Dodaj do ulubionych

Dobry reumatolog - Poznań

30.03.07, 13:56
Szukam dobrego reumatologa w Poznaniu. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś i
ewentualnie podać-gdzie przyjmuje? Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • dodzia882 Re: Dobry reumatolog - Poznań 10.12.07, 00:31
      hej jestem z gniezna gdy zachorowalam pewien lekarz polecil mi reumatologa z poznania nazywa sie Furmaniuk naprawde mi pomogł i trafnie zdiagnozowal chrobe Nie wiem tylko gdzie on przyjmuje nie mam pojecia co to za ulica gdyz nie jestem z tad
      • arcopolo1 Re: Dobry reumatolog - Poznań 21.04.13, 22:01
        potwierdzam , ze dr Furmaniuk jest dobrym reumatologiem, ale nie wiem czy ma prywatny gabinet. Moja rodzina ma dobre doświadczenia z dr Karolina Niklas. Chyba zmieniła adres gabinetu - nowy jest na stronie www.reumatolog-poznan.pl
      • matkapolkapolka Re: Dobry reumatolog - Poznań 26.06.18, 14:11
        Dr nauk med Dominik Majewski jest naj! Przyjmuje w klinice im Degi lub w Luxmed w starym browarze
    • celina47 Re: Dobry reumatolog - Poznań 23.06.13, 23:41
      Witam,jestem z Poznania i od 14 lat leczę się u pani dr.Kamili Klamy jest wspaniałm reumatologiem i dobrym człowiekiem stara się każdemu pomóc najlepiej jak potrafi. Przyjmuje tylko prywatnie tel.602 506 441 na Wildzie ul. Fabryczna tak mi się zdaje bo ja jeżdżę do niej na pamięć,ale i tak trzeba rejesrować się telefonicznie to zapytasz o dokładny adres.najlepiej dzwonić po godz.17,bo pani doktor dopołudnia pracuje w szpitalu. Tak apropo poniższej wiadomości o dr.Furmaniaku to dr.Klama uczyła się u niego i jest przez tego lekarza polecana. Ja 14 lat temu trafiłam właśnie do nirgo,a on polecił mi wtedy Klamę ,bo wyjeżdżał na jakieś sympozjum zagranice. Wizyta kosztuje 100 zł ,polecam warto spróbować ,pozdrawiam i życzę zdrówka.
      • naplaze Re: Dobry reumatolog - Poznań 26.06.13, 21:43
        Nie wiem, jak teraz, ale 2 lata temu dr Klama przyjmowała też na NFZ, właśnie na Fabrycznej. Czas oczekiwania na wizytę - 1-2 miesiące.
        • kanmach Re: Dobry reumatolog - Poznań 02.07.13, 11:07
          Witam a ja polecam doktora Jekka ma gabinet prywatny wizyta kosztuje 250 zl ale warto jakby co to jest tez ordynatorem oddzialu reumatologi w Bydgoszczy szpitalu Biziela pozdrawiam
    • lekarzmedycyny2 Re: Dobry reumatolog - Poznań 14.12.17, 13:36
      Dobry reumatolog to tylko w grochowska9.pl/specjalnosci-niezabiegowe/ oczywiście jeśli chodzi o Poznań, nie wiem jak to jest w innych miastach.
    • gruszka888 Re: Dobry reumatolog - Poznań 13.08.18, 18:19
      A czy myślicie, że Dr Porawska i gabinet Novamed to dobry wybór? Z tego co w Sieci widzę, to opinie są całkiem dobre ;)
      • skowytwilka Re: Dobry reumatolog - Poznań 16.08.18, 11:40
        Tak, ja ze swojej strony mogę polecić Panią Porawską. Byłam na wizycie w Novamed bo zaczęły się u mnie jakieś reumatyczne zmiany i trzeba powiedzieć, że sytuacja zaczyna się zauważalnie poprawiać ;)
        • lokaska09 Re: Dobry reumatolog - Poznań 17.08.18, 17:30
          Mi też Novamed pomogło. Od klikania myszką PC zaczął mnie boleć staw. Czasami, po całym dniu pracy było ciężko coś tą dłonią zrobić. Teraz już jest dobrze dzięki Novamed :)
      • exavy Re: Dobry reumatolog - Poznań 20.08.18, 13:22
        Jeśli potrzebujecie zapoznać się z dokładną ofertą Novamed, to podaję link: novamedplus.eu/ Warto tam zajrzeć według mnie ;)
      • lomaniaka Re: Dobry reumatolog - Poznań 23.08.18, 17:41
        Wygląda na to, że Novamed będzie dobrym wyborem. Dzięki wielkie, bo właśnie szukałam czegoś sprawdzonego w tym temacie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka