Gość: Rzeszowiak IP: 88.156.162.* 04.03.09, 20:00 w tym wypadku popieram Urząd Marszałkowski, jak jakieś "chciwsce" nie chcą sprzedać bo liczą na super cenę, to niech terac cierpią !!! Urząd jaki jest taki jest ale w tym wypdku ma rację !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gtw Re: Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 04.03.09, 20:27 tej pani proponowano kwotę, za którą można by kupić 80 m2 w nowych blokach przy Al. Niepodległości albo przy obwodnicy naprzeciwko szpitala...woli "solidną cegłę" w hałaśliwym i zadymionym centrum miasta i mieszkanie przez ścianę z urzedem... pani się przeliczyła, domku na Zalesiu nie dostanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 20:28 proponuję marszałkowskim sposobem zapłacić łapówkę tym paniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 20:47 Popieram w pełni Marszałka. Powiem wprost bez ogródek. Te Panie powinny się już dawno wynieść. Niech teraz na kolanach Marszałka proszą i wcześniej bernardynom dadzą na tacę , żeby im pomogli w tym interesie. Jeśli nie to te Panie powinny isć do zakonu. Jestem ciekaw co tam jeszcze robi Urząd Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.09, 01:05 "Jestem ciekaw co tam jeszcze robi Urząd Miasta" UM wcielił w życie sprawdzoną taktykę Ryśka P. - byle główka szpilki, ale dobrze jest ją wetknąć w obcy interes. Tak jak to zresztą zrobił w Millenium, tym dziwnym pół ara (czy ile tam tego było) w samym środku placu budowy. I wcale bym się nie zdziwił, jakby Tadek pierwszy podkupił panie Rusin (znaczy ich mieszkanie, ma się rozumieć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gurion Baby za płot. Brawo Panie Marszałku IP: 94.254.247.* 04.03.09, 22:20 Baby za płot. Brawo Panie Marszałku. Babom się wydaje, ze dostaną za stęchłe ochłapy mieszkaniowe 200 metrową willę. Za płot z babami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Baby za płot. Brawo Panie Marszałku IP: *.rze.vectranet.pl 04.03.09, 22:47 Jestem zaskoczony tymi wypowiedziami, chyba że piszą urzednicy marszałka. W czasach komuny tak właśnie traktowano obywateli: ruki pa szwam - i robić co urząd każe. Widać że urzędnicy marszałka robią wszystko, by zniechęcić prywatnych lokatorów do dalszego zamieszkania w swoim - bo to lokatorów wpółwłasność - budynku. Tak się nie godzi w wolnym demokratycznym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Trudna współpraca z urzędnikami marszałka IP: *.rze.vectranet.pl 04.03.09, 22:55 Tak właśnie jest, co wynika z artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjuytr Re: Baby za płot. Brawo Panie Marszałku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 23:41 To następnym razem jak będziesz jechał autostradą to natychmiast z niej zjedź bo właśnie przez takie stare kur** nic w Polsce nie można zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 07:00 Autor artykułu winien podać:nazwiska pseudo właścicieli dwóch mieszkań (jedno Rusin, a drugie?) oraz określić bliżej trzecie mieszkanie tzw. Urzędu Mieskiego. W pełni popieram oczywiście Marszałka. Dla dobra sprawy i świętego spokoju te trzy mieszkania winny być oddane Urzędowi Marszałkowskiemu i to jak najszybciej. Kochane Panie i Tadeuszu kupcie sobie mieszkanie na mieście i będziecie spokojnie tam mieszkali. Przecież Marszałek daje Wam dobre pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly emigrant jestem przeciw IP: *.rzeszow.mm.pl 05.03.09, 07:08 ten caly urzad marszalkowski to jakas kpina.. po co tylu urzednikow ?? tyle maja kasy i jeszcze zydza.. oooj bidna polsko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Galicyjska pazerność IP: 84.38.160.* 05.03.09, 08:04 Jeśli tak jest że za odszkodowanie mogłyby sobie kupić w nowym budownictwie 80m2, to nie nie jest to nic innego jak galicyjska pazerność i chciwość ponad wszelką miarę. W krajach cywilizowanych wspólnota (jakakolwiek) ma pierwszeństwo przed prywatą - ale nie u nas. Owszem chcemy np. ładnych dróg, ale żeby biegły przez działki sąsiada; ja zagrodzę po samej miedzy i w winkiel. Prymitywia nie społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Jest sposób IP: *.171.192.28.static.crowley.pl 05.03.09, 08:20 znany z filmu "Alternatywy 4". Cyklinowanie we wszystkich pomieszczeniach sąsiadujących z mieszkaniem tych pań w godzinach 6,00 - 20,00 nonstop i wiercenie w ścianach i stropach 20,00-22,00 codziennie przez kilka tygodni. Następnym sposobem jest zakwaterowanie po sąsiedzku (na kilka tygodni) w tym budynku muminków z bloku rotacyjnego z Pułaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.rzeszow.mm.pl 05.03.09, 09:35 Na jakiego ch.... ich tylu po drugiej stronie jeszcze wiecej poco to a po to żeby wszystkim dobrze sie żył mordo ty moja.bedo dzielic to co unia nam da i to co neda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:57 To wynika z polityki Państwa,dążymy do decentralizacji więc nie wiem o co Ci chodzi?Ale jak byś miał firmę i chciał byś dostać dofinansowanie z UE to by Ci nie przeszkadzało ze jest tylu urzędników tylko byś narzekał ,,dlaczego ich tak mało i dlaczego tyle muszę czekać?".Ehhh ta Polska ponura rzeczywistość tylko narzekać potrafimy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr A to ta stara panna tak zazawzieta ! Poznaję ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:48 Oni w trojkę tacy uparci, a to: mama, córcia i pies rasy pies !!! Mają te kobity strasznie dużo czasu wolnego bo w kółko ich widzę jak chodzą w trojkę na spacerki. I czy to rano, południe czy wieczór ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A to ta stara panna tak zazawzieta ! Poznaję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:31 a ty co? ubek? albo podglądacz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: A to ta stara panna tak zazawzieta ! Poznaję IP: 89.171.192.* 13.01.10, 14:50 no a piesio obsrywa cały park na Pułaskiego, chodzi bez kagańca i często bez smyczy (co jest karalne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Czy opłaca się wspólnota z marszałkiem IP: *.rzeszow.mm.pl 05.03.09, 17:11 Każda wspólnota z Marszałkiem się opłaca ! Tylko nie na boga, z Cholewińskim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiolju opop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 23:36 Stare kur** i tyle. A tak w ogóle to mam pomysł dla marszałka niech pogada z rektorem UR (przecież daje mu kasę) i zwolni młodsza Panią jak jej zabraknie kasy to sprzeda mieszkanie no chyba że znajdzie pracę po polonistyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: opop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 23:41 kto i po co odgrzewa stare kotlety????? Odpowiedz Link Zgłoś