nienill 02.12.08, 23:06 WAL SIĘ jak na prawego i wspolczującego czlowieka przystało Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: specjalnie dla Aidki 02.12.08, 23:47 no i Cię lubię. jeszcze powiedz, co boli? Odpowiedz Link
abasia471 Re: specjalnie dla Aidki 03.12.08, 00:04 olga_w_ogrodzie napisała: > no i Cię lubię. > jeszcze powiedz, co boli? olga_w_ogrodzie napisała: Aidka, nie bądź taka szlachetna. Zrób Nienil przyjemność i obraź się, napluj, zdenerwuj, ale nie kochaj tak bez umiaru. No chyba, że stosujesz metodę "zabij dziada dobrocią", to rozumiem. Odpowiedz Link
suchmen3 Re: specjalnie dla Aidki 03.12.08, 00:07 abasia471 napisała: > olga_w_ogrodzie napisała: > > > no i Cię lubię. > > jeszcze powiedz, co boli? > olga_w_ogrodzie napisała: > > Aidka, nie bądź taka szlachetna. Zrób Nienil przyjemność i obraź > się, napluj, zdenerwuj, ale nie kochaj tak bez umiaru. No chyba, że > stosujesz metodę "zabij dziada dobrocią", to rozumiem. > > Aidko nic nie rób-nie zniżaj się do poziomu nienill.nie warto... Odpowiedz Link
nienill Re: specjalnie dla Aidki 03.12.08, 00:15 > Aidka, nie bądź taka szlachetna. Zrób Nienil przyjemność i obraź > się, napluj, zdenerwuj, ale nie kochaj tak bez umiaru. oj widac ze mnie pani nie zna przyjemnosc to ja bym miala, ale nie od tego Odpowiedz Link
nienill Re: specjalnie dla Aidki 03.12.08, 00:16 a wiesz Abasia, ze ja w pewnym momencie za Tobą zateskniłam? bo tu pewna pani Ela przyszla owieczki nawracac i sie okazalo, ze mnie 10 razy bardziej potrafi podirytowac niz Ty czasami umialas Odpowiedz Link