Dodaj do ulubionych

Mój dowód na złośliwość systemu

14.06.22, 19:48
Ilekroć coś zrozumiałem na temat błędów życia, a to samo było w tradycji madrosciowej wielu kultur, nasi psycholodzy to nie tylko ośmieszali ale wręcz atak przeprowadzali wydawałoby się irracjonalny.

Jestem pewien że rządzą nami źli ludzie których cele są przeciwne dobrostanie społeczeństw . Atakowani są brutalnie ludzie którzy mówią oczywiste rzeczy. Ale system nie lubi gdy ludzie nie są z głową w własnej dupie
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Mój dowód na złośliwość systemu 14.06.22, 19:52
      Teraz jest już wprost na zachodzie promowany satanizm. Widzimy tego skutki. Kultura populacja się zwija. A elitom w to graj. Mają przygotowane etykietki dla tych którzy myślą samodzielnie
      • dotera Re: Mój dowód na złośliwość systemu 14.06.22, 19:54
        Nie wierzę w tym momencie żadnym autorytetom nauk które nie są naukami twardymi przyrodniczymi. To jest czysta propaganda piorąca mózgi. Obserwuję w sferze kulturowej, uniwersyteckiej tak głęboko wsadzone macki władzy że to jest przerażające.
        • dotera Re: Mój dowód na złośliwość systemu 14.06.22, 19:58
          Kiedyś mnie obudziło. Oni swoją propaganda dyskwalifikują niemal każdy punkt dekalogu, listy grzechów.
          • dotera Re: Mój dowód na złośliwość systemu 14.06.22, 20:04
            Obecnie w przeciągu kilku lat, a już jesteśmy w środku tego procesu znajdziemy się na linii frontu. Zachód wie że słabnie. Azja nie zamierza nijak iść jego droga. Płyty tektoniczne są w naszym regionie na stykach . Będzie transformacja kultury i władzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka