dolor 13.09.08, 13:09 Przypadkiem znalazłem: www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Psychiatria Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trollercoaster Re: Biblioteka 13.09.08, 13:53 wszystkie szczesliwe rodziny sa do siebie podobne, kazda nieszczesliwa jest nieszczesliwa na swoj sposob. ale farmaceytka jest sprawiedliwa zaleje nierownosci serotonina, gory i doliny sie wyrownaja. dla psychiatri naukowej przeciez wszyscy sa rowni. jak rowne sa jablka spadajace na glowe. Odpowiedz Link
dolor Re: Biblioteka 13.09.08, 14:02 Coś w stylu jednego z moich tekstów, którymi usprawiedliwiam unikanie psychiatrów, ale masz tam też świetne slajdy o psychoterapii, nieźle mnie rozbawiły, później pewnie wkleję. Odpowiedz Link
trollercoaster Re: Biblioteka 13.09.08, 14:12 to pan juz teksty masz? czyli zachodni intelektualista poppijajac kokakole walczy o naukowy swiat rownosci komunizmu, a wariaci w psychiatrykach krzycza ze nie daja rady. Odpowiedz Link
dolor Re: Biblioteka 13.09.08, 15:11 Ano mam teksty, jakoś strach racjonalizować trzeba. Ale i tak podejrzewam, że się nie wybronię. Na razie krzyczę jedynie: Psychiatryk tak, wypaczenia nie! I zostawiam sobie jako przedostatnią drogę ratunku. Ostatnia to wiadomo co. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Biblioteka 13.09.08, 18:05 ja przez te chomiki to już tak się wciągnęłam, że [CENZURA] (tu był tekst dalszy,ale go usunęłam, bo jeszcze ktoś naśle na mnie policję) Odpowiedz Link