05.12.23, 05:14
m.youtube.com/watch?v=OLS9k4vs75k&pp=QAFIAw%3D%3D
Zasnąłem i mi to leciało. Nawet nie wiem czemu bo nie słucham takich rzeczy. Może ktoś chce mi wskazać droge. Np. sztuczna inteligencja . Bo coś pisałem o tych kwestiach. Bardzo ciekawie i mądrze ten pan opowiada.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Kazanie 05.12.23, 05:18
      Sprawdziłem historię.

Słuchałem czegoś z filozofii i zasnąłem. Później był wykład księdza filozofa który przespałem. A po nim to. Może nie sztuczna inteligencja tylko ktoś z góry.
      • dotera Re: Kazanie 05.12.23, 05:24
        Tego potrzebuje właśnie. Kogoś kto będzie opowiadał o wyborach i ich konsekwencjach.
        • dotera Re: Kazanie 05.12.23, 05:53
          Wczoraj zrozumiałem że próbuje rozwiązać kwadrature koła w życiu, bo nie wybieram miłosci do świata.

Kiedyś jogin powiedział coś takiego że w życiu można odsunąć się od ludzi którzy robią problemy, ale dziś trzeba napisać o nich artykuł w gazecie. My tak właśnie piszemy sobie ciągle narrację w życiu zamiast wybrać miłość.
          • dotera Re: Kazanie 05.12.23, 06:13
            m.youtube.com/watch?v=JQxlkAcFiMw&pp=ygUUY3phcyBuYXMgdWN6eSBwb2dvZHk%3D

Jeszcze teoretycznie mamy jesień. To pora na zrozumienie miłosci .
            • dotera Re: Kazanie 05.12.23, 06:18
              Nigdy nie byłem młodym wiatrem. Byłem dzieckiem księżyca. A propos. Przedwczoraj u pewnego filozofa usłyszałem że nigdy nie był mlody. Kiedyś dawno powiedział to inny filozof. Ale oni obaj mieli na swój sposób stare rozwinięte duszę. Ja odwrotnie, byłem zbyt księżycowy.
    • dotera Re: Kazanie 05.12.23, 06:51
      Psychologia uczy o tym jak jesteśmy zdeterminowani. Nawet do tego niekoniecznie słusznie ze swoimi etykietkami ale sama istotą jest tak na siebie patrzeć. To kończy się narcyzmem nieszczęśliwym. Religie widzą wolne wybory i aspekt moralny jako wznoszenie się do tej wolności.
    • dotera Re: Kazanie 06.12.23, 15:41
      Mówi ciekawe rzeczy ale czuć w nim resentyment .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka