anita197 12.04.06, 22:52 szukam pracy jako sprzedawca .Jestem osobą nie palącą,punktualną,mam 34 l.Oferty proszę przysyłać na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
up123 Re: sprzedawca 13.04.06, 07:27 Witam, Poszukuje osob do wspolpracy przy sprzedazy kosmetykow. Pracuję w firmie ORIFLAME. Buduję swoją grupę konsultantów w Warszawie i okolicach. Chciałabym zaprosić Pania do współpracy. Atutami tej pracy sa: - możliwość podjęcia współpracy niezależnie od wieku i wykształcenia - praca w dowolnych, przez siebie wybranych godzinach - zarobek 30% ze sprzedaży + zarobek z obrotu wlasnej grupy - mnóstwo promocji i ofert dla klubowiczów - bezpłatna dostawa kosmetyków do domu, - regulacja płatności do 14 dni, Gwarantuje pomoc w każdej sytuacji!!! Chętnie odpowiem na wszystkie pytania!!! Jeśli jest Pani zainteresowana wspolpraca proszę o kontakt: e-mail: ulafraczek@poczta.onet.pl gg 9169893 skype: upiekarska kom. 607638896 Odpowiedz Link Zgłoś
rekrutacja_finanse Re: sprzedawca 13.04.06, 21:38 jeśli interesują katowice to prosze o cv na aders rekrutacja_finanse@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojtan3 Re: sprzedawca 24.04.06, 16:10 Nie wiem niestety jakie miasto mam wolna posade w dziale kredytowy woj slaskie mysłowice ul.mikołowska 52 jesli jest pani zainteresowana prosze o kontakt wojtan @op.pl Odpowiedz Link Zgłoś