szukam właśnie dowodów na zarobki KOZAKA moze mi pomożesz skoro przytaczas liczby pozdr i prosze o odzew j.s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eternity taki biedny, a.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 08:12 taki biedny ten pan kozak, taka niewielka dieta poselska, ale dziwne w tym wszystkim jest to, ze stac go na utrzymywanie swoich dzieci na prywatnych studiach w rzeszowie (a wiadomo ile kosztuje takie utrzymanie dwoji pociech + czesne na takich uczelniach) ........magik jaki czy co?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Komu Ciesielski coś załatwił... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 09:10 niech się wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kret Re: Komu Ciesielski coś załatwił... IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 17:41 Chyba jesteś chory,kto się przyzna, to muszą być kontrole wszystkich urzędów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poka Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 18:02 jak tak mozna to złodzioeje je.....i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAWA Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:59 nie musi i juz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia SLD =KGB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:24 Zgadza sie!! Niech zyje socjalizm i SLD!!!! P.S. Jak mawial wielki wieszcz: "Siedzą w pociągu polskie komuchy, Grube, nadęte, wredne klamczuchy, Wiozą do Unii tyłkow czerdzieści, Każdy w wagonie ledwo się mieści... Pierwszy zawiera wodza Millera, A niech go wezmie jasna * Drugi wywozi "polską" dziewczynę, Kolejną naszych nieszczęść przyczynę, Negocjowała nowe podatki, Podniosła VAT-y, akcyzy, składki, By "ludzie pracy" pieniądze mieli, W kieszeniach swoich przedstawicieli... W trzecim wagonie Danuta Waniek, Trzeba wiac z kraju - bedzie powstanie. " itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konek Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: penguin:* / 192.168.9.* 07.11.03, 09:36 Czepiace się, bo SLD to partia fachowców i uczciwych ludzi, a premier Miller to prawdziwy mąrz stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek chyba prawdziwyWąż syfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:55 ty baranie z SLD SLD to złodzieje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: 62.233.241.* 07.11.03, 14:35 Ci SLD-owscy socialdemokraci to wstydu nie mają za grosz. Jeszcze przed tą całą piepszoną transformacją, ich prekursor tow. Mieczysław Wilczek z KC PZPR rzucił hasło: BOGAĆCIE SIĘ KTO MOŻE!!! (tak było). I młode wilczki z SLD (nie mylić z PZPR), dokładnie to realizują wszelkimi sposobami. Z komunistów zamieniają się w kapitalistów. "KAPITAŁ" K.Marksa zamienili na many, many, many... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEH ! G N O J E ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 18:53 Tę luke w budżecie pokryją renciści i emeryci. G D Z I E J A Z Y J E !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca SLD to przeciasz partia zboczeńców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:33 syf syf to cała prawda o nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.udn.pl 12.11.03, 18:25 Al Capone padłby z wrażenia na kolana gdyby zobaczył u nas czerwoną mafię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:51 A co q..wa , wiesiek czuwa, naczelnik swój , właściwie wszyscy swoi, jak to w rodzinie, taką kasą trzeba dzielić się, a co, za darmo ma pracować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurnallist Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 19:02 jesli ktos ma jakies info o działanosci kozaka to bardzo prosze o kontakt mejlowy naim@poczta.onet.pl z góry dzieki za pomoc pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurnallist Re: Nie musi płacić zaległego podatku IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 19:06 PILNIE POSZUKUJE OSÓB KTÓRE MAJĄ PROBLEMY Z UMORZENIEM NAWET MNIEJSZYCH KWOT CHODŻ SIĘ O TO STARAŁY... PROSZE O KONTAKT...naim@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś