Dodaj do ulubionych

Synowie Anarchii

01.07.16, 15:52
Jednak mi się podoba ten serial. Na początku tylko mnie trochę drażnił bo wyglądał na krzyżówkę Drużyny A i teledysku country. Ale później już poleciano więcej w interakcje między między bohaterami. Sceny walki tylko troche słabe. Blondyn nieprzekonująco bije po pysku.
Obserwuj wątek
    • durfi Re: Synowie Anarchii 01.07.16, 20:04
      Najbardziej mi sie podoba jak soba manipuluja caly czas. Glowna bohaterka nie ma wogole trybu komunikacji, ma tylko manipulacje. Klamstwo na kłamstwamie i kto mowi o szczerosci w zwiazku? Oczywiscie glowna bohaterka. Poniewaz macica jest urzad bezpieczenstwa. Zbiera haki.
      • durfi Re: Synowie Anarchii 01.07.16, 20:09
        W imie spojnosci spoleczenstwa oczywiscie.
    • durfi Re: Synowie Anarchii 02.07.16, 12:20
      No niezle. Blodyn tak sie przejal porwaniem swojego syna i klopotami swojej milosci zycia, ze ja rzucil z milosci zeby jej nie zniszczyc i tej samej nocy przespal sie z glowna rywalka swojej ukochanej....to jest to co nazwalbym skomplikowanym zycieem wewnetrznym.

Choc moze tylko chodzi o wizje rezysera podporzadkowana kobiecej widowni. To pierwszy film w ktorym nie pamietam czy widzialem bohatera klate, ale za to plecy i posladki kilka razy. Z reguly jest odwrotnie. Tylni lancuch miesniowy ewidentnie jest pod kobieca widownie.
      • durfi Re: Synowie Anarchii 02.07.16, 20:45
        Piękny serial. Bardzo bym się pomylił jakbym go skreślił na początku. Z dobrą muzyką.
        • durfi Re: Synowie Anarchii 02.07.16, 20:49
          Męczę się z angielskim i oglądam jakieś gówniane bbc, co mnie nijak nie interesuje i nic mi do głowy nie wchodzi. Angielskiego trzeba się jednak uczyć w wersji amerykańskiej.
    • durfi Re: Synowie Anarchii 02.07.16, 22:01
      No i po co mu było te włosy ścinać? Wygląda teraz jak głupek.
      • durfi Re: Synowie Anarchii 02.07.16, 22:16
        www.youtube.com/watch?v=aVh_XhwVPNg

bardzo ładna piosenka. Co prawda jestem teraz skinhedem, ale będę jej słuchał codziennie.
    • durfi Re: Synowie Anarchii 03.07.16, 17:44
      Mamy dwa seriale o walce z systemem amerykańskie. MR. ROBOT i SONS OF ANARCHY. Dwie odmienne strategie i w sam raz pokazane dwa typy osobowości za nimi się kryjące. W pierwszym jest informatyk z fobią społeczną żyjący w świecie znaków, w drugim są ludzie z przeciwnego bieguna żyjący całkowicie w cielesnej rzeczywistości. Obydwie mają swoje manowce : pierwsza jest całkowitą iluzją, druga śmiercią. Pierwsza jest globalna, druga jest lokalna. I obydwie w zasadzie same odtwarzają to z czym walczą. Aczkolwiek druga przynajmniej jest na drodze, która może wyzwolić i bardziej zgodna z ludzkimi emocjami. Dlatego ważna jest praca z ciałem i słowo też powinno być jako przedłużenie ciała. Zaś terapie są całkowicie od niego oderwane. Bo czyż nie jest większą cnotą dla władzy być informatykiem niż mieśniakiem?
    • durfi Re: Synowie Anarchii 03.07.16, 22:15
      Blondyn jest dobrym aktorem.

Nie znałem go wcześniej, nigdy nic z nim nie widziałem, a teraz widzę, że jest dość popularny. Lubie ludzi, którzy się śmieją w ten sposób co on. Było ich dwóch ale w każdym przypadku to byli ludzie którym zazdrościłem charakteru. Takie miałem poczucie, że oni po prostu duchowo są lepsi od innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka