Gość: ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:16 Witam, wie ktoś może gdzie i kiedy prywatnie przyjmuje urolog dr Ossoliński? Jestem spoza Rzeszowa i ewentualna podpowiedź lokalizacyjna byłaby mile widziana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Dr. T.Ossoliński IP: *.krak.tke.pl 26.05.09, 12:55 dr Ossoliński przyjmuje w Profamilli na ul.Podpromie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Dr. T.Ossoliński IP: 77.87.0.* 29.07.09, 19:48 witam! mam pytanie czy leczy też żylaki???? bo kiedyś leczył ale stanisław ossoliński (nie żyjący,a szkoda) proszę o pilną odpowiedź! ważne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz IV Re: Dr. T.Ossoliński IP: 80.51.24.* 30.07.09, 04:18 Sstwierdzam z całą stanowczością, że leczenie jest praktyką diabelską, w dodatku jest też dobrowolnym otwarciem się na działalność demoniczną. Uczestnicząc w tego typu praktykach ściągasz na siebie Boże przekleństwo jakie Bóg rzucił za bałwochwalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfa Re: Dr. T.Ossoliński IP: 82.160.117.* 30.07.09, 22:40 wypadałoby by cię po prostu zignorować ale wyjątkowo dzisiaj apeluję - nie zaśmiecaj forum i nie trolluj; ewentualnie ja jesteś czubkiem i musisz sobie tak popisać jak zaprezentowałeś to pewnie znajdzie się jakieś inne miejsce na twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś