Gość: Imagine IP: *.adsl.navix.net 07.09.04, 01:30 gdzies niewyobrazalnie daleko, poza zasiegiem ziemskich teleskopow, aby tylko dalej... od ludzi. Stworzylem go, dla prawdziwie niewinnych. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luty Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: *.dialup.mindspring.com 07.09.04, 01:34 Gość portalu: Imagine napisał(a): > gdzies niewyobrazalnie daleko, poza zasiegiem ziemskich teleskopow, aby tylko > dalej... od ludzi. Stworzylem go, dla prawdziwie niewinnych. > Imagine. Czyli jednym slowem zeslales niewinnych w niebyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: *.adsl.navix.net 07.09.04, 01:38 doszedlem do wniosku, ze niebyt nie moze byc czym gorszym od bytu. byt jest kara, ktorej poszukujemy gdzies tam. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: *.dialup.mindspring.com 07.09.04, 01:43 Masz jakies okropne o zyciu wyobrazenie Imaginie... Potrzebujesz pomocy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: *.adsl.navix.net 07.09.04, 02:35 dzieki, nie potrzebuje. wbrew pozorom mam sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: *.dialup.mindspring.com 07.09.04, 01:37 Obejrzyj "Wladce much"... hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych 07.09.04, 01:42 odzyskanych? to znaczy nie niewinnych tylko zrekultywowanych Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych 07.09.04, 02:25 właśnie, albo po przejażdżkach rowerowych znaczy doprawdy Imagine nie wiem, po co Ziemia Obiecana cyklistom. Im trzeba gładkie ulice obiecać Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych 07.09.04, 07:17 r.richelieu napisała: > właśnie, albo po przejażdżkach rowerowych znaczy > doprawdy Imagine nie wiem, po co Ziemia Obiecana cyklistom. Im trzeba gładkie > ulice obiecać Ach ach zdejmijcie te klapki z ócz ! ;-) Na pewno jak Archipelag to chodzi o cyklistów od rowerów wodnych! Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych 07.09.04, 10:57 Ja placze.......... Wiem, ze ty tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glajda Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: *.wmc.net.pl 07.09.04, 12:57 melanie płacze trawa jest zielona niebo jest niebieskie nie ma winy Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: 80.72.38.* 07.09.04, 15:57 Po co izolować niewinnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Archipelag Ludzi Odzyskanych IP: *.unl.edu 07.09.04, 15:59 patrz wydarzenia w Rosji w ostatnich dniach. spojrz w twarze dzieci w trumienkach i juz takich pytan wiecej nie zadasz. Odpowiedz Link Zgłoś