dotera 08.10.25, 21:52 m.youtube.com/watch?v=UO8ep1R-or4 Ale grają w tę grę od zawsze . Wykręcania kota ogonem i nawet nazywają to naukami jak psychoanaliza, marksizm , postmodernizm. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Psychoza level hard 08.10.25, 22:00 Oni zawsze mówią że są Polakami po czym jadą po Polakach jako obcej społeczności. Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 08.10.25, 22:05 Bardzo dobrze pani Moniko.. Ich wystarczy tylko pokazywać. Bez krytyki. Niech sie wypłaszcza do końca . Poczuć kiedy emocje ich odsłonią i dać się wypaszczyc. Zawsze mają moment gdy już wiedzą że rządzą do końca i chcą się odsłonić do końca Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 08.10.25, 22:18 Ten pan ciągle mówi o zazdrości. Szwajcarzy są bogaci. Skandynawowie są bogaci. Arabowie są bogaci. Czy ktoś ich nienawidzi bo zazdrości? Oni po prostu zajęci są sobą . Jak kultury są zajęte sobą to ludzie zerkają wtedy z sympatią. O tu jacyś Japończycy zajęci sobą na wyspie , tworzą rozwinięta kulturę. Są ciekawi. A jak ktoś chce ciągle wciskać swój towar i wychowywać innych to są odruchy obronne organizmu Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 08.10.25, 23:06 Pan Hartman poruszył figurę dobrego Żyda który mówi to co Polacy chcą usłyszeć. Panie Hartman, ale Polakom to do niczego niepotrzebne i nikt nie ma potrzeby za to płacić. To taka figura z podręcznika manipulacji. Dobry i zły policjant. Za każdym razem wybijało drugie dno u takich dobrych. Ze wszystkich figur najbardziej wolę ta wyrażająca niechęć. Nawet nie dlatego żeby pokazać że zły. Tylko dlatego że otwarcie mówi swoje, inni też mogą bez zamknięcia ust mówić swoje i jest zdrowo jak na sportowym ringu. Problem ze bardzo nie lubicie jak inni mówią swoje ale wy swoje będziecie mówić nieustannie jako jedyna sprawiedliwa ofiara świata. Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 08.10.25, 23:36 Lubicie temat tożsamości. Jeśli nie zajmujesz się cudzą tożsamością tylko swoją, i nie chcesz zmienić cudzej, przejąć cudzą nazywa się to szacunkiem. Jak zaś się wchodzi w cudzą nazywa się to jego brakiem. Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 09.10.25, 00:03 Zaś jeśli chodzi o Hamas. Jak pan połączy kilka punktów. Jak to jest że ofiary zamachów terrorystycznych ze strony Izraela liczyło się z reguły na sztuki z odwetem o wiele większym. Harrari mówi że jest całkowita inwigilacja Palestyńczyków i kilkanaście osób od tego prowadzi ich jak chomiki w klatce. Izrael zrobił gigantyczna akcje z wybuchającymi pejdzerami Hesbolahu. Na skalę świadcząco o tym że ich chyba też prowadzą jak chomiki. USA straciło rolę hegemona światowego. Rosnące Chiny popieraja Palestyńczyków. Palestyńczykom wystarczy jak nie gdy tylko czekać. Zwłaszcza że wygrywają populacyjne. Raptem w tym czasie Hamas przeprowadza największy zamach na skalę kilkuset razy większa niż zwykle . To się wszystko nie klei na najbardziej ogólnej logice. Wątpię czy Hamas przeprowadził tą operację jako niezależna instytucja Palestyńczyków Ktoś chce sobie rozwiązać swoje problemy na bliskim wschodzie dopóki jeszcze ostatni raz moze. Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 09.10.25, 00:35 Chiny pokazały że umieją tam pogodzić zwaśnione strony. Tylko bardzo to się nie podobało USA i udało im się w końcu obalić Assada. Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 09.10.25, 03:02 Pan jest przekonany o swojej wybitności a nic oprócz prymitywnych mechanizmów narcystycznych w tym wywiadzie nie zaprezentował. Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 09.10.25, 03:30 Mnie ciekawi w co gra pani Monika. Zaprasza towarzystwo z konfy po kolei tylko oczy jakoś jej się nie świecą. Sprawia wrażenie zmęczonej panami. Myślałem że poszła w tę stronę ale ostatnio myślę że w coś gra. Z jej dostępem do wiedzy o państwie myślę że w coś się gra. Odpowiedz Link
dotera Re: Psychoza level hard 09.10.25, 03:33 Myślę że ona wie więcej niż te pajace tam siedzący z rewelacjami Odpowiedz Link