Gość: patafil IP: *.cust.tele2.pl 16.02.09, 19:56 Nie ma to jak być uczciwym :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.range86-132.btcentralplus.com 16.02.09, 20:16 Jak co drugi sprzedawany samochód używany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mld Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 21:32 witam, żal tak bym określił działanie tego kto to zgłosił jaki i dziennikarzy, już na prawdę nie macie o czym pisać tylko o takich bzdurach ? może i zostało złamane prawo, zastanówcie się bo generalnie robicie z igły widły a przez was dziennikarzyny ktoś może mieć problemu mimo co za błahą sprawę, no i oczywiście interwencja POLICJI jakże należy zwrócić uwagę na wyraz interwencja bo i na pewno takie powinno być nacechowanie tego słowa przy tych zaistniałych okolicznościach. Myślę że są ciekawsze sprawy o których warto napisać albo problemy o których należy mówić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: 82.160.117.* 16.02.09, 21:39 sam pewnie kręcisz liczniki skoro piszesz takie -za przeproszeniem- głupoty. Ktoś odkłada pieniądze na samochód, kupuje go, a potem jest oszukiwany i robiony w balona..to tak jakby komuś wyjąć z kieszeni powiedzmy 5000 zł - bo samochód z przebiegiem 270 kkm to nie to samo co 137 kkm. Ale dla ciebie ukraść 5000 zł to pewnie błaha sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mld Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 22:07 nie muszę kręcić liczników, by mieć swoje zdanie, które twoim zdaniem jest głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZDR Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.res.pl 16.02.09, 22:11 No to jesteś prokuratorem, któremu nie chce się pracować i umarza podobne sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil_KR Bardzo dobrze, że się ktos to nagłośnił !! IP: *.ghnet.pl 17.02.09, 00:10 Bardzo dobrze, że tak się stało. Jak można tolerować oszukiwanie innych. To jest przestępstwo. Tacy jak Ty są niestety Polacy - tolerują oszustwa i krętactwo. Polak Polaka nie szanuje a to jest straszne. Media są od tego żeby jak najwięcej takich spraw nagłaśniać. Brawo dla osoby która to ujawniła. A Tobie proponuję zakupić sobie autko z "mały przebiegiem" to zobaczysz jak to jest cudownie............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: 94.254.174.* 16.02.09, 21:40 Przeciez taki citroen to syf, a liczniki padają w nich bardzo często , więc właściciel wymienił licznik na inny, przestępstwo będzie wtedy jak auto zostanie sprzedane a nowy właściciel nie zostanie o tym poinformowany, więc w tej chciwli to sprzedawca może zrobić sprawę tym którzy go oczerniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.09, 00:39 Bardzo dobrze, że ktoś poruszył ten temat. Przekręcenie licznika w sprzedawanym samochodzie to zwyczajne oszustwo, za które gnidy handlarze powinni zaliczać odsiadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
eddynz1 Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry 17.02.09, 12:53 Takiego pana powinno się pokazać wraz ze zdjęciem i nazwiskiem do publicznej wiadomości efekt byłby wiadomy i przestrogą dla innych cwaniaczków uprawiających podobny proceder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: 195.116.41.* 23.02.09, 21:56 Zgadza się . Jestem za. Żeby już więcej nikogo nie oszukał. Pokazać drania !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.09, 21:46 A tu kolejny citroen: otomoto.pl/citroen-c4-okazja-1-6-hdi-2005-rp-C7804726.html W ogloszeniu 75kkm, ae zdjecia zrobiono jeszcze przed cofnieciem - a na nich: 155436km (czyli dwa razy tyle) :) photos03.otomoto.pl/photos/original/C7/80/47/C7804726_6.jpg Takich perelek jest sporo - policja by sie wziela za takich oszustów (innego słowa na to nie ma) - nawet te 2 latka w pierdlu gdy sie beda bali schylic po mydło czegos powinno ich nauczyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 01:09 to zobacz jeszcze to: www.joemonster.org/article.php?sid=4840&mode=thread&order=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Po sprzedaży citroen stracił kilometry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 08:37 przestęstwa dzielą się na formy stadialne.Czyn sprzedawcy wypełnia znamiona art.13 par.1 w zw. z art.286 par.1 lub 3. Jest to usiłowanie oszustwa w czystej postaci . Nie lubimy być oszukiwani ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diler No i co mi zrobicie IP: *.rdl25.qld.optusnet.com.au 24.02.09, 12:12 Bede se robil jak se dede chcial, a wam gowno do tego. To sa moje auta i wara wam co z nimi robie. Nie pasuje to wy.pie...c mi z biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś