Dodaj do ulubionych

Hobby naszych sąsiadów

04.06.26, 22:18
www.youtube.com/watch?v=VCLlC1gQthc
Zwracam uwagę, ze nie rozpoczęło się wraz z wojną, tylko kilkanaście lat wcześniej.

My teraz jesteśmy przy tykającej bombie której nie jesteśmy świadomi. Choć coraz cześciej na różnych poziomach zaczynają się głosy o potrzebie samoobrony. Nawet Sykulski ostatnio zaczał o potrzebie szkoleń strzeleckich. Nie lekceważyłbym tego głosu bo rządzą nami absolutni psychopaci w skali miedzynarodowej
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Hobby naszych sąsiadów 04.06.26, 22:21
      Był pare tygodni temu przypadek chłopaka w czasie meczu który został brutalnie załatwiony przez przeciwnika stamtąd. Widać było ze był wyszkolony do brutalnego ataku.
    • dotera Re: Hobby naszych sąsiadów 05.06.26, 01:29
      To też świadczy o narodzie, który sobie wybiera taką sztukę walki .

Walczono na szable, szpady , nawet sztylety dawniej były długie. Takie noże to ulicznych rzezimieszków.

Ciekawi mnie też czy ten sport ma jakikolwiek sens. WYgląda to chaotycznie. Tam rzeczwiście jest jakakolwiek metoda? WYdaje mi się ze czym innym jest takie machanie, a czym innym rzeczywiste przebicie ciała. Jeszcze przez mundur. Trzeba włożyć siłę.
      • dotera Re: Hobby naszych sąsiadów 05.06.26, 01:36
        WYdaje mi się ze broń długa daje szansę na szermierczą metodę walki , ale krótka niespoecjalnie. Chaos w tym jest niemożliwy do zapanowania.
        • dotera Re: Hobby naszych sąsiadów 05.06.26, 01:45
          Sami zresztą zauważyli ze dochodzi zaraz do zwarcia. Czyli nie ma możlwości odparcia ataku , trzymania na dystans. Jest chaos i ktoś musi dzgnąć
          • dotera Re: Hobby naszych sąsiadów 05.06.26, 19:39
            Był dobry wpis na ten temat. Przegrany umiera na ulicy. Wygrany umiera w ambulansie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka