dolor 12.09.08, 22:41 Bo miałem chwilę słabości i zmiękło serce moje wobec nalegań autora. Ale nie proście mnie więcej. Jak ktoś chce, żeby mu posty wycinano, to do Snajpera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 22:50 dolor napisał: > Bo miałem chwilę słabości i zmiękło serce moje wobec nalegań autora. Ale nie > proście mnie więcej. Jak ktoś chce, żeby mu posty wycinano, to do Snajpera. Wyluzuj. Jeśli wyciąłeś widocznie musiałeś. I nie tłumacz się z tego. Odpowiedz Link
konto_online Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 22:54 popieram tylko zmieńcie wreszcie nazwę na mniej pretensjonalną skoro proste "depresja" zajęte to może "choroba afektywna jednobiegunowa" ?... lub depresja i wszystko inne?... Odpowiedz Link
of.woman.born Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 22:55 konto_online napisał: > popieram > tylko zmieńcie wreszcie nazwę na mniej pretensjonalną > skoro proste "depresja" zajęte to może "choroba afektywna jednobiegunowa" ?... > lub depresja i wszystko inne?... Ja nawet próbowałam założyć taki wątek, żeby zmienić nazwę..nawet uzasadniłam, ale wytarłam gumka myszką bo w koncu to co mi do tego. Odpowiedz Link
dolor Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 22:59 Wróci Loserka, to sobie z nią debatujcie. Ale co nie tak z nazwą, mnie się podoba. Każdy wie, co go czeka. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:01 dolor napisał: > Wróci Loserka, to sobie z nią debatujcie. Ale co nie tak z nazwą, mnie się > podoba. Każdy wie, co go czeka. Nazwa jest jak najbardziej w porządku..po prostu zawęża:-) Odpowiedz Link
dolor Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 22:56 Snajper radził "prawdziwą depresję". Odpowiedz Link
of.woman.born Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:02 dolor napisał: > Snajper radził "prawdziwą depresję". Snajper radził - nie jedz mięsa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=83504051 i co z tego wynika? Odpowiedz Link
konto_online Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:04 gówno się zna - mianem depresji prawdziwej określa sie czasem stan wymagający hospitalizacji Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:04 tu nie o pretensjonalność idzie tylko o historię powstania i funkcję tego forum. pisaliśmy na forum Depresja, wygoniono nas stamtąd, wprowadzono nowe porządki. więc stworzyliśmy alternatywne forum Depresja bez cenzury. choć Jedyna Słuszna albo Jedyna Prawdziwa Depresja też by mi się podobało ;) Odpowiedz Link
konto_online Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:08 i to jest właśnie pretensjonalne - określanie sie w kontrze do czegoś, w buncie, w złości co kogoś, kto przegląda kategorię "Zdrowie" i chce porozmawiać o sobie obchodzi jakiś snajper czy bertranda? ale jak już pisałem wyżej - wycofuję wniosek - proszę o skasowanie autocenzura może chyba być? :) Odpowiedz Link
of.woman.born Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:12 konto_online napisał: Popieram, ale nie wniosek, tylko tok myślenia. Odpowiedz Link
konto_online Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:14 zgadzam się z przedmówczynią :) Odpowiedz Link
dolor Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:15 konto_online napisał: > > ale jak już pisałem wyżej - wycofuję wniosek - proszę o skasowanie > autocenzura może chyba być? :) > Jak sobie założysz "DEPRESJA - forum z autocenzurą" to sobie będziesz mógł wycinać wszystkie swoje posty. Odpowiedz Link
konto_online Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 23:17 to jest niesprawiedliweeee sobie autocenzurę zrobiłeś a mojeeej autocenzury nie chcesz no taaak, znów są równi i równiejsi buuuu .-) Odpowiedz Link
dolor Re: A ja sobie wyciąłem posta 12.09.08, 22:54 Przepraszam:-) Ja się nie tłumaczę, ja się chwalę. I nie musiałem, gość z nożyczkami niczego nie musi. To do niego zanosi się błagania, żeby coś znikło. Przynajmniej tutaj. Oj zatęsknicie jeszcze za postami zaczynającymi się od "to i tak wyleci". Odpowiedz Link
anatemka Re: A ja sobie wyciąłem posta 13.09.08, 09:23 Admin na forum jest bogiem. Znaczy się, ja na forach które adminuję jestem bogiem ;DDDDDDD A bóg jest nieomylny, co zreszta potwierdził snajper, czyż nie? Odpowiedz Link
konto_online Re: A ja sobie wyciąłem posta 13.09.08, 10:14 no nie każdy - przeciw Bogu zbuntował się Szatan i założył własne forum :))) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: A ja sobie wyciąłem posta 13.09.08, 10:36 żdnych takich, jak w realu, powiedziałeś ,usłyszeli, poszło w świat, zapomnij Odpowiedz Link